Öyle yapacağım canm, halası 5li bir takım almıştı ben de bi tane 5li alırım yeter
İsminiz 2.den beri hazır Defne

Merhabaaa
Dün evde hic bi sey yapmadim. Istedigim gibi orucumu açıp istediklerimi yedim. Bugunden itibaren tekrar dikkat edecegim.
Bugun eve gidince supurgenin parcalarini yikayacagim inşallah. Yemeklerim var cok şükür. Her sabahda evden cikarken bir makine camasir atip öyle cikiyorum iyi oluyor aslinda haftasonuna camasir kalmiyor.
Eve gidince cok iş yapmak istiyorum ama kizimi o kadar özlüyorum ki hepsi yalan oluyor.onun vaktinden caliyormusum gibi gelip onunla oyuna daliyorum.

Dün arkadaşım birlikte biryerlere gitmeyi önerdi. Dere boyu piknik yapılacak bir yere gittik. İkimizde de oruç yok. Öyle olunca ulu yemeden huzurlu ve sakin bir mekan seçtik. Tabii evdeki hesap çarşıya uymadı. Onda 3 bende 3 çocuk...Hepsi buz gibi suya girdiler. Üstler ıslandı. Baktım çok eğleniyorlar. Bıraktım oynadılar biraz. Su rahatlattı çocukları. Bizde de inşaallah hasta olmazlar bakışları... Ahhh şu anneliiiikkk An'ın tadını ne zaman çıkaracağız acaba kafamda birsürü tilkiler dolaşırken☺ Oğlum topu suya kaçırınca koştum suya. Topu kurtardım. Ben de bugün kahraman anne oldum.

Ben dağdan yenilebilir birkaç ot bilirim. Kekik vs harici. Onlar çıkmıştı. Papatyalar hakeza... Tam kitap okumalık, tefekkür edilecek yer. Ruhum sakinlik ve dinginlik istiyor böyle. Ama tek başına'dan ziyade hep beraber bir dinginlik...Çocuklarımla olacağım ve hepimiz mutlu olacağız...
Bugün kasıntı bir anne olmadığım için sanırım bunu başardım. Teşekkür ettiler bana.

Günaydın kizlar. Dün gittim hic bi planimi gerceklestiremedim. Bugünde yemegim yok gram. Isten gidince mecbur ezana kadar mutfakta olacagim. Yarina kaldi umarim yapabilirim.

Günaydın kizlar. Dün gittim hic bi planimi gerceklestiremedim. Bugünde yemegim yok gram. Isten gidince mecbur ezana kadar mutfakta olacagim. Yarina kaldi umarim yapabilirim.
Al sana motivasyon gönderim özlemişsindir

ifşa olmamak için kaldırıyorum mecburen birazdan düzenleme butonu gidecek. Artık bir gün yine temiz yakalarsam tekrar çekerim

Son düzenleme:
Lindam bugün pratik yemekler düşün evi genel toplasan yeter bol bol dinlen.
Her zaman iş yapılacak diye birsey yok birde doğru zamanda doğru planlama olmalı
Yoksa ya iş birikmeye başlar yada kendimizi çok işlere kaptırıp yipratiriz.
O dengeyi bulman lazım.

Selamlar
Bugün planım gunluk ev işleri ve biraz kitap okuma yapacagim
Bir bölüm dizi izlerim
Akşama yemeğe davetliyiz
Kızımla boyama veya oyun oynariz

Dün bütçe planlaması ve alacağım şeylerin listesini yapmaya başladım başıma ağrılar girdi yarım bıraktım.
Bugün belki tamamlarım.

Al sana motivasyon gönderim özlemişsindir

ifşa olmamak için kaldırıyorum mecburen birazdan düzenleme butonu gidecek. Artık bir gün yine temiz yakalarsam tekrar çekerim
Ben senin o toplu mutfagini biliyorum anka zaten gözümün önünden gitmiyor merak etme
Off vallaha sendeki enerji bende olacak varya ooooo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…