Robot süpürge kesinlikle inanılmaz hayat kurtaran bişey, parasını sonuna kadar hakediyo👍🏻 Hele ki çalışan bayanlar için, kurutmam yok ama istiyorum, çok kararsızdım koyacak yer sorunum vardı, çamaşır makinemin üstüne koyamıyorum ne yazık ki, o şekilde değil diyaznı, bi de çamaşırlar küçülttüğünü söyledi bi arkadaşım, kullanan arkadaşlar sizde oldu mu böyle bi sorun? Kurutmalarınızın markası ne?
şu an yerim olmasa salonun ortasına koyarım yine de alırım. :D

Kıyafetimi hiç küçültmedi. yün kazak bile atıyorum. çok narinse, narin programa atıyorum. Kendi blazer ceketlerimi atıyorum. Hiçbir kıyafette sorun yaşamadım.

yıpratma vs de daha çok pamuklu tshirtlerde olursa olur. o da yıpransın ki yenisini alalım di mi ama :D
beni rahatsız eden bir yıpratma söz konusu değil.

Robot süpürge kesinlikle inanılmaz hayat kurtaran bişey, parasını sonuna kadar hakediyo👍🏻 Hele ki çalışan bayanlar için, kurutmam yok ama istiyorum, çok kararsızdım koyacak yer sorunum vardı, çamaşır makinemin üstüne koyamıyorum ne yazık ki, o şekilde değil diyaznı, bi de çamaşırlar küçülttüğünü söyledi bi arkadaşım, kullanan arkadaşlar sizde oldu mu böyle bi sorun? Kurutmalarınızın markası ne?
Ben bosh kullaniyorum cekme yıpratma yasamadim. Yani hayatımızı kolaylastirsin diye aliyoruz belki bi kiyafeti 10 yil kullanacakken atıyorum 6 yil kullaniverryim benim icin cok muhim degil cunku bi kiyafete kalkıp bin tl oara vermiyorum.
Ama al aldir kesinlikle.
Airfryer bende hem saglik hemde zamandan tasarruf diye aldim. Denedikce yorumlar yaparım inşallah.
Benim bu yaza hedefim tatil ve zayiflamak. Baska bi sey koymak istemiyorum zira fazlasıyla borç ödedim. Artik bu yaz birazcık da olsa keyfini cikartayim.

Aynen robot ve kahve makinesi kaldı elektronik olarak başka kalmadı
Sonra bitiyor artık son masraflar 😅
Mia kahveyi sen al da bende senden gaza gelip alim. Mermerin üstünde yer yok. Bi de esime desem ki 6 bin tl cik kahve makinesi alacam ben seni her gun cafeye götürürüm bosver bence der kesin 😂😂

Ütü almam lazım ütü hanımlar :110:
Bende bosch un kazanlısı var. Memnunum. Biz evi alırken ebeveyn banyosu yapılmamıştı. Fayans döşeli bir alandı. Banyoya İhtiyacımız olmadığını düşündüğümüzden kiler, kitaplık yaptırıp ütü masasını da sabit oraya koyduk. Ondan kazanlıyı kaldır indir derdi yok. Sabit. Çabuk da ısınıyor. Seri 8 in. Daha önceki de tefaldi. Normal kazansız ütü.Uzun yıllar kullandım. Onu da tavsiye ederim.

Benim kahve kültürüm Türk kahvesi ile sınırlı evde. Disarda da latte cappuccino bilindik şeyler içerim hep. Ama benim koyacak yerim hem yok hem de haftaici is yerinde Türk kahvesi her gun iciyoruz cay falan da gırla. O yuzden pek aramiyorum ama senin mutfaginda hem yer var hemde evde oldugun süre boyunca da yararlanırsin.
Off istekler hic bitmiyor ya.

Benim kahve kültürüm Türk kahvesi ile sınırlı evde. Disarda da latte cappuccino bilindik şeyler içerim hep. Ama benim koyacak yerim hem yok hem de haftaici is yerinde Türk kahvesi her gun iciyoruz cay falan da gırla. O yuzden pek aramiyorum ama senin mutfaginda hem yer var hemde evde oldugun süre boyunca da yararlanırsin.
Off istekler hic bitmiyor ya.
Aynen çok istiyorum yıllardır ❤

Bugün düzenlediğim bölüm makyaj malzemeleri
Biraz yenileme yaptım
Biten ve kullanmadığım 2 ürünü eledim.
20220221_150804.jpg
20220221_150919.jpg

Bana bu kadar ürün yetiyor
Kucuk boy alıyorum
Genelde gunluk rimel ve ruj kullanırım
Bittikçe yeniliyorum.
1 kirmizi 1 nude tonda rujum var ve 1 gloss aldım

Mağazaya gidersem sadece gri göz kalemi alacağım göz pinarlarima doğru hafifçe yapıyordum aydınlık veriyor

Bendekiler de cok cok az eskiden bi çanta dolusu vardi. Neler neler. Ama zamanla anladim ki hep ayni tarz yapıyorum. Far paletim yok mesela. Çünkü sadece aydinlatici kullaniyorum. Dipliner rimel kas kalemi allik Tamam.bebekten sonra iyice saldim. Bu konuda gazlanmam gerek sanirim. Sac makyak konusunda kesinlikle.

Bendekiler de cok cok az eskiden bi çanta dolusu vardi. Neler neler. Ama zamanla anladim ki hep ayni tarz yapıyorum. Far paletim yok mesela. Çünkü sadece aydinlatici kullaniyorum. Dipliner rimel kas kalemi allik Tamam.bebekten sonra iyice saldim. Bu konuda gazlanmam gerek sanirim. Sac makyak konusunda kesinlikle.
Aynen Olabildiğince azalttım bende farları ileride tek renk halinde alabilirim koyu olanları pek kullanmıyorum

Back