Tam bir cehalet abidesiyimÇok işimiz var seninle
Seramik mat ve dokulu olur yer için
Fayans daha parlak olur duvar için kullanılır
Yogunum ya boş olsam hemen gelirim ben.idari izin yaz bana patron
Saka yapıyorum canım ilgi alanına girmeyince birde iş başa düşmedikçe ogrenilmiyorTam bir cehalet abidesiyimaradaki farkı hep merak etmişimdir teşekkürler aydınlattığın için
Kilo vermeye başlanmış ne güzel hedefe az kalmış az sabırBen burdayimmmm
Napionuz. Aksama yemegim var ama tatlim yok. 64.7 ye indim efem. Tatli yapmakla yapmamak arasinda gidiyorum ki dondurma yapmaya karar verdim. Bi de hurma toplari yaparim tamam.
Oruc olunca aklim fikrim yemeklerde tatlilarda. 59 u gormek istiyorum ya sanki 59 olunca her sey bi baska guzellesecek.
Manikür işim var gidemedim bi türlü yarin firsat bulursam kuaföre gidecegim inşallah kendimi mutlu etmek adina.
Bi de gidince robotu calistiracagim ev toplanacak. Gaza gelirsem wc banyo bile yikarim. Temizlikciyi bi türlü ayarlayamdim hep dolu. Bayrama doğru gelecek. Sonrasinda da düzenli almayi düşünüyorum 2 haftada bir. Konustuk kendisi kabul etti.
Temmuzda da kredi kartimin çoğunu belki tamamini kapatmis olmayi hedefledim.
Hic almamaya çalışıyorum.
Kolay gelsinYogunum ya boş olsam hemen gelirim ben.idari izin yaz bana patron
Umarım hak ettiğin maaşı alırsınben sana süpürgen için hayırlı olsun dedim mi hatırlamıyorum valla, ama hayırlı olsun. güle güle kullan.Mia-
yüz temizleyici ve nemlendirici almıştım. kullanıyorum. cildim daha az gergin. iyi hissediyorum. öneri sunan arkadaşlarım hepinize teşekkürler.
hafta sonu konservatuvardan sonra anneme gideceğim. kız tatil boyunca orada kalacak. annemden gelip gideceğiz işe. ramazan kalabalıkla daha eğlenceli.
kredi kartı borcumu sıfırladım. çok şükür. ay sonu maaş zammı alacağız. heyecan dorukta. ben çok düşük maaşla çalışıyorum 16 yıllık olmama rağmen. mutsuzdum, belki zamla bir nebze olsun işe manen tutunabilirim.
Bu iş yerleri ne çok yoğun artıkbugün fabrikada koşturma vardı. uykum geldi. okudum kafamı koydum biraz dinlendim
yazacak maddem yok, valla bu ara bulaşıklar bile makineye konulmadan tezgahta beni bekliyor
onun dışında iyiyim, sizi okuyorum :)
Ergen olmak bireysel özgürlük savaşı demek
Bence olumlu ol bu dönem
Kızım artık büyüdün 2 yetişkin olarak sorun neyse anlatabilirsin ben senin her zaman yanındayım de
Böyle tartışma olunca çözüm bulmak zorlaşıyor de
Sonra çık dışarı hava al gel eve
Kendine iyi bak güzel sofra hazırla
Kitabını dizini izle
Ruhunu daraltma
Bir zaman sonra geçecek bu durum.
Neden yazmıyorsun hem neden
İçinden çekbir aahhhhhh çekiyorummmm, derinden derindeeennnnn :)
yazarım yazarım :)
Öncelikle masanı toplamerhaba kızlar az dinleneyim deyince kendime gelemedim tembellik bağımlılık yaptı, zerre iş yapasım yok ama silkeliyorum artık kendimi
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var, aşırı bir erteleme huyum var. elimde yazmak için bir makale verileri var 4 ay önceden beri hala oturup başlayamadım, vaktim tabi ki oluyor oyalanarak geçiyor hep. bir makalenin de düzeltmeleri var mesela 30-40 dakika arası işi var sadece bir haftadır erteliyorum başına oturamadım ama gereksiz yaptığım işlerin haddi hesabı yok, öyle öyle gün geçiyor akşam da geç oluyor uykum geliyor. erteleme hastalığından kurtulmak için yol gösterir misiniz? siz hangi stratejileri uyguluyorsunuz?
bu sabah çok kararlıydım 30-40 dk nedir ki bir haftadır gecikti diye yine oyalandım oylanadım... elde var 0Öncelikle masanı topla
Motivasyon yazısı geliyor birazdan
tamam hemen topluyorum masayıÖncelikle masanı topla
Motivasyon yazısı geliyor birazdan
Burdayım örtmenimmmm
4 Ay Oldu Biri Ya Her Gün Yarım Saat Neye Harcamıyoruz Ki, Şimdiye Çoktan Biterdi O Kadar Zaman Bile Ayırsam, Damlaya Damlaya Göl Oluyor Da Damlaması Lazıminciitanesi pomodoro tekniği de iyi aslında çok sıkılmadan yaparsın. Ya da her gün aynı saat ve aynı yerde yarım saat ayırıp çalışsan onun dışında kafan rahat olur sürekli çalışmam lazım diye kendini kötü hissetmezsin
İkinci dk elim telefona veya başka şeye gidiyor, 25dk kapanmayı başarmalıyım haklısnninciitanesi pomodoro tekniği de iyi aslında çok sıkılmadan yaparsın. Ya da her gün aynı saat ve aynı yerde yarım saat ayırıp çalışsan onun dışında kafan rahat olur sürekli çalışmam lazım diye kendini kötü hissetmezsin
Buradasın ama yazmıyorsunBurdayım örtmenimmmm
Yazmaya fırsat bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?