Bak şu korkunç bebeği ben yaptım ama yaparken ortaya bu kadar ürkütücü bir şey çıkacağını tahmin etmedim🤣
Oğlum atalım diyorum yok benim bebeğim diyor bazen beraber yatıyor gece görsem korkarım tövbest.
Bugün ısrar ettim atalım çok güzel ayıcıkların var diye ikna edemedim🙈

Eklentiler

• 4BAA886D-760B-43C7-8235-05B2D6B90442.jpeg
    4BAA886D-760B-43C7-8235-05B2D6B90442.jpeg
    244,6 KB · Görüntüleme: 61
Bak şu korkunç bebeği ben yaptım ama yaparken ortaya bu kadar ürkütücü bir şey çıkacağını tahmin etmedim🤣
Oğlum atalım diyorum yok benim bebeğim diyor bazen beraber yatıyor gece görsem korkarım tövbest.
Olsun çocukların bakış açısı daha farklı 😅

Ben de dün yatak odası dolaplarına giriştim, gardırop hariç tüm çekmece dolap içlerini temizledim, 2 kazak 1 çanta eledim ama zorla yapıyorum artık her şeyi😭 bugün evde değildim, yarın da gardırop temizlersem yatak odası temizlenmiş olacak, sonra çocuk odasına geçerim, yavaş yavaş evdeki bütün dolapları temizlerim doğumdan önce

Ben de dün yatak odası dolaplarına giriştim, gardırop hariç tüm çekmece dolap içlerini temizledim, 2 kazak 1 çanta eledim ama zorla yapıyorum artık her şeyi😭 bugün evde değildim, yarın da gardırop temizlersem yatak odası temizlenmiş olacak, sonra çocuk odasına geçerim, yavaş yavaş evdeki bütün dolapları temizlerim doğumdan önce
Kolay gelsin çok zorlama yinede kendini olduğu kadar

Eki Görüntüle 3012453
Artık hiçbir sisteme bağlı kalmadan kendi gunluk ajandami yapmaya karar verdim
Çünkü her günüm farklı geçiyor
Ben de işte pazartesi şu salı bu deyince uyamıyorum ya. Ev işi konusunda o gün nereye odaklanmak istiyorsam orayı ayıklayıp temizliyorum. Daha verimli oluyor sanki

Ben de işte pazartesi şu salı bu deyince uyamıyorum ya. Ev işi konusunda o gün nereye odaklanmak istiyorsam orayı ayıklayıp temizliyorum. Daha verimli oluyor sanki
Aynen o yüzden tüm haftayı planlamiyorum yemek dışında
Sadece yarını planlıyorum

Aylik kısma da sebze alisveris günü
Eylül banyo tırnak bakımı
ödemeler gibi şeyler ekliyorum ki unutmayayım diye.

Bugün düzen işine ara vermiştim ama buzdolabının çoğu rafini düzenledim kahvaltı hazırlarken böyle kendiliğinden olaylar gelişiyor esnek bırakıyorum artık.

Aynen o yüzden tüm haftayı planlamiyorum yemek dışında
Sadece yarını planlıyorum

Aylik kısma da sebze alisveris günü
Eylül banyo tırnak bakımı
ödemeler gibi şeyler ekliyorum ki unutmayayım diye.

Bugün düzen işine ara vermiştim ama buzdolabının çoğu rafini düzenledim kahvaltı hazırlarken böyle kendiliğinden olaylar gelişiyor esnek bırakıyorum artık.
Evet ben de ev işi konusunda öyle yapacağım. Şu gün şu deyince sanki bir isteksizlik oluşuyor 🙈
Bu arada gerçekten buzdolabını detaylı temizlemem lazım benim de

Evet ben de ev işi konusunda öyle yapacağım. Şu gün şu deyince sanki bir isteksizlik oluşuyor 🙈
Aynen ya bu ara ben de yapacaklarımı değil yaptıklarımı yazıyorum.
Eşim de dalga geçiyor😅

Elimde ajanda sürekli yazıyorum bir şeyler..
aramızda geçen diyalog şu:
-ne yazıyorsun sen?
- ... (sessizlik)
-bulaşık yıkadım mı yazıyorsun?
-evet
-gerçekten bulaşık yıkadım mı yazıyorsun? Okurum bak😂
- okuma benim ajandamı🙈

Utandım da yırttım sayfaları😂

Eşim de dalga geçiyor😅

-ne yazıyorsun sen?
- ... (sessizlik)
-evet
- okuma benim ajandamı🙈

Yaptıklarımızı yazmak daha motive edici aslında 😅

Eşim de dalga geçiyor😅

-ne yazıyorsun sen?
- ... (sessizlik)
-evet
- okuma benim ajandamı🙈

Bu eşler niye böyle ya 😅benim eşimde ekte paylaşıyorum
20220223_200858.jpg
28 ocak anısına bak
Şunu da yaz bunu da yaz diyip duruyor 😅

Mikancım, bebeği görünce çok çocuklu anneler geldi aklıma. Öyle saç baş dağılmış😅

Bende önceden plan yapınca içimdeki asi ruh yapmamam için uğraşıyor ve de başarıyor. Kaç keredir deniyorum, kendimi de zorluyorum plana uymak için ama olmadı gitti. Ben de senin gibiyim. Geçen doğaçlama gelişti mesela buzdolabını temizledim. Yazsam yapmazdım sanırım.
Yapanlara imreniyorum o ayrı.😄 Maşaallah barekallah onlara.👏

yaa anne emeği sonuçta :) saç baş dağılmış anne benzetmesi şahane :)
Sanki Uludağ a kayak yapmaya gittik aniya bak 🤣
:KK70::KK70:

Back