Selamlar robot süpürgeyi aldık birkaç güne gelir
Kullanınca yorumumu yazarım

Akşama misafirim gelecek
Yemek ve etrafı toplama işi var
Sabah buzdolabini kontrol ettim.
Güle güle kullan
Marka model ve görüşlerini bekliyoruz

Ben de bugün bazı kaktüslerimin saksısını ve yerini değiştirdim, büyüyenler vardı saksıyı büyüttüm, hfiçi bi kaç tane renkli kaktüs saksısı almıştım, onlara yavrulayan kaktüslerimden diktim hediye etmek istediğim bi kaç kişi var Daha önce de kızların öğretmenlerine, bazı arkadaşlarına, kendi arkadaşlarıma, bazı akrabalarıma, komşuma, anneme, abimlere, görümcelerime, hatta arada temizliğe gelen yardımcı bayana falan dikip vermiştim, hunharca kaktüslendirme çalışmalarıma devam ediyorum

Yaa yakın olsan bizde nasiplenirdik, bayılıyorum çeşit çeşit kaktüslere..

Kaktus çok severim
Bende de var ama yıllardır aynı boyda neden acaba
Toprağını ona göre aldım çok su verince kökü çürüyor az su versem kendine hali kalmıyor
Hayata tutunmaya çalışıyor

İyi pazarlar kızlar, burayı, sizleri, muhabbeti, attığımız fotoları, verdiğiniz fikirleri her şeyi seviyorum
Bende sizleri çok seviyorum

O yüzden burayı açtım aynı fikirde olan kişilerin sohbet edeceği ortam olsun istedim çok şükür de öyle oldu
Tanıdığım herkesten birseyler öğrenmek paylaşmak inanılmaz mutlu ediyor ❤

Kaktus çok severim
Bende de var ama yıllardır aynı boyda neden acaba
Toprağını ona göre aldım çok su verince kökü çürüyor az su versem kendine hali kalmıyor
Hayata tutunmaya çalışıyor
Evet çok su verince ve saksının altı delik değilse kökü çürüyo, ben kaktüs toprağı kullanmıyorum, kaktüs toprağına ne diksem olmadı, yaşamadı, normal bahçe toprağı kullanıyorum hepsine, en azından büyüyolar şimdi, sen de toprağını ve yerini değiştir o büyümeyen kaktüsün, sabah güneşi seviyo kaktüsler, ışık almak istiyolar, bulunduğu yerde güneş alamıyosa da büyümüyo

Yarın değiştireyim toprağını

Selam kızlar
Robot süpürgen hayırlı olsun Mia güle güle kullan biz de az önce dysonı aldık merakla bekliyorum

Haftasonu evdeki işleri toparlama zamanı oldu baharın gelişinin de tadını çıkardık
Dün orman artı deniz yaptık havamız değişti
Bugün balkon saksılarına
Çilek, soğan, patates, nane, biber dikimi yaptık
Sonrasında balkonu yıkadım, düzenledim
Çorba ve yemek yaptım
Pazar banyoları yapıldı
Böyle böyle haftasonunu bitiriyoruz şimdiden geldi pazartesi sendromu

4 yılım kaldı değeri bilmeyen yerden ayrılmam için

kaç yıllık makinen?

Ooo hayırlı olsun güle güle kullan
Sağol canim

Bir sürü isler yapılmış ohh mis gibi

ben memnunum. ama full performans bir şey değil elbetteki. ihtiyaca yönelik. acil durumlarda, başka işin olduğunda aç süpürsün. inanki elini kolaylaştırıyor.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah ağzı tadıyla oturmayı nasip etsin. Kısmetiyle geliyor yavrucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…