- 23 Eylül 2013
- 24.556
- 50.446
- 798
Seçimlerin güzel ama aşırı uyumlu eşyalar odanın akışında soğukluk oluşturur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seçimlerin güzel ama aşırı uyumlu eşyalar odanın akışında soğukluk oluşturur
Evet biliyorum ama salonda yalnızca koltuk ve halı gri olacakSeçimlerin güzel ama aşırı uyumlu eşyalar odanın akışında soğukluk oluşturur![]()
Ahsap ve gold rengini detaylarda eklersen güzel olurEvet biliyorum ama salonda yalnızca koltuk ve halı gri olacak
Kapı, sehpa, masa ve sandalyeler beyaz
Tv, saat siyah
Aydınlatma henüz karar aşamasında ama siyah düşünüyorum
Bitkilerle de yeşillik katarız :)
Detaylarda eklemeler olabilir tabikiAhsap ve gold rengini detaylarda eklersen güzel olur
Tavsiye sadece
Güle güle kullan.![]()
Güzel başlangıç yapmışsın temel eşyalar sade ve göz yormamaliDetaylarda eklemeler olabilir tabiki
Tavsiyelere açığım
Fotoğraf ekleme sebebim fikir almak :)
HAYIRLI OLSUN .güle güle kullanGünaydın hanımlar
Koltuğun fotoğrafını çektim :)
Bundan 2 tane alıp L şeklinde koyduk
Halı henüz gelmedi. Fon perdeleri de çıkarayım diyorum..Eki Görüntüle 3047027
Sağol SuhancımHAYIRLI OLSUN .güle güle kullan
hayırlı olsun çok güzeller.
buna katılıyorum.ben halımı değiştireceğim seneye.füme benim koltuklar halıda düz renk olmasada füme ağırlıklı.yastıklarla biraz değişik hava vermeye çalışmıştımSeçimlerin güzel ama aşırı uyumlu eşyalar odanın akışında soğukluk oluşturur![]()
Geçmiş olsunüç gündür kırgnlığım var üstümde.evde yemek dışında bişey yapmıyorum.dün eşim kullandığımız bölümleri süpürmüş.
eve geçince yemek yapacağım,mutfağı toparlarım,makineye çamaşır atılacak
Füme için bej veya krem rengi hali olabilirbuna katılıyorum.ben halımı değiştireceğim seneye.füme benim koltuklar halıda düz renk olmasada füme ağırlıklı.yastıklarla biraz değişik hava vermeye çalışmıştım
Geçmiş olsunüç gündür kırgnlığım var üstümde.evde yemek dışında bişey yapmıyorum.dün eşim kullandığımız bölümleri süpürmüş.
eve geçince yemek yapacağım,mutfağı toparlarım,makineye çamaşır atılacak
Yemeği yapıp getirsinler. Kapıda verip geri gitsinler.Keşke biri de beni davet etse dicem ama 4 çocuğu hazırlayıp gitmesi mi zor evde yemek yapmak mı zor karar veremedim.![]()
Süper fikirYemeği yapıp getirsinler. Kapıda verip geri gitsinler.![]()
Ben jaluzi almıştım memnunumBenim mutfağın perdesini daha da yırtmış kız bu gün. Mecburen değişecek e perde den perde alan var mı?
benim perdem kısa. komşu annem örmüştü dantelini. hala onu kullanıyorum. seviyorum da.Benim mutfağın perdesini daha da yırtmış kız bu gün. Mecburen değişecek e perde den perde alan var mı?
Düğmelerin ordan yırtıldı canım.benim perdem kısa. komşu annem örmüştü dantelini. hala onu kullanıyorum. seviyorum da.
perdelerin uzun muydu?Düğmelerin ordan yırtıldı canım.