mutlu haftalar kızlar, ne çok yazışmışsınız yüzüme kocaman bi gülücükle okudum, uzaktan görenler ne dedi bilmiyorum :)

bu arada kesinlikle tek çocuk daha zor, gerçi çocuğun karakterine de bağlı genelleme yapmayım ama kardeş çocuğun bağımlılığını kesinlikle azaltıyor, küçükler zaten büyüklerin delisi olduğundan onlarda hiç sorun yok :)

Bilinçli şekilde yapacağım bir şey değil,

"sarhoştum hatırlamıyorum" zamanlarında olursa da "niye oldu bu şimdi" diyecek kadar da vicdansız değilim Allah'ıma bin şükür.

Allah isteyenlere versin :dua:

Çalışmasaydım, 4ü zorlardım :KK70:
Kalabalık ailede yaşamak daha güzel cesaretim olsa keşke
Allah isteyen herkese nasip etsin

Mia- Mia- Bende tchibo cafissimo var kapsüllü makine, 10 yıldır kullanıyorum, ama süt köpürtme vs özelliği yok, sadece düz kapsül makine, geçen sene bozuldu, yenisini aldım ama makinenin de fiyatı tavan yapmıştı alırken, ilk makineyi cidden çok komik bi rakama almıştım çünkü, sonra da kapsül fiyatları uçtu😭 10 adet kapsül 40-50 tl arası değişiyo, çok satılmayan bazı çeşitler bazen indirime giriyo ama ben decaf olanını tercih ediyorum fazla kafein tüketmemek adına, o asla indirime girmiyo :(

Mia- Mia- Bende tchibo cafissimo var kapsüllü makine, 10 yıldır kullanıyorum, ama süt köpürtme vs özelliği yok, sadece düz kapsül makine, geçen sene bozuldu, yenisini aldım ama makinenin de fiyatı tavan yapmıştı alırken, ilk makineyi cidden çok komik bi rakama almıştım çünkü, sonra da kapsül fiyatları uçtu😭 10 adet kapsül 40-50 tl arası değişiyo, çok satılmayan bazı çeşitler bazen indirime giriyo ama ben decaf olanını tercih ediyorum fazla kafein tüketmemek adına, o asla indirime girmiyo :KK43:
🥲
Alıp az az içerim artık tadımlık 😅
Nespresso düşünüyordum tchibo iyi marka
Sütlü olsun en azından acı kahveleri direk koymaz önüme sutde eklesin diye düşündüm 😄

Ne aldın acaba 😄
Su ara hedeflerim yoğun
Girişi duzenleyecegim başka eksikler var 😊
Benimde hedeflerim var ama yavas yavas almaya çalışıyorum.
Philips airfryer aldim gelsin bakalim insallah memnun kalirim. Herkes pek bi övüyor.
Böyle her sene yüklü bi sey aliyorum. Böyle yapa yapa evin bütün eksiklerini dizmis oluyorum göze de batmiyor😂

Philips airfryer aldim gelsin bakalim insallah memnun kalirim. Herkes pek bi övüyor.
Böyle her sene yüklü bi sey aliyorum. Böyle yapa yapa evin bütün eksiklerini dizmis oluyorum göze de batmiyor😂
Ooo hayırlı olsun güle güle kullan
Aynen evi dizdin baya 😁

🥲
Alıp az az içerim artık tadımlık 😅
Nespresso düşünüyordum tchibo iyi marka
Sütlü olsun en azından acı kahveleri direk koymaz önüme sutde eklesin diye düşündüm 😄

Tabi süt ekleyenler daha güzel🤩 Kahveyle aran çok iyiyse bence de al,kapsül pahalı ama dışarda kahve çok çok daha pahalı, en azından starbucksa hiç gerek kalmıyo👍🏻

Airfryer çok merak ediyorum, memnun kalırsanız paylaşın olur mu, çevremde hiç kullanan yok🙏🏻

Tabi süt ekleyenler daha güzel🤩 Kahveyle aran çok iyiyse bence de al,kapsül pahalı ama dışarda kahve çok çok daha pahalı, en azından starbucksa hiç gerek kalmıyo👍🏻

Airfryer çok merak ediyorum, memnun kalırsanız paylaşın olur mu, çevremde hiç kullanan yok🙏🏻
Tamam gelsin tabiki paylasirim. Bence bi evde olmazsa olmazlardan ilki robot supurge ikincisi kurutma.
Bu benim aldığım biraz isteğe giriyor. Ama calisiyorum bu kadar lüksüm olsun gözüyle bakinca sorun olmuyor😂

güle güle kullan linda :KK200:

Back