Biz batı Karadeniz ve Bolu hayal ediyorduk yaz için kısmet değilmiş şimdilik.Bizde bu yaz nereye gitsek henüz düşünmedim
Denizi sakin bir yer arastiracagim
Birde İstanbul gezisi yapacağız.
Trabzon ve Doğu taraflarını merak ediyorum ne zaman nasip olur bilmem.
Araştırayım orayı daBiz batı Karadeniz ve Bolu hayal ediyorduk yaz için kısmet değilmiş şimdilik.
Silifke’ye gel doğası denizi güzel ve daha uyguna bir tatil ayarlayabilirsiniz gelmişken kahvemi de içersiniz
Ohhh çok iyi yapmışsın canım bizde geçen ay 3 güncük bir kaçamak yaptık Erciyese valla çok iyi geldiGünaydınlar, kızlar 2. hamileliğimle birlikte 2 yıldır tatile gitmiyoruz. Bu yaz artık kesin tatile gidicez derken yine hamileyim. Memlekete gittiğimiz için çok eksikliğini hissetmemiş olsam da çocuklar da farklı bir deneyim yaşasın istiyorum. Ayrıca bu gidişle bir 2-3 yıl daha tatile gidemeyeceğiz. Bir çılgınlık yapıp Antalya ya sömestir için rezervasyon yaptırdık. Bu hava da çocuklarla nasıl olacak bilmiyorum ama başka da fırsat bulamayacak gibiyiz.
Kuzenim silifkedeBiz batı Karadeniz ve Bolu hayal ediyorduk yaz için kısmet değilmiş şimdilik.
Silifke’ye gel doğası denizi güzel ve daha uyguna bir tatil ayarlayabilirsiniz gelmişken kahvemi de içersiniz
Seni de beklerim kahveyeOhhh çok iyi yapmışsın canım bizde geçen ay 3 güncük bir kaçamak yaptık Erciyese valla çok iyi geldi
Kuzenim silifkede
Ablam mezitlide
Ben Mersin e bayılıyorum yaa her sene mutlaka denizine geliriz
Eee malüm adanaya yakın
Hahhhahahah yaza hazır ol geliyorum o zaman
Senin küçüğün biri küçük değilmiş o çocuklara bakarHahhhahahah yaza hazır ol geliyorum o zaman
Yalnız bizim küçükleri düşünemiyorum ortalık 56 ya gider
Hahahahha o daha beter koltuktan kalkmıyorSenin küçüğün biri küçük değilmiş o çocuklara bakar
Ooo mia İstabul’a ne zaman geleceğiniz belli mi? Nisan’da lale zamanı çok güzel oluyor her yer. Görmek istediğin yerler nereler?Bizde bu yaz nereye gitsek henüz düşünmedim
Zoomdan katılırım ben aranıza
Evet havaların ısınmasını bekliyoruz Nisan mayıs gibiOoo mia İstabul’a ne zaman geleceğiniz belli mi? Nisan’da lale zamanı çok güzel oluyor her yer. Görmek istediğin yerler nereler?
Renkler boyalar kullanacaksa kalın yapraklı olsunhafta sonu kızımla bi kış keki yapalım dedik, ben neredeyse hiç dokunmadım, söyledim kendisi yaptı tam pişerken kabartma tozu eklemediğimizi farkettik ve güldük bolca, sonra dedim ki bence sana bi günlük alalım, bu günümüzü yaz günlüğüne hatıra kalsın.
öyle günlük tarzı bildiğiniz bi ajanda / defter var mı?
hemen bakıyorum, resim yaptığı defteri çok buna da bi zahmet yapmasın dicem ama benim kızı durduramıyorum.Renkler boyalar kullanacaksa kalın yapraklı olsun
Sadece yazacaksa matt notebook bendeki çok memnunum iyiki gunluk ajanda almışım
Bu jo daha uygun olur resim yapacaksahemen bakıyorum, resim yaptığı defteri çok buna da bi zahmet yapmasın dicem ama benim kızı durduramıyorum.
Biz bu yaz planlarımıza karadeniz ekledik. Bakalım kısmet olur mu!?Bizde bu yaz nereye gitsek henüz düşünmedim
Galata kulesi zaten Beyoğlu’da. Ordan biraz yürüyerek Galata Köprüsü’nden geçip Eminönü’ne ulaşabilirsiniz. Kız Kulesi Üsküdar’da. Eminönü’nden de Üsküdar’a vapurla geçip mis gibi boğaz havası alırsınızEvet havaların ısınmasını bekliyoruz Nisan mayıs gibi
3 günlüğüne geliriz diye düşünüyorum
Galata kulesi Beyoğlu ve kız kulesi gibi yerleri görmek isterim ama aralarındaki mesafe nasıl nedir hiç bilmiyorum tam ortalarında otel bulmam lazım
Hızlı trenle gideceğiz Eylüle annem bakicak o yüzden rahat rahat gezecegiz
Süpersin.Galata kulesi zaten Beyoğlu’da. Ordan biraz yürüyerek Galata Köprüsü’nden geçip Eminönü’ne ulaşabilirsiniz. Kız Kulesi Üsküdar’da. Eminönü’nden de Üsküdar’a vapurla geçip mis gibi boğaz havası alırsınız
Beyoğlu’ndan Eminönü’ne değil de ters yöne yürürsen Beşiktaş Dolma Bahçe Sarayı’na ulaşırsın. Biraz daha devam edince Ortaköy. Orda meşhur kumpirciler var.. Daha ilerisi Bebek, sahili çok güzeldir. Bebek dondurmacısından dondurma yiyebilirsinizSüpersin.
Dolmabahce sarayı nerde kalıyor bu yerlere uzakmi Beşiktaş'taymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?