- 25 Ekim 2008
- 52.572
- 114.643
Benim sadece 3. çocuğum planlı ben bildiğin kim vurduya gittimPara mı teklif etti? Bu çok hoşmuş. Ben bildiğin ucuza gitmişim 3 çocukla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sadece 3. çocuğum planlı ben bildiğin kim vurduya gittimPara mı teklif etti? Bu çok hoşmuş. Ben bildiğin ucuza gitmişim 3 çocukla.
Aynen hayır diyebilmek zor oldu amaPara mı teklif etti? Bu çok hoşmuş. Ben bildiğin ucuza gitmişim 3 çocukla. Gerçi evin o konudaki delisi benim. Ben dedim çocuk çocuk...Hatta arada takılıyorum eşime. Ufaklığı sevme, onu ben istedim, sen istemedin diye. Gülüşüyoruz. ☺
Şükür biz de mümkün mertebe hayatı kolaylaştırmaya çalışıyoruz birbirimize. Yoksa gerçekten tek kişiye ağır yük bence. Küçük insanın sorumluluğu büyük oluyor. Mitolojide Atlas varya, Dünya yı omuzunda taşıyan. Atlas mıyız biz de tüm yükü sırtlanalım? Paylaşmak iyidir.
Var ankacım, göstermesi gerekirÖğretmen arkadaşlara bir şey soracağım. Çocukların okulunda öğretmene yazılı kağıdına bakabiliyor muyuz desek gösterirler mi. 8. Sınıf. Öyle bir hakkımız var mı acaba?
Sağol canım. Bi sorayım o zamanVar ankacım, göstermesi gerekir
Günaydın herkeseGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlar
GünaydınlarGünaydın kızlar
Eline sağlıkHanımlar dün robotu yatak odasına attım 2 kez süpürttüm garanti olsun diye
ben naaptım diye sorarsanız....
..SLIME yaptım. Çocuk eğledik
akşam yatmadan bulaşıkları yıkadım.
beni bekleyen
-katalanacak çamaşırlarım var.
-girişilecek çekmeceler , beni bekler
-hafta sonu sınavlar var
Çok güzel planlar olmuşİyi akşamlar, hedeflerimi yazdığımı söylemiştim. Sizlerle paylaşıyorum ama daha uygulamaya başlayamadım
Telefon kullanım düzenlemesi:
1-Sabah 9- akşam 6’dan sonra sosyal medyaya girme!
2-Pazarları interneti açma.
3-Telefonu elinden bırakınca en az 1 saat tekrar eline alma.
Kitap:
1- Her gün en az 5 sayfa da olsa oku.
Temizlik:
1- Her hafta 1 odaya odaklan.
2- Süpürme planına uy.
3-Her gün WC-lavabo yıka.
Çocuklarla verimli vakit:
1-Akşamları en az 15 dk oturup çocuklarla oyna.
2-Çocuklarla bitki çayı/meyve saati yap.
Su:
Günde en az 2 lt su iç.
Ayrıca aylık hedefler de belirledim. Bu hafta dini okumalar yapmak hedefim. Başladım bakalım inşallah düzenli bir şekilde ilerlerim. Kitap okuma listemi henüz tamamlamadım. Biraz roman, şiir tarzı yani sanatsal şeyler okumak istiyorum bu sene. Çok fazla psikoloji/ pedagoji yüklendim geçmiş yıllarda, yeter. Yine de 3-4 tane bu tarz var yine de listemde.
Eline sağlıkEve gelince hemen kahvemi içtim, kırtasiye malzemelerimizi koyduğumuz bi dolap var, oraya giriştim Çok karışmış, düzenledim, eskiyen fiş ve faturaları elden geçirdim, 3 aydan eski olanları attım, tüm elediklerimle beraber bi poşet malzeme atmış oldum, rahatladım, banyo paspaslarını yıkadım, salondaki kırlentlerin kılıflarını değiştirdim, robot tüm evi süpürdü, ben de kaktüslerimi suladım, buhurdanlığa lavanta ve kekik yağı koydum