Ben sabahlari dus alip serumumu ve kremimi kullaniyorum. Aksam yikayip gece kremi kullaniyorum unutmazsam. Makyaj yapmiyorum. Hayatimda hic cilt temizleme ürünü kullanmadim 44 yasindayim cildimde kirisiklik falan yok, gayet de iyidir. Belki genetiktir.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin şimdi nasılsınız?

Cok gecmis olsun hepinize

Vay be burda bir servet yatiyor kizlar amma seviyorsunuz cildinizi (masallah) ben tam paspal ciktim
içlerinden en pahalı olan sanırım la roche .oda 150 tl civarı.400 ml.rahat 6 ay götürür.en kötü markaların 100 ml'lik şişeleri olmuş 50 lira.altı üstü temzileme jeli.

zaten temizleme ürünlerinın kırışıklara sanmıyorum bir faydası olsun.

geçmiş olsun mia

kızın odasını düzenledik biraz hafta sonu, takı tokaları bir sepete koyduk. kirliler banyoya, temizler dolaba yerde oyuncak bıakmadık. robot süpürgeyi odaya attık süpürsün diye :)

saçımı kestirdim ve inanılmaz hafifledim. kaş-bıyık da aldırdım. mecburi bakım günü oldu bana.

kesinlikle çok mantıklı.
yemekten sonrayı listeye yazalım :)

Buyuk sifonyer ilk cekmecesi bu şekilde
Taki kutusu
Tokalar
Makyaj malzemeleri
Şarj makineleri var

Buraya uygun duzenleyici almadım henüz çünkü dolaplar değişecek bir süre böyle idare eder

Son çekmecede nevresim takımları var

2. Ve 3. Çekmeceler boş

Kirlent kiliflarini da boş yerlere koyarım belki henüz karar vermedim.

Uzun sifonyerde iç giyim var
Diğer çekmeceler boş

Yatak odasını sadece burada kullandığımız ürünleri bıraktım
Biraz böyle deneyimlemek istedim
Az kullandığım eşyaları büyük odaya koydum.
Bazen lazım oluyor gidip oradan alıp uygun yer buluyorum.
Bakalım ne kadarına ihtiyacım olup gidip alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…