Boyayın bence çok güzel olurBugün veli toplantısı vardı zoom üzerinden ona katıldım. Sonrasında eşimin babası geldi yemek falan derken hiç bir şey yapamadım.
Ayrıca mutfak dolapları benim de gözüme batıyor. Eşim de boyayalım diyor ama becerebilir miyiz bilmiyorumönce temizleyip eleme yapmam gerek.
Ooo elinize sağlık.Ben dün cocuklarin aktivite cekmecelerini ayikladim temizledim. Bir büyük cöp poseti attim. Oyuncaklarini beraber topladik odalarinda, ordan da üc bes sey eledik. Cocuklar cabuk dagitiyor herseyi.
Elinize sağlıkkızın odasını düzenledik biraz hafta sonu, takı tokaları bir sepete koyduk. kirliler banyoya, temizler dolaba yerde oyuncak bıakmadık. robot süpürgeyi odaya attık süpürsün diye :)
saçımı kestirdim ve inanılmaz hafifledim. kaş-bıyık da aldırdım. mecburi bakım günü oldu bana.
Güle güle kullancelenes temizleyici-nemlendirici ve el kremi aldım.
Beceri isteyen bir iş mi acaba sen anlarsın :)Boya boya
Baktım, internetteki örneklerde çok güzel duruyor. Tezgah da boyanıyormuş.Setella diye bir boya. internette çok dolaşıyor. MistikBeyaz rengini kullandık.
Üst dolaplarım krem, alt ahşap rengi. Hepsi beyaz olsun isterdim aslında. Biraz araştırayım bu konuyuBoyayın bence çok güzel olur
Kötü olursa kapaklarini degistirirsiniz sadece
Folyo ile kaplayanda var.
Benim siyah tezgah da boyanır mı acabaBeceri isteyen bir iş mi acaba sen anlarsın :)
Baktım, internetteki örneklerde çok güzel duruyor. Tezgah da boyanıyormuş.
Üst dolaplarım krem, alt ahşap rengi. Hepsi beyaz olsun isterdim aslında. Biraz araştırayım bu konuyu
Geçmiş olsunSagolun kızlar
Şimdi iyiyiz biraz baş ağrısı var çabuk yoruluyorum.
Eylül baya iyi enerjisi yerinde
Eşimde ise gitti iyi demekki
Komşum boyamıştı ama çabuk deforme oldu diyordu. Belki boyasındandır bilemiyorum ama memnun kalmadı canım.Benim siyah tezgah da boyanır mı acabasevmiyorum siyah
Hiç bulaşmayım o zamanKomşum boyamıştı ama çabuk deforme oldu diyordu. Belki boyasındandır bilemiyorum ama memnun kalmadı canım.
Kaplama yapanların da kimisi memnun kimisi değil.Hiç bulaşmayım o zaman
Aynen beyaz mutfaklar daha ferah oluyorBeceri isteyen bir iş mi acaba sen anlarsın :)
Baktım, internetteki örneklerde çok güzel duruyor. Tezgah da boyanıyormuş.
Üst dolaplarım krem, alt ahşap rengi. Hepsi beyaz olsun isterdim aslında. Biraz araştırayım bu konuyu
Sağol canımGeçmiş olsunMia-
Tezgah ne renk şuan daKaplama yapanların da kimisi memnun kimisi değil.
Kaplama olunca üstüne sıcak bir şey koyulmaz. Belki boyayınca da koyulmuyordur. Bu sefer de dikkatli kullanmak gerekir.
Şimdi dolaplari beyaz yaparsan bu tezgah daha kremli ve gri kalır
Dikkatli kullanmak hiç yapamayacağım şeyKaplama yapanların da kimisi memnun kimisi değil.
Kaplama olunca üstüne sıcak bir şey koyulmaz. Belki boyayınca da koyulmuyordur. Bu sefer de dikkatli kullanmak gerekir.
Dolaplarım koyu olsun istemiyorum amaŞimdi dolaplari beyaz yaparsan bu tezgah daha kremli ve gri kalır
Bence dolapları siyah renk yapıp gold rengi kulp takardim
Ara seramikleride beyaza boyarsin
Efsane olur
Aynen mutfakta illaki sıcak şeyler konuyorDikkatli kullanmak hiç yapamayacağım şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?