Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
klas planlar yaz,Aynen ya bu ara ben de yapacaklarımı değil yaptıklarımı yazıyorum.
Eşim de dalga geçiyor
Elimde ajanda sürekli yazıyorum bir şeyler..
aramızda geçen diyalog şu:
-ne yazıyorsun sen?
- ... (sessizlik)
-bulaşık yıkadım mı yazıyorsun?
-evet
-gerçekten bulaşık yıkadım mı yazıyorsun? Okurum bak
- okuma benim ajandamı
Utandım da yırttım sayfaları![]()
Günaydınlarklas planlar yaz,
şuraya tatile gidelim
bu kadar para birikimi vs
sorunca "bulaşık yıkadım mı yazıyorsun" diye
evet de ve ver eline ajandayı![]()
Günaydıngünaydınlaaaaar![]()
Bende denizi çok dalgalı olmayan bir yer istiyorumGünaydınlar
Tatil bakıyorum bu arada yaz için
Hep son dakika alıyoruz. Bu sene erken alalım dedikönerilere açığım
nedir kriterler?Günaydınlar
Tatil bakıyorum bu arada yaz için
Hep son dakika alıyoruz. Bu sene erken alalım dedikönerilere açığım
edremit körfezinde her yer efsane oluyor bence. Denizi temiz, dalga olsa da geçiyor çabuk.Bende denizi çok dalgalı olmayan bir yer istiyorum
Ege tarafına gidebiliriz belki
Her şey dahil gidiyoruz biznedir kriterler?
görülmek istenen yerler?
otel özellikleri?
biz sizden farklıyız pek yardımcı olamayacağım o halde :)Her şey dahil gidiyoruz biz
Gezmeden ziyade tam dinlenmelik oluyor
Akşamları çıkıp çevrede yürüyüş yapıyoruz
Görülmeye değer yerler varsa son gün otelden çıkış yapınca geziyoruz.
Her şeyden önce otel temiz ve bakımlı olmalı
Havuzu büyük olmalı
Aquapark olmalı eşim ve kızım çok sever
Yemekleri güzel ve çeşitli olmalı :)
Akşam animasyonları olmalı
Çocuk dostu olmalı park, lunapark, oyun alanları olursa çok iyi olur
Şu an aklıma gelenler bunlar.
Kuşadası’nda daha önce gittiğimiz ve çok beğendiğimiz bir otel var bu kriterlere uyan. Ama ben farklı bir yer olsun istiyorum.
O zaman senden kamp önerisi alalımbiz sizden farklıyız pek yardımcı olamayacağım o halde :)
çgenelde yarım pansiyon tercih ederiz, öğle vakti bir yerlerde oluyoruz illaki. :)
aquapark sevmem ama çocuk için gitmişliğimiz var.
çocuğunkla çadır kamp yapıyoruz, otelde yatak banyo yemekhane temizliği olduktan sonra çevre beni çok ilgilendirmiyor :)
yemeklerde çeşitlilik benim de aradığım bir özellik.
havuzdansa kesinlikle deniz tercih ediyorum.
animasyon çok aramayız. gündüzün yorgunluğunu gece atıp, sabah yine dinç uyanmak için odada dinleniyoruz.
Kuşadasını külliyen sevmedim![]()
Kendimi yapmışım deseneMikancım, bebeği görünce çok çocuklu anneler geldi aklıma. Öyle saç baş dağılmış![]()
Bi heves etmiştim ama yetenek yokmuşyaa anne emeği sonuçta :) saç baş dağılmış anne benzetmesi şahane :)
![]()
Fethiye ye gitmiştikedremit körfezinde her yer efsane oluyor bence. Denizi temiz, dalga olsa da geçiyor çabuk.
-En sevdiğim yer Assos'tur. ama körfezdeki diğer yerler de güzel. Akçay, Altınoluk, Küçükkuyu, Güre, daha aağıda Ayvalık ay her yer güzel :)
Daha aşağıda
-Datçaya aşığım. tüm koylar tertemiz. Palamutbükü denizi buz, buz gibi değil bakın. bildiğiniz BUZ. ısınamıyorsunuz
-Marmarisi severim. Koylarda arılar oluyor büyük boyda. arıcılık da yaptıkları için dağlarda. gerçi şu an ne kadarı kaldı bilemiyorum
-Fethiye de güzel ama denizine ısınamadım. koylarına tekne turu yaptık ama oraları da çok sevemedim nedense. Fethiye merkez güzel, Ölüdeniz merkez nemden durulmuyor. Ölüdenizin yukarılarındada hisarönü olabilir (adını tam hatırlamıyorum), orada bir yarım pansiyon otelde kaldık. orasının havası müthiş.
-Didim'in denizi çocuklar için biçilmiş kaftan. Sığ. 200 metre kadar uzunlukta dizi geçmiyor.
-Bodrum Bitez'in denizini sevememiştim. Çamur gibiydi dibi balçık.
O zaman senden kamp önerisi alalımbu sene 2 buçuk yaş bebesiyle deneyimleyeceğiz eğer oluyorsa birkaç defa yaparız diye düşünüyoruz, Antalya yakınlarında bildiğin yer varsa süper olur en azından eve dönüş uzun sürmez diyorum ben
![]()
valla öyle sıcaktı ki dışarısı belki 50 dereceydi abartmıyorum. orasını ben de sevdim. içi serin. en son mini rafting de yaptık. :)Fethiye ye gitmiştik
Eşimin favori yeri saklıkenti çok sevdik
Antalya ya çok gittik side 2 defa gittik
Bu yıl didim veya başka yer olabilir.
Bence de Türkiye’de en güzel en donanımlı oteller Antalya’da. Hiç gitmedik oraya. İstanbul’a çok uzak. Arabayla eşim için yorucu olabilir ben kullanamıyorum çünkübelleza aradığın tüm kriterler otel cenneti Antalya’da vardır muhtemelen. Gittiniz mi daha önce bilmiyorum ama ben bu sömestırda fark ettim bu denli otel çeşitliliği olduğunu şok oldum
Side’deydi otel güzeldi. Yaz olmadığı için dışarda çok vakit geçiremedik ama çocuklar için çok güzel kocaman bir parkı vardı.
Ayrıca Didim’de de bir otelde kalmıştık, orası da güzeldi. Denizi gerçekten tam çocuklara göre gidiyorsun gidiyorsun derinleşmiyor falan.
Benzer bir yer arıyoruz aslındaBizde hersey dahil otelde kalıyoruz hatta denize sıfır tercih ediyorum
Kızım havuzcu ben deniz seviyorum
Yemek işi de önemli ki kızım bazen havuzdan çıkmıyor aparatif şeylerin olması günümüzü kurtarıyor sadece sabah akşam gidebiliyoruz restoranta
Animasyon kızım seviyor.
3. Günüde geziye çıkıyoruz
Son gün otelde geçirip eve geliyoruz
4 veya 5 gün yetiyor bize
Aynen Eylül doğduğundan beri tercihimiz bu yöndeBenzer bir yer arıyoruz aslında
Deniz kenarı kendine ait plajı olan oteller güzel oluyor. Benim kızım da havuz seviyor
Dediğin gibi çıkaramıyoruzdönüşümlü olarak yanında duruyoruz.
Her şeyi yemiyo zaten 4 öğün yemek olunca illaki bir şeyler buluyoruz ona göre :)
Animasyon da akşam vakit geçirmek için iyi oluyor.