Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Robot senin işini çok rahatlatır zaten evin temizdir şöyle bir evi gezse yeter sen de başka şeylere odaklanırsın o aradaRobota yukseldim şuan![]()
Ama ikisinin arasında epey fiyat farkı varIc sesim kahve makinesi al diyor![]()
Aynen iyi olur gerçektenRobot senin işini çok rahatlatır zaten evin temizdir şöyle bir evi gezse yeter sen de başka şeylere odaklanırsın o arada
Robot süpürgeyi düzenli temizlemek gerekiyor, bazen onu yapmaya üşenip büyük süpürgeyi açıyorum benAynen iyi olur gerçekten
Dysonu rahat bırakırım![]()
Yani böyle düşününce de sanki dyson öne geçiyor gibi olduSabahtan beri düşünüyorum dyson mı robot süpürge mi diye
Dyson sonuçta kendi süpürmüyor ama koltuk üstü vs ekstra yerleri çektirmek için dyson
Robot uzun sürüyormuş, dyson daha pratik Vs.
Off naapsam bana da öneri verin lütfen :)
İstediğim kahve makinesi robottan daha pahalıAma ikisinin arasında epey fiyat farkı var
Yani robot alacak bütçen varsa kahve makinesinin yanında başka eksiklerini de alabilirsin.
Robot süpürgeyi düzenli temizlemek gerekiyor, bazen onu yapmaya üşenip büyük süpürgeyi açıyorum bendysondan vazgeçemeyebilirsin. Bir de kırıntı olunca falan robot kullanışlı değil onu da söyliyim yani dyson varken mantıklı olur mu şu an şüpheye düştüm
![]()
O zaman düşünme al, günlük kullanım için çok uygun. Bi de sen hergün süpürüyorum diyordun senin işini kolaylaştırır
Kırıntı hariç supurmesi nasıl ?
Önemli olan büyük odayı yatak odası gibi yerleri onun supurmesi ve silmesi
Koltuk altına girmesi
Evet her gün süpürüyorumO zaman düşünme al, günlük kullanım için çok uygun. Bi de sen hergün süpürüyorum diyordun senin işini kolaylaştırır
Bende xiaomi mop pro var, çok memnunum özellikle sabah evden çıkarken yerdeki oyuncakları toplayıp okuldayken süpürtüyorum geldiğimde tertemiz oluyor evbelleza
Kablosuz süpürgeyle dediğin gibi koltuk üstleri cekmece içleri duvarlar yatak baza altı aklına gelen her yeri ne varsa onunla süpürüyorum.
Robotta kendi kendine süpürüp siliyor koltuk altına giriyor o da ayrı rahatlik
Ne alırsan al her türlü pratik olacak![]()
Seninki S5 olan birsey di sanırımBende dyson yok karşılaştırma yapamam ama dyson kendi süpürmüyo sonuçta, kesinlikle robot diyorum, kırıntı mırıntı kağıt kesikleri ne varsa süpürüyo bendeki, temizliğini eşime yaptırıyorum ben, sen başka işlerini hallederken süpürme işlemi hallediliyo halıda yerde hiç bişey bırakmıyo, çok memnunum resmen hayatımı kurtardı![]()
Yok mutfakta masa altını süpürmek zorlamaz beni 10 saniyelik işBen kırıntı derken hani bir yeri süpürmek gerekir ya dökülen yeri hani onun için robotu çağırmakla uğraşmazsın diye dedim Mia yoksaEvilish in dediği gibi kırıntı falan topluyor tabi
Vacum diye modeli var onu alicam sanırımBende xiaomi mop pro var, çok memnunum özellikle sabah evden çıkarken yerdeki oyuncakları toplayıp okuldayken süpürtüyorum geldiğimde tertemiz oluyor ev
Ama mutfakta bir şey döküldü gelsin dersen biraz uzun ve zahmetli oluyor
Ben genelde oda oda ilerliyorum, şarjıda gayet yeterli
Banyo, koltuk, girinti çıkıntılar için dysonın var, günlük işi robot yapar rahatlarsın
Sadece benim modelde halıyı ayırt edip silmeden geçmiyor o yüzden ben silme özelliğini pek kullanmıyorum, üst modellerde o da ayrıca yapılıyormuş onu incele istersen![]()
Valla öyle durumlarda da o alanı seçerek sadece orayı süpürüp gitmesini sağlıyorumBen kırıntı derken hani bir yeri süpürmek gerekir ya dökülen yeri hani onun için robotu çağırmakla uğraşmazsın diye dedim Mia yoksaEvilish in dediği gibi kırıntı falan topluyor tabi
Fiyatı güzelmişValla öyle durumlarda da o alanı seçerek sadece orayı süpürüp gitmesini sağlıyorumKablolu dik süpürgem var büyük süpürgeye ek olarak, bazı durumlarda dik süpürgeyi çıkarıyorum robot herşeyi halletmiyor doğru ama bunlar her zaman yaşanmıyor diye robot süpürge çok büyük kolaylık,
Mia- bendeki mop pro 2, emiş gücü gerçekten çok iyi, silme özelliğini ben de çok kullanmıyorum çünkü küçük bi su haznesiyle deterjansız silme yapıyo, içime sinmiyo ben deterjan sirke vs koyarak siliyorum ama robotsuz ev kalmamalı diyorum