Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok seviyoruz eşimle kahve içmeyiTabi süt ekleyenler daha güzelKahveyle aran çok iyiyse bence de al,kapsül pahalı ama dışarda kahve çok çok daha pahalı, en azından starbucksa hiç gerek kalmıyo
Airfryer çok merak ediyorum, memnun kalırsanız paylaşın olur mu, çevremde hiç kullanan yok![]()
Bende birikim yapacagim diye karttan aldım herseyibizde doğum günümüzü kutladık, hediyeler, oyuncaklar, elbiseler derken masraf arttı, önümüzdeki günlerde alışveriş orucuna başlıyorum, çok elzem olamazsa almayacağım bişi.
Saolasin canim. Evde her sey bozulabilir ama benim icin iki sey bozulursa tekrar alirim hic düşünmeden. Bir robot supurgelindalinda hayırlı olsun güle güle kullan. Ben de kurutma istiyorum artık. Eşim bi kaç yıl önce alalım demişti. Akdeniz bölgesinde gerek yok demiştim
Şimdi artık çamaşıra yetişemez oldum istiyorum
wendy mutlu yaşlar
![]()
Saol wendy mutlu yaslar.güle güle kullan linda![]()
Aynen anka benim kızın sevgi dili böyle sanirim. Ama olsun napalim böyle böyle büyüyecek. Gün gelecek odalarindan çıkmayacaklar belkide...Benim 3 numara öyle. 5.5 yaşında hala beraber oynayalım der. Kuyruk gibi hep peşimde. Sonra 5 sevgi dili kitabını okuyunca onun sevgi dilinin nitelikli beraberlik olduğunu düşündüm. 4 numara kendi takılır çok nadir oynayalım diye tutturur. Ama o da dağıtıcıdır süper ev dağıtır.![]()
teşekkür ederim kızlar :)Saol wendy mutlu yaslar.![]()
Mutlu yaşlarteşekkür ederim kızlar :)
Ütü almam lazım ütü hanımlarEvet çok seviyoruz eşimle kahve içmeyi
Ama işte oncelikler var
Yıl sonu duruma göre almaya çalışacağım
Oncesinde robot süpürge var tabi ama onu eşim alır diye umuyorum![]()
Sayende dyson ve kurutma almış biri olarak çok memnunumSaolasin canim. Evde her sey bozulabilir ama benim icin iki sey bozulursa tekrar alirim hic düşünmeden. Bir robot supurge
Iki kurutma makinesi. Alin aldirin kizlar hayat kurtarıyor.
Aldir mikan imkanin varsa eger.
Benim kazanli ütüm var ama kullanmıyorum yılda 1 ancaÜtü almam lazım ütü hanımlar![]()
kazanlı istemiyorum.Benim kazanli ütüm var ama kullanmıyorum yılda 1 anca
Normal ütüler daha pratik
El ütüsü almıştım onu kullanıyorum.
Şimdi sirada robot supurgen var miaSayende dyson ve kurutma almış biri olarak çok memnunum
Benimki Phlips azur performer plusÜtü almam lazım ütü hanımlar![]()