Selamlar
Hafta sonundan itibaren gündemim baya yoğun olacak
Biraz plan yapmalıyım.

Bugünde henüz evle ilgili birsey yapamadım
Arabaya benzin aldım
Markete gittim
Eylül de annemle birlikte Köye gezmeye gitti

Bayram ve 23 Nisan kıyafetlerini tamamladım
Şortlu gomlek takim aldım.

Su dönem eksik bitmiyor malesef

Mikan bir öneride benden gelsin sanmıyorum bebeğe zararı olsun sen karar verirsin artık.bende tarif çokta bebeğe zarar olur diye yazmıyorum.zencefilli vs. onları yazmıyorum. doğal tereyağını erit içine pekmez karıştır birlikte ocakta 30 sn kadar kaynat beklet.ılık ılık şurup gibi iç çorba kaşığıyla nette bakabilirsin orjinal tarife.tadını beğenmezsen bikaç damla limon ekleyebilirsin.ben tereyağı olmazsa zeytinyağıylada yapıyorum oda geçiriyor.birkaç gün devam etmen gerekiyor. tereyağının ve pekmezin bir zararı olmaz

Onu bir kaç kere yaptım ama pekmezi kaynatmadan yaptım şansıma evden eksik olmayan pekmezde bitti ya alayım da daha sık yapayım, teşekkürler

Ben de hep yaparım pekmezin kaynatmayın diyorlar ama bilmiyorum sen kaynatıyor musun
üretim aşamasındakı verilen ısı önemli diye biliyorum ben.özellikle düşük ısıda odun ateşinde pişeni tercih edin derler..pekmezi çok kaynatmıyorsun.tereyağı eriyince içine döküyorsun. ben az bekletip farklı bir kaba alıyorum cezvede bekletmiyorum

Öyle mi? O zaman ben de öyle yapayım artık azıcık ısıtayım yani
Burda doğum yapınca da yapıyorlar rahmin toparlanmasını sağlıyor diyorlar yine gidip gelip kaşıklıyorsun kaynar diyorlar hatta

Öyle mi? O zaman ben de öyle yapayım artık azıcık ısıtayım yani
Burda doğum yapınca da yapıyorlar rahmin toparlanmasını sağlıyor diyorlar yine gidip gelip kaşıklıyorsun kaynar diyorlar hatta
.belli bir derecede ısıtın derler şuan aklımda değil.uzun sure tutmamaya dikkat et.evet benim kvde yapmıştı bana 2. doğumda.lohusaya kan yapar derler.çok faydası var.adana tarafı da kaynar yapar.onlarınkide tarçınlı zencefilli bir sürü şey katıyorlar içine

şimdide içinden çıkan kiri gösterdiler. bunlar alem yaeşim diyorki ne gerek vardı buna vs vas bla bla blllaa diye konuşuyor oğlum telefonu kaptı annem hak etti bunu diyor..oohh gel keyfim gel anne diyor.yicem ben bu çocuğu yaeve gitmek için sabırsızlanıyorum .şenlik var evde

Benimkine karabiber katmışlardı

Benim eşim de çok gereksiz bulmuştu, kullanmaya başlayınca o kadar sevdiki videosunu çekip arkadaşlarına atıyor kesinlikle alın diye

Güle güle kullan
Sen hangisinden aldın?

Güle güle kullanın çok iyi olmuş
Oğlun çok tatlı yaa

iyi ki doğurmuşuz bu kuzuları babalarının hakkından geliyorlar

Başarılar diliyorum

Ne güzel tatil planları da yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…