- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Aynen miam. Ama halilar yok ya. Iyice sanki her yer aldi basini gitti gibi geliyor. Pazartesi serilecek bende bi ohh diyeceğim inşallah.Lindam bugün pratik yemekler düşün evi genel toplasan yeter bol bol dinlen.
Her zaman iş yapılacak diye birsey yok birde doğru zamanda doğru planlama olmalı
Yoksa ya iş birikmeye başlar yada kendimizi çok işlere kaptırıp yipratiriz.
O dengeyi bulman lazım.
Bendeki enerji derken benim niye haberim yokBen senin o toplu mutfagini biliyorum anka zaten gözümün önünden gitmiyor merak etme
Off vallaha sendeki enerji bende olacak varya ooooo.
Keşke biri de beni davet etse dicem ama 4 çocuğu hazırlayıp gitmesi mi zor evde yemek yapmak mı zor karar veremedim.Selamlar
Bugün planım gunluk ev işleri ve biraz kitap okuma yapacagim
Bir bölüm dizi izlerim
Akşama yemeğe davetliyiz
Kızımla boyama veya oyun oynariz
Dün bütçe planlaması ve alacağım şeylerin listesini yapmaya başladım başıma ağrılar girdi yarım bıraktım.
Bugün belki tamamlarım.
Mutfak dagilmazdiKeşke biri de beni davet etse dicem ama 4 çocuğu hazırlayıp gitmesi mi zor evde yemek yapmak mı zor karar veremedim.
Vay süperarkadaşlar okulumda Kariyer günleri yapılacakmış. online bir etkinlik düzenlendi, beni de konuşmacı olarak davet ettiler.
Ahhh hala fotodaki halinde olduğunu düşünen umut dolu kalbinden öperimMutfak dagilmazdi
Biz de dün eşimle aynı şeyi yaptıkSelamlar
Bugün planım gunluk ev işleri ve biraz kitap okuma yapacagim
Bir bölüm dizi izlerim
Akşama yemeğe davetliyiz
Kızımla boyama veya oyun oynariz
Dün bütçe planlaması ve alacağım şeylerin listesini yapmaya başladım başıma ağrılar girdi yarım bıraktım.
Bugün belki tamamlarım.
Güle güle kullanGünaydın hanımlar
Koltuğun fotoğrafını çektim :)
Bundan 2 tane alıp L şeklinde koyduk
Halı henüz gelmedi. Fon perdeleri de çıkarayım diyorum..Eki Görüntüle 3047027
Güle güle kullan çok güzelGünaydın hanımlar
Halı henüz gelmedi. Fon perdeleri de çıkarayım diyorum..Eki Görüntüle 3047027
Deme öyle şeylerAhhh hala fotodaki halinde olduğunu düşünen umut dolu kalbinden öperim
Güle güle kullan
Teşekkür ederim kızlarGüle güle kullan çok güzel
Hergun artan fiyatları gördükçe ruhum daralıyor yaBiz de dün eşimle aynı şeyi yaptıkve bizim de başımız ağırdı her şey çok pahalı.
Gerçekten öyle ya o yüzden alışverişi yapalım kenarda dursun malzemeler dedik. Eşim bugün piyasa araştırması yapacak yarın da Mersin’e gidip bakacağız sonra da bütçemize ve zevkimize uygun bir yerden alışveriş yapacağızHergun artan fiyatları gördükçe ruhum daralıyor ya
Kesinlikle bugün ne alırsan kardasınHergun artan fiyatları gördükçe ruhum daralıyor ya
çok güzel belleza, güle güle kullan, halıya da bayıldım.naydın hanımlar
Halı henüz gelmedi. Fon perdeleri de çıkarayım diyorum
Çok teşekkür ederimçok güzel belleza, güle güle kullan, halıya da bayıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?