ben sana süpürgen için hayırlı olsun dedim mi hatırlamıyorum valla, ama hayırlı olsun. güle güle kullan. Mia-

yüz temizleyici ve nemlendirici almıştım. kullanıyorum. cildim daha az gergin. iyi hissediyorum. öneri sunan arkadaşlarım hepinize teşekkürler.

hafta sonu konservatuvardan sonra anneme gideceğim. kız tatil boyunca orada kalacak. annemden gelip gideceğiz işe. ramazan kalabalıkla daha eğlenceli.

kredi kartı borcumu sıfırladım. çok şükür. ay sonu maaş zammı alacağız. heyecan dorukta. ben çok düşük maaşla çalışıyorum 16 yıllık olmama rağmen. mutsuzdum, belki zamla bir nebze olsun işe manen tutunabilirim.

Kilo vermeye başlanmış ne güzel hedefe az kalmış az sabır

Kuaför işi benimde var ama Eylül okula başlayınca giderim artık bakimli olalım

Kart borcunda biter az kalmış bitirip kurtulursun

Umarım hak ettiğin maaşı alırsın

Kart borcu bitirmek büyük başarı bizede nasip olur amin

Ne güzel planlar yapılmış

bir aahhhhhh çekiyorummmm, derinden derindeeennnnn :)
yazarım yazarım :)

merhaba kızlar az dinleneyim deyince kendime gelemedim tembellik bağımlılık yaptı, zerre iş yapasım yok ama silkeliyorum artık kendimi
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var, aşırı bir erteleme huyum var. elimde yazmak için bir makale verileri var 4 ay önceden beri hala oturup başlayamadım, vaktim tabi ki oluyor oyalanarak geçiyor hep. bir makalenin de düzeltmeleri var mesela 30-40 dakika arası işi var sadece bir haftadır erteliyorum başına oturamadım ama gereksiz yaptığım işlerin haddi hesabı yok, öyle öyle gün geçiyor akşam da geç oluyor uykum geliyor. erteleme hastalığından kurtulmak için yol gösterir misiniz? siz hangi stratejileri uyguluyorsunuz?

Öncelikle masanı topla
Motivasyon yazısı geliyor birazdan

Mesela çalışırken çok değişik yöntemler deneyebilirsin

1. Hikmet Anıl oztekinin birlikte çalışalım videoları var.
Ara vereyim diyorsun bakıyorsun adam çalışmaya devam ediyor geri ise dönüyorsun

2. Sunum yapar gibi karşındaki birisine anlatır gibi çalışmak

3. Hadi biraz iş yapalım bari diyip kağıda birseyler yazmaya başlamak

4. Tüm işleri bir araya toplayıp şansa kadere çıkan sayfa üzerinde çalışmak

5. Patron yoksa müzik açıp isyan ede ede çalışmak

Hepsi denendi ve başarılı oldu

4 Ay Oldu Biri Ya Her Gün Yarım Saat Neye Harcamıyoruz Ki, Şimdiye Çoktan Biterdi O Kadar Zaman Bile Ayırsam, Damlaya Damlaya Göl Oluyor Da Damlaması Lazım

Tembellik Bulaşıcı Kesin Bilgi Bugün Dinleneyim Yarın Yaparım Olmuyor Bende Bugün Yapmazsam Yarın Da Yapmıyorum Net

İkinci dk elim telefona veya başka şeye gidiyor, 25dk kapanmayı başarmalıyım haklısnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…