Onu bir kaç kere yaptım ama pekmezi kaynatmadan yaptım şansıma evden eksik olmayan pekmezde bitti ya alayım da daha sık yapayım, teşekkürlerMikan bir öneride benden gelsin sanmıyorum bebeğe zararı olsun sen karar verirsin artık.bende tarif çokta bebeğe zarar olur diye yazmıyorum.zencefilli vs. onları yazmıyorum. doğal tereyağını erit içine pekmez karıştır birlikte ocakta 30 sn kadar kaynat beklet.ılık ılık şurup gibi iç çorba kaşığıyla nette bakabilirsin orjinal tarife.tadını beğenmezsen bikaç damla limon ekleyebilirsin.ben tereyağı olmazsa zeytinyağıylada yapıyorum oda geçiriyor.birkaç gün devam etmen gerekiyor. tereyağının ve pekmezin bir zararı olmaz
ben çocuklara yapıyorumOnu bir kaç kere yaptım ama pekmezi kaynatmadan yaptım şansıma evden eksik olmayan pekmezde bitti ya alayım da daha sık yapayım, teşekkürler
Ben de hep yaparım pekmezin kaynatmayın diyorlar ama bilmiyorum sen kaynatıyor musunben çocuklara yapıyorum
üretim aşamasındakı verilen ısı önemli diye biliyorum ben.özellikle düşük ısıda odun ateşinde pişeni tercih edin derler..pekmezi çok kaynatmıyorsun.tereyağı eriyince içine döküyorsun. ben az bekletip farklı bir kaba alıyorum cezvede bekletmiyorumBen de hep yaparım pekmezin kaynatmayın diyorlar ama bilmiyorum sen kaynatıyor musun
Öyle mi? O zaman ben de öyle yapayım artık azıcık ısıtayım yaniüretim aşamasındakı verilen ısı önemli diye biliyorum ben.özellikle düşük ısıda odun ateşinde pişeni tercih edin derler..pekmezi çok kaynatmıyorsun.tereyağı eriyince içine döküyorsun. ben az bekletip farklı bir kaba alıyorum cezvede bekletmiyorum
.belli bir derecede ısıtın derler şuan aklımda değil.uzun sure tutmamaya dikkat et.evet benim kvde yapmıştı bana 2. doğumda.lohusaya kan yapar derler.çok faydası var.adana tarafı da kaynar yapar.onlarınkide tarçınlı zencefilli bir sürü şey katıyorlar içineÖyle mi? O zaman ben de öyle yapayım artık azıcık ısıtayım yani
Burda doğum yapınca da yapıyorlar rahmin toparlanmasını sağlıyor diyorlar yine gidip gelip kaşıklıyorsun kaynar diyorlar hatta
Benimkine karabiber katmışlardı.belli bir derecede ısıtın derler şuan aklımda değil.uzun sure tutmamaya dikkat et.evet benim kvde yapmıştı bana 2. doğumda.lohusaya kan yapar derler.çok faydası var.adana tarafı da kaynar yapar.onlarınkide tarçınlı zencefilli bir sürü şey katıyorlar içine
Benim eşim de çok gereksiz bulmuştu, kullanmaya başlayınca o kadar sevdiki videosunu çekip arkadaşlarına atıyor kesinlikle alın diyeşimdide içinden çıkan kiri gösterdiler. bunlar alem yaeşim diyorki ne gerek vardı buna vs vas bla bla blllaa diye konuşuyor oğlum telefonu kaptı annem hak etti bunu diyor..oohh gel keyfim gel anne diyor.yicem ben bu çocuğu ya eve gitmek için sabırsızlanıyorum .şenlik var evde
Güle güle kullanşimdide içinden çıkan kiri gösterdiler. bunlar alem yaeşim diyorki ne gerek vardı buna vs vas bla bla blllaa diye konuşuyor oğlum telefonu kaptı annem hak etti bunu diyor..oohh gel keyfim gel anne diyor.yicem ben bu çocuğu ya eve gitmek için sabırsızlanıyorum .şenlik var evde
Güle güle kullanın çok iyi olmuşşimdide içinden çıkan kiri gösterdiler. bunlar alem yaeşim diyorki ne gerek vardı buna vs vas bla bla blllaa diye konuşuyor oğlum telefonu kaptı annem hak etti bunu diyor..oohh gel keyfim gel anne diyor.yicem ben bu çocuğu ya eve gitmek için sabırsızlanıyorum .şenlik var evde
iyi ki doğurmuşuz bu kuzuları babalarının hakkından geliyorlarşimdide içinden çıkan kiri gösterdiler. bunlar alem yaeşim diyorki ne gerek vardı buna vs vas bla bla blllaa diye konuşuyor oğlum telefonu kaptı annem hak etti bunu diyor..oohh gel keyfim gel anne diyor.yicem ben bu çocuğu ya eve gitmek için sabırsızlanıyorum .şenlik var evde
Başarılar diliyorumGünaydın hanımlar,
pazar konservatuvar sınavım var. 3. sınıf vizeleri.
bugün boynum tutuk.
annemdeydik bu hafta, ctesi geri döneceğiz.
bayram için tatil planı yapıyoruz. Akçay yazlığa gidebiliriz.
bendeki son durumlar böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?