Güle güle kullanSelamlar robot süpürgeyi aldık birkaç güne gelir
Kullanınca yorumumu yazarım
Akşama misafirim gelecek
Yemek ve etrafı toplama işi var
Sabah buzdolabini kontrol ettim.
Sağol canimGüle güle kullan
Marka model ve görüşlerini bekliyoruz
Yaa yakın olsan bizde nasiplenirdik, bayılıyorum çeşit çeşit kaktüslere..Ben de bugün bazı kaktüslerimin saksısını ve yerini değiştirdim, büyüyenler vardı saksıyı büyüttüm, hfiçi bi kaç tane renkli kaktüs saksısı almıştım, onlara yavrulayan kaktüslerimden diktim hediye etmek istediğim bi kaç kişi varDaha önce de kızların öğretmenlerine, bazı arkadaşlarına, kendi arkadaşlarıma, bazı akrabalarıma, komşuma, anneme, abimlere, görümcelerime, hatta arada temizliğe gelen yardımcı bayana falan dikip vermiştim, hunharca kaktüslendirme çalışmalarıma devam ediyorum
Bi de sevenlere dikip hediye etmek öyle mutlu ediyo ki beniYaa yakın olsan bizde nasiplenirdik, bayılıyorum çeşit çeşit kaktüslere..
Kaktus çok severimBen de bugün bazı kaktüslerimin saksısını ve yerini değiştirdim, büyüyenler vardı saksıyı büyüttüm, hfiçi bi kaç tane renkli kaktüs saksısı almıştım, onlara yavrulayan kaktüslerimden diktim hediye etmek istediğim bi kaç kişi varDaha önce de kızların öğretmenlerine, bazı arkadaşlarına, kendi arkadaşlarıma, bazı akrabalarıma, komşuma, anneme, abimlere, görümcelerime, hatta arada temizliğe gelen yardımcı bayana falan dikip vermiştim, hunharca kaktüslendirme çalışmalarıma devam ediyorum
Bende sizleri çok seviyorumİyi pazarlar kızlar, burayı, sizleri, muhabbeti, attığımız fotoları, verdiğiniz fikirleri her şeyi seviyorum
Evet çok su verince ve saksının altı delik değilse kökü çürüyo, ben kaktüs toprağı kullanmıyorum, kaktüs toprağına ne diksem olmadı, yaşamadı, normal bahçe toprağı kullanıyorum hepsine, en azından büyüyolar şimdi, sen de toprağını ve yerini değiştir o büyümeyen kaktüsün, sabah güneşi seviyo kaktüsler, ışık almak istiyolar, bulunduğu yerde güneş alamıyosa da büyümüyoKaktus çok severim
Bende de var ama yıllardır aynı boyda neden acaba
Toprağını ona göre aldım çok su verince kökü çürüyor az su versem kendine hali kalmıyor
Hayata tutunmaya çalışıyor
Yarın değiştireyim toprağınıEvet çok su verince ve saksının altı delik değilse kökü çürüyo, ben kaktüs toprağı kullanmıyorum, kaktüs toprağına ne diksem olmadı, yaşamadı, normal bahçe toprağı kullanıyorum hepsine, en azından büyüyolar şimdi, sen de toprağını ve yerini değiştir o büyümeyen kaktüsün, sabah güneşi seviyo kaktüsler, ışık almak istiyolar, bulunduğu yerde güneş alamıyosa da büyümüyo
Sağol canimMia- hayırlı olsun mia
Bu topiği özel kılan her fikre saygı duyan insanların olması, ben de hepinizi seviyorum
4 yılım kaldı değeri bilmeyen yerden ayrılmam içinBaba oğluna dedi ki: Liseden üstün başarı ile mezun oldun Mike, işte yıllar önce senin için alıp garajda sakladığım arabanın anahtarları burada...
Ama sana vermeden önce onu şehir merkezindeki kullanılmış araç parkına götür ve onlara satmak istediğini söyle ve sana ne kadar teklif edeceklerini öğren.
Mike kullanılmış araba parkına gitti, babasına geri döndü ve dedi ki: " Bana 1000 $ teklif ettiler çünkü araç çok yorgun görünüyormuş."
Baba dedi ki: " Şimdi onu rehin dükkanına götür."
Mike rehin dükkanına gitti, babasına geri döndü ve dedi ki:
" Rehin dükkanı 100 $ teklif etti çünkü çok eski bir araba olduğunu söylediler."
Baba bu kez oğlundan şehir merkezindeki araba kulübüne gidip onlara arabayı göstermesini istedi.
Mike arabayı kulübe götürdü, geri döndü ve babasına dedi ki:
Baba buna çok şaşıracaksın, kulüpteki bazı insanlar araba için 100.000 $ teklif etti, çünkü bu bir Nissan Skyline R34 müş, dünyada sadece 27 tane kalmış ve kolleksiyonerler bu araca çok değer veriyormuş
Baba oğluna dönüp dedi ki: " Doğru yerin seni doğru şekilde değerlendireceğini görmeni istedim."..
Takdir edilmiyorsan sakın üzülme, bu sadece yanlış yerde ve yanlış insanların arasında olduğun anlamına gelir.
Değerini bilen, seni anlayan ve fikirlerine önem veren kişiler varsa doğru yerdesin demektir, asla kimsenin değerini anlayamadığı bir yerde gereğinden fazla zaman geçirme..
kaç yıllık makinen?Selamlar
Bugün bol bol paylaşım yapacaktım ama
Bulaşık makinesi için servisle görüştük
Anakart yanmış fiyatı 2 bini bulurmuş parça servis ücreti
Internetten yarı ankastre model beğendim
Onu sipariş etti eşim.
Bulaşık makinesinden memnundum ama nasip böyleymiş
Ooo hayırlı olsun güle güle kullanSelam kızlar
Robot süpürgen hayırlı olsun Mia güle güle kullanbiz de az önce dysonı aldık merakla bekliyorum
Haftasonu evdeki işleri toparlama zamanı oldu baharın gelişinin de tadını çıkardık
Dün orman artı deniz yaptık havamız değişti
Bugün balkon saksılarına
Çilek, soğan, patates, nane, biber dikimi yaptık
Sonrasında balkonu yıkadım, düzenledim
Çorba ve yemek yaptım
Pazar banyoları yapıldı
Böyle böyle haftasonunu bitiriyoruz şimdiden geldi pazartesi sendromu
ben memnunum. ama full performans bir şey değil elbetteki. ihtiyaca yönelik. acil durumlarda, başka işin olduğunda aç süpürsün. inanki elini kolaylaştırıyor.Selam kızlar
Bulaşık makinesinde istediğim model kalmamış
Pahali birsey almak istemedim
eşimde tekrar servis için Müşteri hizmetlerini aradık az önce servis geldi 600 tl ye tamir olacak
Servisler arasındaki uçurum fiyat farkı var gerçekten birde fiyat vermiyorlar.
artık direk müşteri hizmetlerini arayacağız.
Eşimde ben bu parayı gözden cikartmistim ne istiyorsan al dedi
Sizce robot supurgemi alsam yoksa evin eksik bir yerine mi harcasam.
Evin eksik yerleri de yaza tamamlanacak bu arada.
Robot süpürge kullananlardan tavsiye istiyorum.
7 buçuk yılkaç yıllık makinen?
eğer tamir sonrası tekrar arıza verirse, 10 yıla kadar beyaz eşyayı tamir etmekle/yedek parça bulmakla yükümlü firma. eğer bulamıyoruz tamir edilemez derse sana yeni makine vermek ZORUNDA. Aklında olsun.7 buçuk yıl
Hayırlı uğurlu olsun. Allah ağzı tadıyla oturmayı nasip etsin. Kısmetiyle geliyor yavrucak.Slmlar kızlar
Mia- ile paylaşmıştım, kesinleşince sizinle de paylaşayım dedim. Pandemi boyunca müstakil ev aradık ama bulamadık bulduklarımız bütçemizi aştı vs. Tam peşini bırakmışken ummadığımız bir fırsat çıktı biz de değerlendirdik. Ev eski, tadilat istiyor ama Geniş potansiyeli yüksek bir ev
Darısı tüm isteyenlere olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?