Tabi süt ekleyenler daha güzel🤩 Kahveyle aran çok iyiyse bence de al,kapsül pahalı ama dışarda kahve çok çok daha pahalı, en azından starbucksa hiç gerek kalmıyo👍🏻

Airfryer çok merak ediyorum, memnun kalırsanız paylaşın olur mu, çevremde hiç kullanan yok🙏🏻
Evet çok seviyoruz eşimle kahve içmeyi
Ama işte oncelikler var
Yıl sonu duruma göre almaya çalışacağım
Oncesinde robot süpürge var tabi ama onu eşim alır diye umuyorum 😄

lindalinda lindalinda hayırlı olsun güle güle kullan. Ben de kurutma istiyorum artık. Eşim bi kaç yıl önce alalım demişti. Akdeniz bölgesinde gerek yok demiştim🤦‍♀️ Şimdi artık çamaşıra yetişemez oldum istiyorum

wendy wendy mutlu yaşlar 🥳
Saolasin canim. Evde her sey bozulabilir ama benim icin iki sey bozulursa tekrar alirim hic düşünmeden. Bir robot supurge
Iki kurutma makinesi. Alin aldirin kizlar hayat kurtarıyor.
Aldir mikan imkanin varsa eger.

Benim 3 numara öyle. 5.5 yaşında hala beraber oynayalım der. Kuyruk gibi hep peşimde. Sonra 5 sevgi dili kitabını okuyunca onun sevgi dilinin nitelikli beraberlik olduğunu düşündüm. 4 numara kendi takılır çok nadir oynayalım diye tutturur. Ama o da dağıtıcıdır süper ev dağıtır. :olamaz:
Aynen anka benim kızın sevgi dili böyle sanirim. Ama olsun napalim böyle böyle büyüyecek. Gün gelecek odalarindan çıkmayacaklar belkide...

-Kurutmadan ben de çok memnunum.
-Robot süpürgemden de memnunum, evde yoksam misafir gelecekse çalıştırıyorum. O ortalıktaki saçı kılı süpürürken ben hazırlık yapıyorum.
-Elektrik süpürgem philips power pro olanından. toz torbalı. Yine alsam toz torbalı alırım.
-Dysonda hevesim vardı ama çok pahalılandı almak istemiyorum. bir de v11 modelini istiyordum piyasadan kalktı neden kalktı onu da bilemiyorum. :(

-ütü almam lazım. philips azur a bakıp duruyorum.

Valla annemde kazanli var philips o memnun. Ama ben almam nedenleri
1. Cok buyuk nereye koyacagim indir kaldir ben üşenirim bana küçük lazim
2. Ütü bizim evde cok nadir yapilir bu yüzden cok ihtiyaç duymam. Ama az ütunuz var ise dikey ütü de deneyebilirsiniz.
Ben o kadar para kazanliya vermem veren de annen gibi cok ütüsu cikiyordur haftalik ondan verir sanirim.

Benim evdeki ütü en ucuuz philips ya da tefal olmasi lazim. Markayi bile unutmusum yani siz düşünun. Ama en ucuzunu aldiydim hala Taş gibi😂

Robot süpürge kesinlikle inanılmaz hayat kurtaran bişey, parasını sonuna kadar hakediyo👍🏻 Hele ki çalışan bayanlar için, kurutmam yok ama istiyorum, çok kararsızdım koyacak yer sorunum vardı, çamaşır makinemin üstüne koyamıyorum ne yazık ki, o şekilde değil diyaznı, bi de çamaşırlar küçülttüğünü söyledi bi arkadaşım, kullanan arkadaşlar sizde oldu mu böyle bi sorun? Kurutmalarınızın markası ne?

Airfryer olayını da zamandan tasarruf ve az yağlı sağlıklı yemekler hazırlayabilmek için çok istiyorum, zaman benim için çok önemli olacak 3 çocuklu hayatımda🙈 Lezzetli yapıyo mu onu merak ediyorum, influencer arkadaşlara asla güvenmiyorum çünkü çok yalan söylüyolar :(
Benim de ilk hedefim kurutma olsun madem😁

Back