• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SUHAN SUHAN Evilish Evilish canlarım hiç takılmayın.
Sade yasamin en sevdiğim yanı bu işte
Olumsuz kişileri hayatımızdan çıkartmak
Bazen o kadar hayatı boş kişiler vardır ki.
Böyle ufak hesaplarla uğraşırlar
Onlara cevap yazmaya bile gerek görmem.
zeka küpü maşallah..hem kadınlar kulübünü beğenmeyeceksin sonrada gelip elitizim kisvesi altında milletin aklıyla oynayacaksin.noktası virgülüne bulunduğu platform o kadar netki.macera aramaya gelmiş ekşili ünlü tamamlaması

Evilish Evilish çok teşekkür ederim.

neyse nerde kalmıştık......

Bugün yorgunum aslında misafirler ve Eylül nezle gibi oldu gece çok uyandı sabah erken kalktı derken şu saat oldu oturduğum yerde kaldım

Yapılacak işlerden ziyade enerjimin düşmesi haftaya böyle başladık.
Sağlık olsun 😊

Bugün yorgunum aslında misafirler ve Eylül nezle gibi oldu gece çok uyandı sabah erken kalktı derken şu saat oldu oturduğum yerde kaldım

Sağlık olsun 😊
geçmiş olsun cnım, olsun sen haftaya bir gün eksikle başlasan da halladersin hepsini diğer günler:))

Sağlık olsun 😊
geçmiş olsun.robot ne aldın

geçmiş olsun.robot ne aldın
Sağol canim
Screenshot_20220404-102407_Hepsiburada.jpg

Bunu aldık

büyük oğlumun yeni dönem işini halletik şükür.takılıydı kafamıza gelen zamlardan sonra.küçük için okul bakacağım şimdiki kreşten memnunum aslında bir iki eksik tarafı var.içime sinen bulursam değiştirceğim.
önümüzdeki hafta tatil.muhtemel eşim kalacak çocuklarla.ramazan olunca bir bir plan yapmadık.bir iki gün dışarı vs çıkarır .sinema,tiyatro vs bakalım

büyük oğlumun yeni dönem işini halletik şükür.takılıydı kafamıza gelen zamlardan sonra.küçük için okul bakacağım şimdiki kreşten memnunum aslında bir iki eksik tarafı var.içime sinen bulursam değiştirceğim.
önümüzdeki hafta tatil.muhtemel eşim kalacak çocuklarla.ramazan olunca bir bir plan yapmadık.bir iki gün dışarı vs çıkarır .sinema,tiyatro vs bakalım
Okul işleriyle ugrasmak çok zor gerçekten iyi olmuş aklınızdan çıkmış

Aynen robot süpürgeler hakkında hiç bilgim yok deneyip göreceğim 😁
Performansı iyi olsunda.
Şimdi gelseydi etrafı supururdu
Havaya girdim 😅
en düşük modelden en pahalısına genel anlamda bir memnuniyetlik söz konusu.işte emiş gücü,haritalama,silme vs kafa karıştırıyor.
gir tabi havaya.dolansın etrafında sende kahveni yudumlarsın

Back