Birde akşam yuz bakımını çok geç vakte bırakmayın
Uykunuz gelir cocuk vs derken üşenirsiniz
Akşam yemekten sonra sofrayı toplayıp
Çay demini alana kadar 20 dk dus ve bakım işine ayırıyorum
Bazen pijamami bile giyiyorum duştan sonra
Eylülü uyuyunca dis fırçala hop uykuya.
Birkaç gün uygulayın sonra yapmayınca eksiklik hissedersiniz alışmak önemli.

Yazlık kiyafetleri kontrol edip hurca geri koydum
Dolabim küçük olduğundan hem yazlık hem kışlık depolama işi olmuyor malesef.
Keşke olsa
Giyinme odam birgun olur elbet 😅
Dolabın en üstüne kullandığım rafi monte ettim
Yazlıkları oraya koydum
Askıya asacagim kıyafetleri belirledim.
Askiyi daha yukarıya taktım o işler aradan kalktı.

4 cekmecem gelecek
Kazaklar
Pantolonlar ve taytlar
Ev giyim
Pijama olarak kategoriye belirledim
Ev giyim sığmazsa
2 cekmeceyi Ev giyim yapar
Yatak odasındaki 1 cekmeceyi pijama yeri olarak belirlerim.
Kışlık kiyafetler kalın olduğu için çok yer kaplıyor da
Yazlık kıyafetlerin hepsi sığar.

Selam kızlar
Bizim banyoda su kaçağı varmış. Sigortadan gelip, kırıp tamir ettiler. Bu vesileyle banyoyu yıkadım, banyo dolabını iç dış sildim. Koridor falan da toz olunca yerleri de süpürüp sildim.
Hafta sonu ayakkabılığı temizlemeyi düşünüyorum.
Sonra mutfağa el atmam lazım.

Selam kızlar
Bizim banyoda su kaçağı varmış. Sigortadan gelip, kırıp tamir ettiler. Bu vesileyle banyoyu yıkadım, banyo dolabını iç dış sildim. Koridor falan da toz olunca yerleri de süpürüp sildim.
Hafta sonu ayakkabılığı temizlemeyi düşünüyorum.
Sonra mutfağa el atmam lazım.
Eline sağlık
Baya iş çıkmış

Bir poşet bebek kıyafetini ihtiyacı olan birine verdim.
Mutfak dolapları çok gözüme batıyor. 2 gündür hava buz gibi Mart ayında bu kadar soğuk hatırlamıyorum buralarda. Giremedim derine. Ben de bi temizlik planı yapıp nisanda başlarım diye düşünüyorum.
Kitap okuma kulübü kurduğumuzu söylemiş miydim, haftaya ilk buluşmamız var heyecanlıyım ☺️ İlk kitabını Nermin yıldırım- dokunmadan
Gülseren budayıcıoğlu tadında bir kitaptı, zaman geçirmelik olarak tavsiye edebilirim akıcı bir kitap

Bir poşet bebek kıyafetini ihtiyacı olan birine verdim.
Mutfak dolapları çok gözüme batıyor. 2 gündür hava buz gibi Mart ayında bu kadar soğuk hatırlamıyorum buralarda. Giremedim derine. Ben de bi temizlik planı yapıp nisanda başlarım diye düşünüyorum.
Kitap okuma kulübü kurduğumuzu söylemiş miydim, haftaya ilk buluşmamız var heyecanlıyım ☺️ İlk kitabını Nermin yıldırım- dokunmadan
Gülseren budayıcıoğlu tadında bir kitaptı, zaman geçirmelik olarak tavsiye edebilirim akıcı bir kitap
Soğuklar biraz geçsin bence de öyle başla. Ben soğukta balkon yıkama gafletinde bulundum. 2 hafta kendime gelemedim. Ben ettim sen etme😅

Kitap okuma kulübünü merak ettim. Çevrendeki arkadaşlarınla mı, online mı?

Selam kızlar
Salgın hastalık bizide buldu malesef
Cuma akşamı eşim hasta oldu derken Eylül de hastalanınca hastaneye gittik
Sabaha karşı evimize geldik
Sonra da ben hasta oldum.
Felaket zamanlar geçirdik.
Bugün baya toparladik çok şükür.
Çok geçmiş olsun😔

Bugün veli toplantısı vardı zoom üzerinden ona katıldım. Sonrasında eşimin babası geldi yemek falan derken hiç bir şey yapamadım.
Ayrıca mutfak dolapları benim de gözüme batıyor. Eşim de boyayalım diyor ama becerebilir miyiz bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ önce temizleyip eleme yapmam gerek.

Bugün veli toplantısı vardı zoom üzerinden ona katıldım. Sonrasında eşimin babası geldi yemek falan derken hiç bir şey yapamadım.
Ayrıca mutfak dolapları benim de gözüme batıyor. Eşim de boyayalım diyor ama becerebilir miyiz bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ önce temizleyip eleme yapmam gerek.
Boya boya 🥰

Back