la roche posay i denemek isterim ama çokpahalı 167 TL.kuru ciltliler bu yıkama ürünlerine bakabilir.içerikleri temiz ürünler
rEki Görüntüle 3028713 Eki Görüntüle 3028707 Eki Görüntüle 3028708 Eki Görüntüle 3028709 Eki Görüntüle 3028710 Eki Görüntüle 3028714
Pahalı malesef ama 4 ay gidiyorla roche posay i denemek isterim ama çokpahalı 167 TL.
bereketli oluyor ama baya bir götürüyor.boyut olarak küçük olanlarıda var.bak istersen 200 m 60 ml şeklinde.yada bukadar bütç temizleyiciye veremem diyosan daha uygun fiyatlıları var içlerinde var.olmadı güneş kremine iyi bir bütçe ayırırsın.en önemlisi ola roche posay i denemek isterim ama çokpahalı 167 TL.
kesinlikle.sabahları bir pompa bile yetiyor cilt temiz olunca.Pahalı malesef ama 4 ay gidiyor
Ucuz işlevsiz ürün almak yerine biraz kaliteli ürün kullanmak daha çok işe yarıyor.
Bazen başka marka deniyorum ama bu ürünün yerini tutmuyor.
cilt tipini bilmiyorum amaben fondöten kullanmayı sevmiyorum. bana bir BB krem tarzı bir şey de önerir misiniz?SUHAN
kuru olduğunu düşünüyorum.cilt tipini bilmiyorum ama
missha
dermoksin
pure beatuy
farmasi(kuru ciltler sevmeyebilir)
note
bide cildine denemen lazım tonunu ayarlamak içinkuru olduğunu düşünüyorum.
Missha seviyorum sürünce cilt tonunu esitliyorcilt tipini bilmiyorum ama
missha
dermoksin
pure beatuy
farmasi(kuru ciltler sevmeyebilir)
note
En sondaki ürün bende varrozalı cildi olan varmı bilmiyorum onada ürün atıp bitiriyorum.isteyen olursa daha sonra nemlendirici,güneş kremi vs yine payşaım yaparız
zEki Görüntüle 3028894 ızEki Görüntüle 3028895 Eki Görüntüle 3028897 Eki Görüntüle 3028899 Eki Görüntüle 3028900 Eki Görüntüle 3028901
çok güzel ürünleri var aslında ama ürünlerin bazısının satışı olmayabiliyor.güneş kremide çok beğeniliyor.ama ben denemedim güneş kreminiMissha seviyorum sürünce cilt tonunu esitliyor
Başta beyaz oluyor ama cildin rengine dönüyor
Acik tenliler için gayet uygun
Bu dediğim güneş kremi hemde bb krem gibi.
tek adımda temizlik için bile çok yeterli.nokta atışı.En sondaki ürün bende var
Akşamları yüzümde makyaj olsun veya olmasın bununla silip öyle temizliyorum
Sadece temizleme jeli yetmiyor
Pamuğa çıkan kiri görmeniz yeter.
Evet sezonluk çıkıyor bazençok güzel ürünleri var aslında ama ürünlerin bazısının satışı olmayabiliyor.güneş kremide çok beğeniliyor.ama ben denemedim güneş kremini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?