- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
aynen bende yaDüzenli ve küçük adımlarla ilerleyince az iş yaparak hep düzenli ve temizsin hayranım sana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bende yaDüzenli ve küçük adımlarla ilerleyince az iş yaparak hep düzenli ve temizsin hayranım sana![]()
hayırlı olsun linda.bol kazançlar getirsinKizlar asıl haberler bendeNe zamandir birikimimi degerlendirmek istiyordum cok şükür bizimde karsimiza bi firsat cikti. 1+1 yatirimlik bi ev aldık. Kiracısı icinde. Daha da mutlu oldum tabi. Bina 3 yaşında. Baya firsat oldu bizim için. Ek gelir gibi. Ya da kizimin nasibi. Okula başlayınca okul taksitlerine katkida bulunur diye istemistim hep.
Kredi cekmedik bi miktar annemlerden elden aldik bi miktar kredi kartlarina yuklendik. Seneye ocak ayina ancak toparlaniriz. Sizinle paylaşmak istedim bi güzel haberi![]()
geçen günki benim mevzuda buna benzerdi.ev buldu eşim.ben oturmalık istedim eşim yatırımlık anlaşamdık kaldı bizimki.bende şuanki evi kiraya verip daha rahat bir eve çıkmak istedim(çocuk odam küçük ,evin cephesi vs vs.).eşimin bulduğu ev güzeldi aslında site içinde çocuklar için olanak fazlaydı ama gel görki ev 3+1 ebeveyn banyolu,mutfak balkonu içeri almaya müsait vs ama inanılmaz küçüktü. eşimin ek ortaklı bir işi var.ek ödeme yapması gerekiyormuş.onu yeni öğrendim sermayesi diğer ortaklara göre düşük dolayısıyla kar payı düşük olacak.bende onu tamamla deyip konuyu kapadımTeşekkürlervalla umudu kestiğimiz anda bir fırsat çıktı. Müstakil dubleks eski bir ev. Tadilatlık epey iş var. Ama çocuklar için bahçesi vs. Çok uygun. Çarşıya çok yakın. Aynı site içinde karşıda kayınvalidem oturuyor. Çocukların mahalle arkadaşlarım bile hazır. Ben en çok o yüzden ordan ev istedim
Şimdi oturduğumuz evi de kiraya vermeyi planlıyoruz Allah kısmet ederse bakalım nasıl olacak![]()
anın tadını çıkaran bir tipsen bence git.ama çocukla oflayıp poflayıp şikayet edeceksen hiç bulaşma.ben iki bebeyle gittim.gerçi biri bezsiz biri bezliydi.eşimle paslaşa paslaşa tatilimizi yapmıştık.nöbetleşe denize havuza girmiştikBu yaz otel işini bi türlü karar veremiyoruz bi bebekle otelde tatilden bi sey anlar miyiz bir. 15 bin civari verip bebekle rezil olduğumuzla mi kaliriz acaba. Baska öneriler olursa alirim bi dal. Ama denizi pek sevmiyoruz biz yani havuzcuyuz aslinda. Ya da hic gitmicez. Eşim bana birakti. Yaz tatilinde neler yapacaksınız kizlar.
Denizci degiliz iste havuzu daha çok seviyoruzdüz ayak odası olan, denize yakın bir otel seçerseniz rahat edersiniz.
sen gerilmezsen o da rahat ediyor.
Saolasin suhancim. Daha iyileri sizlerin olsunhayırlı olsun linda.bol kazançlar getirsin
Allah tan minimalliğe gönül verdik de bu durum bize çok koymuyorMikan bu balli kaymak olmus kizim ne diyorsun. Kahveleri yaptim kutlamaya gelin kizlar bana
Valla cok iyiymiş evin muhiti falan. Aynen kiraya verin ki krediye ya da ekstra bi seye yardımcı olur.
Bugun pazara gittim sok geçirdim fiyatlara. Yani bu gidisle ana ihtiyaclari zor alacagiz.
Artik kiyafetlerimizi eskiyene yipranana kadar kullanma devri gelmis anladigim kadariyla.eskiden annelerimiz öyle yaparmış zaten az ve öz napalim. Saglikli olalim da cocuklarimiza Yapabildiğimiz en iyisini sunalim. Gerisi takdir i ilahi.
Doğum yapacağımBu yaz otel işini bi türlü karar veremiyoruz bi bebekle otelde tatilden bi sey anlar miyiz bir. 15 bin civari verip bebekle rezil olduğumuzla mi kaliriz acaba. Baska öneriler olursa alirim bi dal. Ama denizi pek sevmiyoruz biz yani havuzcuyuz aslinda. Ya da hic gitmicez. Eşim bana birakti. Yaz tatilinde neler yapacaksınız kizlar.
Geçen sene eşim de yatırımlık bir ev alacaktı ben de önce kendi konforumuzu arttıralım sonra yatırımlık düşünürüz dedim aldırmadım. Ama sonra fiyatlar bir patladı keşke alsaydık diyoruz şimdi.geçen günki benim mevzuda buna benzerdi.ev buldu eşim.ben oturmalık istedim eşim yatırımlık anlaşamdık kaldı bizimki.bende şuanki evi kiraya verip daha rahat bir eve çıkmak istedim(çocuk odam küçük ,evin cephesi vs vs.).eşimin bulduğu ev güzeldi aslında site içinde çocuklar için olanak fazlaydı ama gel görki ev 3+1 ebeveyn banyolu,mutfak balkonu içeri almaya müsait vs ama inanılmaz küçüktü. eşimin ek ortaklı bir işi var.ek ödeme yapması gerekiyormuş.onu yeni öğrendim sermayesi diğer ortaklara göre düşük dolayısıyla kar payı düşük olacak.bende onu tamamla deyip konuyu kapadımvar bi hayalimiz pufff
Evet erkenden odaya kapanmak sıkıntı oluyoranın tadını çıkaran bir tipsen bence git.ama çocukla oflayıp poflayıp şikayet edeceksen hiç bulaşma.ben iki bebeyle gittim.gerçi biri bezsiz biri bezliydi.eşimle paslaşa paslaşa tatilimizi yapmıştık.nöbetleşe denize havuza girmiştik.akşm yemeği öncesi yürüyüş yapıp dalgaların sesini dinlemeyi severim misal.eşim çocukları eğlenecekleri bir bölüme götürmüştü bende dalgaların sesini...tek sıkıntı ettiğim akşam yemeği sonrası çocukların erken uykusunun gelmesiydi.millet eğlenirken sen çocuk uyutuyorsun o uyurken de günün yorgunluğuyla sende sızıyorsun tabi
![]()
Gaza gelip alirsam alirim tatili. Yoksa yakin civarda artik ne verdiyse haftasonu kaçamağı seklinde yaparım büyük ihtimal.anın tadını çıkaran bir tipsen bence git.ama çocukla oflayıp poflayıp şikayet edeceksen hiç bulaşma.ben iki bebeyle gittim.gerçi biri bezsiz biri bezliydi.eşimle paslaşa paslaşa tatilimizi yapmıştık.nöbetleşe denize havuza girmiştik.akşm yemeği öncesi yürüyüş yapıp dalgaların sesini dinlemeyi severim misal.eşim çocukları eğlenecekleri bir bölüme götürmüştü bende dalgaların sesini...tek sıkıntı ettiğim akşam yemeği sonrası çocukların erken uykusunun gelmesiydi.millet eğlenirken sen çocuk uyutuyorsun o uyurken de günün yorgunluğuyla sende sızıyorsun tabi
![]()
Aboww sende işler daha karışık bacim. 3 cocukla huni getirem mi sana renkliDoğum yapacağım![]()
Evinden memnun değilsen ilk basta bencede sevecegin ev için sartlari zorla cocuklar küçükken. Yatirimlik sonra olsa da olu aslinda.geçen günki benim mevzuda buna benzerdi.ev buldu eşim.ben oturmalık istedim eşim yatırımlık anlaşamdık kaldı bizimki.bende şuanki evi kiraya verip daha rahat bir eve çıkmak istedim(çocuk odam küçük ,evin cephesi vs vs.).eşimin bulduğu ev güzeldi aslında site içinde çocuklar için olanak fazlaydı ama gel görki ev 3+1 ebeveyn banyolu,mutfak balkonu içeri almaya müsait vs ama inanılmaz küçüktü. eşimin ek ortaklı bir işi var.ek ödeme yapması gerekiyormuş.onu yeni öğrendim sermayesi diğer ortaklara göre düşük dolayısıyla kar payı düşük olacak.bende onu tamamla deyip konuyu kapadımvar bi hayalimiz pufff
çocuk dostu oteller diye aratmanda fayda var o halde :)Denizci degiliz iste havuzu daha çok seviyoruz![]()
Suanki şartlarda otele 15 bin vermezdim.Bu yaz otel işini bi türlü karar veremiyoruz bi bebekle otelde tatilden bi sey anlar miyiz bir. 15 bin civari verip bebekle rezil olduğumuzla mi kaliriz acaba. Baska öneriler olursa alirim bi dal. Ama denizi pek sevmiyoruz biz yani havuzcuyuz aslinda. Ya da hic gitmicez. Eşim bana birakti. Yaz tatilinde neler yapacaksınız kizlar.
ben de denizciyim ama kızım bu yıl ilk kez havuz tadını aldı o da şimdi havuzcu. bana tiksinç geliyor.Suanki şartlarda otele 15 bin vermezdim.
Mesela benim görüşüm 1 hafta değilde 4 gece ideal oluyor
Kucuk bebekle tatil zor uyku saatlerinde odada kaliyorduk yemeğe bile sırayla gitmiştik
Ama suyu çok seviyorlar
Akşamları bebek arabasına koyup sahilde yürümüştük eşimle. Eylül de uyuyordu o zamanlar.
Yani hem zor hem eğlenceli oluyor.
Uzun yol yoruyor git gel. Bebekler sıkılıyor sürekli oyalamak lazım.
Gitmek istersen denizden uzak çok güzel otellerde var fiyatları daha uygun.
Biz deniz seviyoruz Eylül havuzcu![]()
Cocuk dostu otellerde çok fazla çocuk oluyorçocuk dostu oteller diye aratmanda fayda var o halde :)
Aynen otelde fazla havuzu olan yere gidiyorumben de denizciyim ama kızım bu yıl ilk kez havuz tadını aldı o da şimdi havuzcu. bana tiksinç geliyor.![]()
Biz hergun görüşüyoruz ama kk ye genel olarak fazla girmiyor sanırımankada yazmıyor ne zmandır
Denk gelir mutlaka istediğin gibi zamanı gelince karşına çıkacaktırgeçen günki benim mevzuda buna benzerdi.ev buldu eşim.ben oturmalık istedim eşim yatırımlık anlaşamdık kaldı bizimki.bende şuanki evi kiraya verip daha rahat bir eve çıkmak istedim(çocuk odam küçük ,evin cephesi vs vs.).eşimin bulduğu ev güzeldi aslında site içinde çocuklar için olanak fazlaydı ama gel görki ev 3+1 ebeveyn banyolu,mutfak balkonu içeri almaya müsait vs ama inanılmaz küçüktü. eşimin ek ortaklı bir işi var.ek ödeme yapması gerekiyormuş.onu yeni öğrendim sermayesi diğer ortaklara göre düşük dolayısıyla kar payı düşük olacak.bende onu tamamla deyip konuyu kapadımvar bi hayalimiz pufff