- 12 Ocak 2019
- 3.007
- 6.648
- 158
Çok şükürTeşekkürler arkadaşlariçim rahatladı en azından
Kolay gelsin dışarı işleri en zoruBugün ay takvimine göre saç kesim günüydü. Tüm çocukların saçlarını kestirdim.
Hem 23 Nisan için (kızım sunucu bir arkadaşıyla, oğlum da gösteri yapacak sınıfyla)
Hem de bayramlık güzel olur diye düşündüm. Ortanca saçını üstten bağlama hevesinde olduğu için pek de mutlu olmadı ama terliyor ve sabah okula giderken saçıyla uğraşmak da ayrı mesele...
Eve geldik. Biraz ders işleri... Basketbol kursları vardı. Ona getirdim ve arabada bekliyorum bitmesini. Hava kapalı, tozlu. İnşaallah hayırlı bir yağmur yağar da şu toz iner. Ben de ufaktan cam perdeye başlarım fırsat buldukça diye düşünüyorum.
Akşama iftar hazırlamam lazım eşime ama henüz çıkamadık kursttan.Ayarlarım İnşaallah birşeyler.
Ooo hadi gittiğin yerlerden foto beklerizHadi bakalım leyleği havada gördüm az önce. Hayırlı, bol gezmeli bir yıl olsun.
Ne de olsa bildiğin arkadaşlar. Zaten alsan da birkaç ay sonra küçülüyor.Kızlar ben bebek alışverişi yapacaktım. Bugün bir arkadaş bebeğinin küçülen iyi durumdaki kiyafetlerini getireceğini söyledi ben 1 poşet bir şey bekliyordum bi baktım 4 hurç kıyafet battaniye vs.hepsi de tertemiz ve çok güzel. 2 arkadaşım daha vereceğini söylüyor. Tekstil alışverişi yapmayacağım sanırım. Diğer ihtiyaçları alırım artık, ne diyorsunuz
Öyle yapacağım sanırım ben de, bi kaç parça almıştık zaten şimdilik yeter diye düşünüyorumNe de olsa bildiğin arkadaşlar. Zaten alsan da birkaç ay sonra küçülüyor.
Ben senin yerinde olsam sadece hastane çıkışı alırım hani yeni ve daha çok içine sinmesi açısından. Başka da birşeye gerek olmaz sanırım.
Ne güzel şey paylaşmak. ☺❣
Çok güzel, çok ferah iyi günlerde kullan
Madem temiz ve güzel, hiç alma boşunaKızlar ben bebek alışverişi yapacaktım. Bugün bir arkadaş bebeğinin küçülen iyi durumdaki kiyafetlerini getireceğini söyledi ben 1 poşet bir şey bekliyordum bi baktım 4 hurç kıyafet battaniye vs.hepsi de tertemiz ve çok güzel. 2 arkadaşım daha vereceğini söylüyor. Tekstil alışverişi yapmayacağım sanırım. Diğer ihtiyaçları alırım artık, ne diyorsunuz
Şimdi ayrıntılı baktım da fazla fazla var ve kullanılmamış gibiler almayacağım sadece ilk giyeceği hastane çıkışını alacağım. Bi kaç şey almıştık zaten onlarla beraber aşırı fazla oluyorMadem temiz ve güzel, hiç alma boşuna
Zaten küçülüyo hemen, leke oluyo vs
TeşekkürlerSelam kızlar
CKbeautyandsheer koltukların hayırlı olsun canım güle güle kullan
SUHAN senin de robotun hayırlı olsun canım sen de güle güle kullan
Mikan geçmiş olsun nasılsın şimdi
wendy aynen akıyor zaman
Mia- eline sağlık
kavs-i kuzah Evilish size de sevgilerimi gönderiyorum
Bal şerbeti, ıhlamur, kekik, elma çayı vb içebilirsin canım. İyi gelir belki. Ciğerden mi geniz akıntısından mı geliyor öksürük acaba.TeşekkürlerÖksürük devam ilaç yazmadı doktor ya
Boğazıma bir şey yapışmış gibi özellikle yatarken çok rahatsız ediyor.Bal şerbeti, ıhlamur, kekik, elma çayı vb içebilirsin canım. İyi gelir belki. Ciğerden mi geniz akıntısından mı geliyor öksürük acaba.
Geçmiş olsun canım alerji mevsimi alerji de olmuş olabilirsin belkiBoğazıma bir şey yapışmış gibi özellikle yatarken çok rahatsız ediyor.
Ihlamur kekik içtim fesleğen içtim zencefil içtim bakalım inşallah fayda eder, hepsini bugün içmedim her gün 1-2 sini içiyorum. Geniz akıntısı var bu arada ama yoğun boğuk değil. Yarın da elma çayı yapayım inşallah
Ben de öyle düşünüyorum cnm, çünkü her sene bu aylarda ve sonbaharda olur. Boğaz ağrısı olurdu öksürük bu kadar çok olmazdı sadece ondan acaba kovid olabilir mi dedim de değilmiş çok şükür.. teşekkür ederimGeçmiş olsun canım alerji mevsimi alerji de olmuş olabilirsin belki
mikan canım sadece mini olan 5'li hastane çıkışlarından al, isimli fistolu cici bişi yaptır ya daugün bir arkadaş bebeğinin küçülen iyi durumdaki kiyafetlerini getireceğini söyledi ben 1 poşet bir şey bekliyordum bi baktım 4 hurç kıyafet battaniye vs.hepsi de tertemiz ve çok güzel. 2 arkadaşım daha vereceğini söylüyor. Tekstil alışverişi yapmayacağım sanırım. Diğer ihtiyaçları alırım artık, ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?