Çok uzun süre odaklanamaması normal. Sen yanında otursan oynamaz mı, sen kendi işine baksan mesela. Bizim abisi var ondan sarmıyor bana belki de o da abisini darlıyor mesela o yüzden ben rahatım 🤣
Oynar ama beni de dahil etmeden duramaz kesinlikle 😂
Sirf bunun icin kardeş asla yapmam ulennnn😱😂😂

O dergiyi bilmiyorum. Hiç poster yapıştırmadım. Ama bir kaç kartpostal almışımdır Doğuş’un falan😂 sesli güldüm şu an 😂😂
Ayyy doğuşu bende almıştım 🤪🤪
90 larda ki şarkılar daha güzeldi.
Hala dinliyoruz eşimle

Aynen dergi almayalı çok zaman oldu 😊
Bende çok salsa dergisi alırdım😅😅
89 Aralık da doğmuşum bende ucundan kaçırdım 😅
Bende 89 ağustos🤣🤣

O tünelin çıkışı da vardır elbet 🤣
Geçen kızım kardeş istedi veli toplantısı olmuştu bir arkadaşının kardeşi vardı sınıfa gitmişti ondan etkilendi sanırım
Eşimde başta yükseldi bu konuya bana sordular
Isik görmüş tavşan gibi tepki veremedim
Ertesi gün para ve kuralları konuşalım dedim vazgeçti 😅

Geçen kızım kardeş istedi geçen gün veli toplantısı olmuştu bir arkadaşının kardeşi vardı sınıfa gitmişti ondan etkilendi sanırım
Eşimde başta yükseldi bu konuya bana sordular
Isik görmüş tavşan gibi tepki veremedim
Ertesi gün para ve kuralları konuşalım dedim vazgeçti 😅
Hiç böyle sistematik karar alarak olmadı benimkiler ya 🤣
Şaka bir yana Allah gönlünüze göre versin 🙏

Yap kız ben 3 çocukla debelenirken tek çocukla saltanat mı süreceksin kıskanırım 🤣🤣🤣
Kiz sen marifetlisin anam. Ben bi bebeyle baş etmeyi beceremiom. Demekki fitratimda yok napimm.. Ama yardima gelirim sana valla. Güzel duygu olmali. Herkesin harci değil cidden. Rabbim saglikla kucagina getirsin🧿💞

Kiz sen marifetlisin anam. Ben bi bebeyle baş etmeyi beceremiom. Demekki fitratimda yok napimm.. Ama yardima gelirim sana valla. Güzel duygu olmali. Herkesin harci değil cidden. Rabbim saglikla kucagina getirsin🧿💞
Marifetten ziyade başa gelen çekilir durumu 🤣
Ama yine de sağol 😅 sağlık olsun da hallediliyor bir şekilde 😊

Ne guzel diyorsun ah be bacim ama hep teoride kaliyor. Eşim de cok oynuyor bende keza öyle. Azicik tv acsak vicdan azabi duyuyoruz. Tabiri caizse 7/24 oynuyoruz yine de yetmiyor çocuğa. Bakici da keza öyle hem iyi anlasiyorlar hemde oyunalr oynuyorlar. Ama yakamdan hic düşmüyor haftasonlari hic vakit gecmiyor sanki. Azicik kendi kendine oynasa her sey daha güzel olacak sanki...
Benim 3 numara öyle. 5.5 yaşında hala beraber oynayalım der. Kuyruk gibi hep peşimde. Sonra 5 sevgi dili kitabını okuyunca onun sevgi dilinin nitelikli beraberlik olduğunu düşündüm. 4 numara kendi takılır çok nadir oynayalım diye tutturur. Ama o da dağıtıcıdır süper ev dağıtır. :olamaz:

Benim 3 numara öyle. 5.5 yaşında hala beraber oynayalım der. Sonra 5 sevgi dili kitabını okuyunca onun sevgi dilinin nitelikli beraberlik olduğunu düşündüm. 4 numara kendi takılır çok nadir oynayalım diye tutturur. Ama o da dağıtıcıdır süper ev dağıtır. :olamaz:
Benimkiler de seninkiler gibi.
Bir tutam ondan bir tutam bundan.☺

Topikte okuyup gidenleri görüyorum ve kendimce giybetliyorum 😅
Her yazının sonunda kanalima abone olup beğeni atmayı unutmayın mi demem lazım 😁

Şaka bir yana tabi de gönlünüzden geçiyorsa yazın mutlaka
Topigimize iç mimar, finansal uzman, yaşam koçlari,barista alımı yapılmaktadır.
Hah işte biz anneler olaraktan hem iç mimar, hem finans uzmanı, hem o hem bu, herbişeyiz bence. 😅

Bdv ye yazalım. Derdimiz budur.
Boşanalım mı yoksa grubun selameti için tekrar deneyelim mi uzmansız?
Bdv okumayali uzun zaman oldu

Uzman kişilerden bazı konularda görüş almayı severim.
Çünkü her konuya hakim değilim.
Burada sohbet ederken görüş almayı da seviyorum.

Ama sen o söylediğin şeyleri bdv da paylaşma ihtiyacı duyuyorsan onu bilemem.

Back