Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen eylül de 3 yaşına kadar fircalarimla falan oynardıBen alsam simdi benim bıdık ayagina falan düşürür offf hep erteliyorum böyle şeyleri işte..ama bayildim cok ferah gözüküyor.
Eki Görüntüle 3011489
Sifonyer üstünü düzenledim
Elimin altında olmasını istedigim ürünleri burada tutuyorum pratik oluyor
Aynen cok beğeniyorum tarzini zaten mia. Saglikla huzurla otur keyfini cikart saglik ve huzur o kadar onemli ki gerisi bi sekilde halloluyor zaten.Aynen eylül de 3 yaşına kadar fircalarimla falan oynardı
Şimdi yeni yeni evi istediğim hale getirmeye başladım.
Tv sehpami ıslatıyordu suyla boyaları hep kabardı.
Buyusunlerde bir şekilde yapılıyor
Hem belli hedeflerim oluyor şuraya şunu yapalım bunu yapalım diye
Bu işleri seviyorum. Oda oda tasarlıyorum herseyi.
Sağol canimAynen cok beğeniyorum tarzini zaten mia. Saglikla huzurla otur keyfini cikart saglik ve huzur o kadar onemli ki gerisi bi sekilde halloluyor zaten.
Sağol canimÇoook güzel![]()
sanki yüksek komodinde tek dursa beni daha mutlu ederdi. Maşallah Çok güzelUst tarafta mi tek dursun aynadan ayrımı dursun
Bir sonraki temizlik zamanı senin dediğin gibi yaparım sizimi kıracağımsanki yüksek komodinde tek dursa beni daha mutlu ederdi. Maşallah Çok güzel![]()
Eline sağlık-yemek sonrası bir boyama etkinliğimiz olacak. ++++++++
-boyama sonrası kızçemin bakımını yaparım, totosuna kadar kremlettiriyor kendini, totosunu yediğim+++++
-ceviz kıracağım kahvaltı için. eşime kitlerim belki :) ------------
-robot süpürgeyi açarım. -----------
-vakit bulursam ud çalışmak istiyorum. ----------
bulaşıklar dağ olmuştu onları toparladım.
Muhallebi yaptım.
Sonra geçtim dinlenmeye, uyumuşum
Teşekkürler
Eline sağlıkSlmlar kızlar,
Oğlumun sınıfı açılalı 2 gün oldu ve bugün tekrar kapandı.
Evdeyiz bugün benim de boş günüm. 1 poşet oyuncak ayıklayıp attık.
Bu aralar gözüme batan yerleri düzenliyorum.
Kitaplık, çamaşır makinesinin üstü ve ek Gardropun bir bölümünü elden geçirip düzenledim şimdiye kadar. Baya atılacak çıktı
Büyük oğlum benim gibi her şeyi atmak istiyorEline sağlık![]()