Öyle yapacağım canm, halası 5li bir takım almıştı ben de bi tane 5li alırım yetermikan canım sadece mini olan 5'li hastane çıkışlarından al, isimli fistolu cici bişi yaptır ya dadiğerleri zaten çokça giyemeden küçülüyor, çok beğendiğin bişi olursa büyük beden alırsın hakkıyla giyer kızında mutlu olursun, ilk 6 ay tertemiz küçülüyor cidden, sonra ek gıda saolsun lekeyle küçülüyo
isim düşündünüz mü?
çok severim defne ismini, adıyla sağlıkla gelsin kuzucuk.Öyle yapacağım canm, halası 5li bir takım almıştı ben de bi tane 5li alırım yeter
İsminiz 2.den beri hazır Defne
Canım halımı da değiştirmek istiyorum, bir bütün halinde paylaşırım diye düşündüm :)
oo tamamdır bekleriz o vakitCanım halımı da değiştirmek istiyorum, bir bütün halinde paylaşırım diye düşündüm :)
Beklemedeyiz daha öyle bir paylaşım gelmedi
Amin inşallahçok severim defne ismini, adıyla sağlıkla gelsin kuzucuk.
tşk ederimSelam kızlar
CKbeautyandsheer koltukların hayırlı olsun canım güle güle kullan
SUHAN senin de robotun hayırlı olsun canım sen de güle güle kullan
Mikan geçmiş olsun nasılsın şimdi
wendy aynen akıyor zaman
Mia- eline sağlık
kavs-i kuzah @Evilish size de sevgilerimi gönderiyorum
Al sana motivasyon gönderimGünaydın kizlar. Dün gittim hic bi planimi gerceklestiremedim. Bugünde yemegim yok gram. Isten gidince mecbur ezana kadar mutfakta olacagim. Yarina kaldi umarim yapabilirim.
Neyi kaçırdımAl sana motivasyon gönderimözlemişsindir
ifşa olmamak için kaldırıyorum mecburen birazdan düzenleme butonu gidecek. Artık bir gün yine temiz yakalarsam tekrar çekerim
Benim bulaşıksız mutfağımı koymuştum arada bir nadiren görünenNeyi kaçırdım
Lindam bugün pratik yemekler düşün evi genel toplasan yeter bol bol dinlen.Günaydın kizlar. Dün gittim hic bi planimi gerceklestiremedim. Bugünde yemegim yok gram. Isten gidince mecbur ezana kadar mutfakta olacagim. Yarina kaldi umarim yapabilirim.
Ben senin o toplu mutfagini biliyorum anka zaten gözümün önünden gitmiyor merak etmeAl sana motivasyon gönderimözlemişsindir
ifşa olmamak için kaldırıyorum mecburen birazdan düzenleme butonu gidecek. Artık bir gün yine temiz yakalarsam tekrar çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?