Canım bu mutluluk paha biçilemezArkadaşlar geçen söz etmişimdir, bir tanıdığımız var. kızı var liseye giden. ihtiyaçları var diye yardımcı oluyorduk onlara. ben de evde kullanmadığım makyaj malzemelerimi topladım demiştim.
kıza teslim ettim. inanılmaz sevindi. diyor ki ben hayatımda bu kadar mutlu olmadım. tam da doğum günüme denk geldi. vs vs.
Minimalleşirken bir başkasının ihtiyacını karşılamış olmak, insanın ruhunu da olumlu anlamda minimalleştiriyor. ya da rehabilite ediyor da diyebilirim.
İyi ki minimalizmi bize aşılayanlar var,Mia- ve niceleri. hepinize Teşekkürler.
Mutluluk hormonunu en çok artıran şey iyilik yapmakmışArkadaşlar geçen söz etmişimdir, bir tanıdığımız var. kızı var liseye giden. ihtiyaçları var diye yardımcı oluyorduk onlara. ben de evde kullanmadığım makyaj malzemelerimi topladım demiştim.
kıza teslim ettim. inanılmaz sevindi. diyor ki ben hayatımda bu kadar mutlu olmadım. tam da doğum günüme denk geldi. vs vs.
Minimalleşirken bir başkasının ihtiyacını karşılamış olmak, insanın ruhunu da olumlu anlamda minimalleştiriyor. ya da rehabilite ediyor da diyebilirim.
İyi ki minimalizmi bize aşılayanlar var,Mia- ve niceleri. hepinize Teşekkürler.
Bu benceEki Görüntüle 3011501
Bu şekilde olabilir mi acaba sizce hangisi ?
Aynen daha ferah olduBu bence
ben şamdanını çok beğendim. onun tek durmasını isterdim.Eki Görüntüle 3011501
Ust tarafta mi tek dursun aynadan ayrımı dursunben şamdanını çok beğendim. onun tek durmasını isterdim.
bence bakım malzemeleri bir tarafta ,mum diğer tarafta daha iyi olur gibi.Eki Görüntüle 3011501
bence bakım malzemeleri bir tarafta ,mum diğer tarafta daha iyi olur gibi.
Bende cok begendim mia. Su mermer gibi yuvarlak altlik nerden aldin.Eki Görüntüle 3011489
Sifonyer üstünü düzenledim
Elimin altında olmasını istedigim ürünleri burada tutuyorum pratik oluyor
Tam ortada engel olur diye düşündümYuvarlak mermeri bence tam ortaya koysan daha hos durmaz mi acep. Alcak olan sifonyerin ortasina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?