Arkadaşlar geçen söz etmişimdir, bir tanıdığımız var. kızı var liseye giden. ihtiyaçları var diye yardımcı oluyorduk onlara. ben de evde kullanmadığım makyaj malzemelerimi topladım demiştim.

kıza teslim ettim. inanılmaz sevindi. diyor ki ben hayatımda bu kadar mutlu olmadım. tam da doğum günüme denk geldi. vs vs.

Minimalleşirken bir başkasının ihtiyacını karşılamış olmak, insanın ruhunu da olumlu anlamda minimalleştiriyor. ya da rehabilite ediyor da diyebilirim.

İyi ki minimalizmi bize aşılayanlar var, Mia- Mia- ve niceleri. hepinize Teşekkürler.

Arkadaşlar geçen söz etmişimdir, bir tanıdığımız var. kızı var liseye giden. ihtiyaçları var diye yardımcı oluyorduk onlara. ben de evde kullanmadığım makyaj malzemelerimi topladım demiştim.

kıza teslim ettim. inanılmaz sevindi. diyor ki ben hayatımda bu kadar mutlu olmadım. tam da doğum günüme denk geldi. vs vs.

Minimalleşirken bir başkasının ihtiyacını karşılamış olmak, insanın ruhunu da olumlu anlamda minimalleştiriyor. ya da rehabilite ediyor da diyebilirim.

İyi ki minimalizmi bize aşılayanlar var, Mia- Mia- ve niceleri. hepinize Teşekkürler.
Canım bu mutluluk paha biçilemez
Sana ve yüreğine sağlık

Mutluluk hormonunu en çok artıran şey iyilik yapmakmış 👏

Kızlar, günaydın herkese...

Dün akşam eşimle kızım yemek yemişler benden önce,
-ben de en sevdiğim şeyi yaptım, yemeğimi hazırladım ve elimde tabak tv karşısında koltukta oturarak yedim :D
-buzluktan pırasa çıkarıp bu akşama hazır olsun diye kendi buharında pirinçsiz pişirdim.
-mercimek çorbası yaptım.
-kızçeme çantasını toplattım, kıyafetlerini hazır ettik ve babaanneye götürdük. ptesi ve çarşamba geceleri oradan kalıyor biz çalıştığımız için erken kaldırmayalım kimseyi diye akşamdan bırakıyoruz.
-2 makine çamaşır yıkatıp kuruttum.
-sporumu yaptım, spor sonrası duş, ayak tırnak bakımı vs.

bu akşam
-yemek sonrası bir boyama etkinliğimiz olacak.
-boyama sonrası kızçemin bakımını yaparım, totosuna kadar kremlettiriyor kendini, totosunu yediğim :D
-ceviz kıracağım kahvaltı için. eşime kitlerim belki :)
-robot süpürgeyi açarım.
-vakit bulursam ud çalışmak istiyorum.

20220222_124623.jpg
Sifonyer üstünü düzenledim
Elimin altında olmasını istedigim ürünleri burada tutuyorum pratik oluyor

Bu dolaplarimi pek sevmiyorum dar olana birsey sığmıyor geniş olana da baya alan kalıyor kategoriler karışıyor ama biraz daha kullanmam gerek.

Yuvarlak mermeri bence tam ortaya koysan daha hos durmaz mi acep. Alcak olan sifonyerin ortasina.

Back