O zaman dolapları beyaza boyayıp tezgahın görüntüsüne bakıp tekrar değerlendirmek gerekDolaplarım koyu olsun istemiyorum ama
Ooo eline sağlıkMutfak mutfak dedik girdim bir şeyler elemeye. Bunlar geri dönüşümeEki Görüntüle 3031118
Kavanozları ayırdım. Buzdolabının üstündeki dolabı silip düzenledim. Hediye gelen bazı eşyaları kullanmaya karar verip açtım. Ama bu akşam bu kadarOoo eline sağlık
Benim dolaplarım kötü olduğu için deformasyonunu hiç düşünmedim. İllaki düşünmeden yola çıkmamak lazım. ayrıca ekstradan üstüne vernik atılsa o da daha dayanıklı olması için yardımcı olacaktır diye düşündüm şu an.Komşum boyamıştı ama çabuk deforme oldu diyordu. Belki boyasındandır bilemiyorum ama memnun kalmadı canım.
Benimkiler kötü değil maksat sadece değişiklik olsun. O yüzden riske giremiyorumBenim dolaplarım kötü olduğu için deformasyonunu hiç düşünmedim. İllaki düşünmeden yola çıkmamak lazım. ayrıca ekstradan üstüne vernik atılsa o da daha dayanıklı olması için yardımcı olacaktır diye düşündüm şu an.
Kapak değiştirebilirsin belkiBenimkiler kötü değil maksat sadece değişiklik olsun. O yüzden riske giremiyorum
hayırlı olsuncelenes temizleyici-nemlendirici ve el kremi aldım.
cam tepsi çok şık durdurmuşEki Görüntüle 3030605 Eki Görüntüle 3030606
Sifonyer düzenini değiştirdim
Üzerinde sadece kullandığım ürünleri koydum
Oda kokusu vs ürünleri kaldırdım
Mermer tepsi yerine cam tepsi koydum
İçinde temizleme suyu
Vücut yağı
Yuz serumum
Parfüm, el kremi ve pamuklar var.
aynen bende çokay o basmalı şişeben
Ben de rosacea varrozalı cildi olan varmı bilmiyorum onada ürün atıp bitiriyorum.isteyen olursa daha sonra nemlendirici,güneş kremi vs yine payşaım yaparız
zEki Görüntüle 3028894 ızEki Görüntüle 3028895 Eki Görüntüle 3028897 Eki Görüntüle 3028899 Eki Görüntüle 3028900 Eki Görüntüle 3028901
çok hasas cilt tipine sahipsin.çok dikkatli ürün seçmen gerekiyor.maalesef tek ton sanırım onun ccsi.la roche denedinmi hiç cc.Ben de rosacea varHakikaten yorucu bir bakım rutini var. Doktor bana pharmaceris'in ürünlerini yazdı. Paylaştığın temizleme jeli ile birlikte nemlendiricisini ve c vitamini serumunu kullanıyorum. CC kremini de aldım ama bana koyu geldi maalesef.
Zaten artık cilt doktoru ne derse onu alıyorum, yeni ürün denemeye korkar hale geldim. La roche’a bakmadım, bir bakayım. Çok beyaz olduğum için bb,cc, fondöten hepsinde problem yaşıyorum.çok hasas cilt tipine sahipsin.çok dikkatli ürün seçmen gerekiyor.maalesef tek ton sanırım onun ccsi.la roche denedinmi hiç cc.
normalde renkli güneş kremlerini pek sevmem ayrı ayrı kullanırım. renkli güneş kremi denedinmi.Zaten artık cilt doktoru ne derse onu alıyorum, yeni ürün denemeye korkar hale geldim. La roche’a bakmadım, bir bakayım. Çok beyaz olduğum için bb,cc, fondöten hepsinde problem yaşıyorum.
Denedim hatta şu an Bioderme Photoderm AR kullanıyorum ama rosacea’yı kapatmıyor. Benim sağ yanağımda yoğun bir kızarıklık oluyor, ona faydası olmadı.normalde renkli güneş kremlerini pek sevmem ayrı ayrı kullanırım. renkli güneş kremi denedinmi.
seçeneğiniz o kadar azki kapatıcı konusunda.bide fiyatlar uçmuş.hadi denedim cilt tonuma uymadı kenara bırakayımda olmuyor bi dünya para veriliyor.içindeki bir madde hemen zarar verebiliyor bu defada bikaç ay onu toparlamaya çalışıyorsun.uzun süre cildinde durmayacaksa larocenin fondotenide iyidir ama rozalı olunca cildinde çok durmaması lazım hemen temizlemek gerekiyor.bir kaç tonuda var.onuda incele bana kalırsaDenedim hatta şu an Bioderme Photoderm AR kullanıyorum ama rosacea’yı kapatmıyor. Benim sağ yanağımda yoğun bir kızarıklık oluyor, ona faydası olmadı.
En iyisi normal güneş kremi üstüne fondöten benim için. Renk olarak sadece Boby Brown intensive skin oluyor ama o da 500 liraya dayanmış. Bitince almadım o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?