Bugün ay takvimine göre saç kesim günüydü. Tüm çocukların saçlarını kestirdim.
Hem 23 Nisan için (kızım sunucu bir arkadaşıyla, oğlum da gösteri yapacak sınıfyla)
Hem de bayramlık güzel olur diye düşündüm. Ortanca saçını üstten bağlama hevesinde olduğu için pek de mutlu olmadı ama terliyor ve sabah okula giderken saçıyla uğraşmak da ayrı mesele...

Eve geldik. Biraz ders işleri... Basketbol kursları vardı. Ona getirdim ve arabada bekliyorum bitmesini. Hava kapalı, tozlu. İnşaallah hayırlı bir yağmur yağar da şu toz iner. Ben de ufaktan cam perdeye başlarım fırsat buldukça diye düşünüyorum.

Akşama iftar hazırlamam lazım eşime ama henüz çıkamadık kursttan. Ayarlarım İnşaallah birşeyler.

Kolay gelsin dışarı işleri en zoru
Bayramlık almam gerek
Kızımın çoğu eşyası gunluk elbisede giymez
Birlikte seçeriz artık

Hadi bakalım leyleği havada gördüm az önce. Hayırlı, bol gezmeli bir yıl olsun.

Çamaşırlar kurutmaya gitti
Yemek yapıldı sofra hazırlandı
Bulaşık makinesi kirliler için hazır
Yemek sonrası banyoya aticam kendimi
Sonra çay ve dinlenmek

Bu ay alınacak market ve diğer şeyler için liste yapmaya başladım ki hep eksik çıkıyor

Kızlar ben bebek alışverişi yapacaktım. Bugün bir arkadaş bebeğinin küçülen iyi durumdaki kiyafetlerini getireceğini söyledi ben 1 poşet bir şey bekliyordum bi baktım 4 hurç kıyafet battaniye vs. hepsi de tertemiz ve çok güzel. 2 arkadaşım daha vereceğini söylüyor. Tekstil alışverişi yapmayacağım sanırım. Diğer ihtiyaçları alırım artık, ne diyorsunuz

Ne de olsa bildiğin arkadaşlar. Zaten alsan da birkaç ay sonra küçülüyor.
Ben senin yerinde olsam sadece hastane çıkışı alırım hani yeni ve daha çok içine sinmesi açısından. Başka da birşeye gerek olmaz sanırım.
Ne güzel şey paylaşmak. ☺❣

Öyle yapacağım sanırım ben de, bi kaç parça almıştık zaten şimdilik yeter diye düşünüyorum

Madem temiz ve güzel, hiç alma boşuna
Zaten küçülüyo hemen, leke oluyo vs

Madem temiz ve güzel, hiç alma boşuna
Zaten küçülüyo hemen, leke oluyo vs
Şimdi ayrıntılı baktım da fazla fazla var ve kullanılmamış gibiler almayacağım sadece ilk giyeceği hastane çıkışını alacağım. Bi kaç şey almıştık zaten onlarla beraber aşırı fazla oluyor

Bal şerbeti, ıhlamur, kekik, elma çayı vb içebilirsin canım. İyi gelir belki. Ciğerden mi geniz akıntısından mı geliyor öksürük acaba.
Boğazıma bir şey yapışmış gibi özellikle yatarken çok rahatsız ediyor.
Ihlamur kekik içtim fesleğen içtim zencefil içtim bakalım inşallah fayda eder, hepsini bugün içmedim her gün 1-2 sini içiyorum. Geniz akıntısı var bu arada ama yoğun boğuk değil. Yarın da elma çayı yapayım inşallah

Geçmiş olsun canım alerji mevsimi alerji de olmuş olabilirsin belki

Geçmiş olsun canım alerji mevsimi alerji de olmuş olabilirsin belki
Ben de öyle düşünüyorum cnm, çünkü her sene bu aylarda ve sonbaharda olur. Boğaz ağrısı olurdu öksürük bu kadar çok olmazdı sadece ondan acaba kovid olabilir mi dedim de değilmiş çok şükür.. teşekkür ederim

mikan canım sadece mini olan 5'li hastane çıkışlarından al, isimli fistolu cici bişi yaptır ya da diğerleri zaten çokça giyemeden küçülüyor, çok beğendiğin bişi olursa büyük beden alırsın hakkıyla giyer kızında mutlu olursun, ilk 6 ay tertemiz küçülüyor cidden, sonra ek gıda saolsun lekeyle küçülüyo

isim düşündünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…