Ben sabahlari dus alip serumumu ve kremimi kullaniyorum. Aksam yikayip gece kremi kullaniyorum unutmazsam. Makyaj yapmiyorum. Hayatimda hic cilt temizleme ürünü kullanmadimcilt bakımına nerde başlamalıyız tonik? maske?serum?
Gün boyu pek çok sebeple cildimiz kirleticilere maruz kalıyor.belki bugün makyaj yapmadım nasıl olsa yüzümü yıkamadan da uyuyabilirim diye düşünüyoruz.ama yanılıyoruz.Maalesef şehirlerde hava kirliliğiyle iç içe yaşıyoruz.güneş ışığıda ekleniyor.Hava kirliliği cildimizi yaşlandırıp,kollagenin yıkımına neden oluyor.İnce kırışıklıklar ve lekelerin oluşumuna neden oluyor.cilt bakımınında ilk adım temizliktir.Temiz bir ciltle her zaman 1-0 öndeyiz.Cidimizi tanıyoruz ve cilt tipimizi biliyorsak ona göre cilt temizleme ürünü seçmeliyiz.jel kıvamlı yada köpük tercih edebiliriz.Dikkat edilmesi gereken diğer nokta ise kullandığıız temizleme ürünü cildimizde gerginlik bırakmamılıdır.gerginlik bırakıyorsa ciltteki tüm yağı çekmiştir ,dış etkenlere cilt davetiye çıkarmıştır.yüzünüzü yıkadıktan hemen sonra nemlendirici ihtiyacı doğuyorsa ,yanma batma oluşuyorsa temzileme ürününüz yanlıştır.temizledikten sonra tabiki nemlendirici kullanılmalı ama cildimizin tepkisini kotrol etmek için bu örneği verdim
Vay be burda bir servet yatiyorkuru ciltliler bu yıkama ürünlerine bakabilir.içerikleri temiz ürünler
rEki Görüntüle 3028713 Eki Görüntüle 3028707 Eki Görüntüle 3028708 Eki Görüntüle 3028709 Eki Görüntüle 3028710 Eki Görüntüle 3028714
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versinSelam kızlar
Salgın hastalık bizide buldu malesef
Cuma akşamı eşim hasta oldu derken Eylül de hastalanınca hastaneye gittik
Sabaha karşı evimize geldik
Sonra da ben hasta oldum.
Felaket zamanlar geçirdik.
Bugün baya toparladik çok şükür.
Cok gecmis olsun hepinizeSelam kızlar
içlerinden en pahalı olan sanırım la roche .oda 150 tl civarı.400 ml.rahat 6 ay götürür.en kötü markaların 100 ml'lik şişeleri olmuş 50 lira.altı üstü temzileme jeli.Vay be burda bir servet yatiyorkizlar amma seviyorsunuz cildinizi (masallah) ben tam paspal ciktim
zaten temizleme ürünlerinın kırışıklara sanmıyorum bir faydası olsun.Ben sabahlari dus alip serumumu ve kremimi kullaniyorum. Aksam yikayip gece kremi kullaniyorum unutmazsam. Makyaj yapmiyorum. Hayatimda hic cilt temizleme ürünü kullanmadim44 yasindayim cildimde kirisiklik falan yok, gayet de iyidir. Belki genetiktir.
geçmiş olsun miaSelam kızlar
Setella diye bir boya. internette çok dolaşıyor. MistikBeyaz rengini kullandık.Merhaba hangi boyayi kullandiniz, benim de boyamam gerek müteahhit dolaplarimi
kesinlikle çok mantıklı.Birde akşam yuz bakımını çok geç vakte bırakmayın
Uykunuz gelir cocuk vs derken üşenirsiniz
Akşam yemekten sonra sofrayı toplayıp
Çay demini alana kadar 20 dk dus ve bakım işine ayırıyorum
Bazen pijamami bile giyiyorum duştan sonra
Eylülü uyuyunca dis fırçala hop uykuya.
Birkaç gün uygulayın sonra yapmayınca eksiklik hissedersiniz alışmak önemli.
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versinşimdi nasılsınız?
Cok gecmis olsun hepinize
geçmiş olsun mia
ay o basmalı şişeEki Görüntüle 3030605 Eki Görüntüle 3030606
Sifonyer düzenini değiştirdim
Üzerinde sadece kullandığım ürünleri koydum
Oda kokusu vs ürünleri kaldırdım
Mermer tepsi yerine cam tepsi koydum
İçinde temizleme suyu
Vücut yağı
Yuz serumum
Parfüm, el kremi ve pamuklar var.
ay o basmalı şişeben
Sağol canimÇok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?