Popüler Konu Minimal Yaşam

Para mı teklif etti? 😄🤣🤣🤣 Bu çok hoşmuş. Ben bildiğin ucuza gitmişim 3 çocukla.🤪 Gerçi evin o konudaki delisi benim. Ben dedim çocuk çocuk...Hatta arada takılıyorum eşime. Ufaklığı sevme, onu ben istedim, sen istemedin diye. Gülüşüyoruz. ☺
Şükür biz de mümkün mertebe hayatı kolaylaştırmaya çalışıyoruz birbirimize. Yoksa gerçekten tek kişiye ağır yük bence. Küçük insanın sorumluluğu büyük oluyor. Mitolojide Atlas varya, Dünya yı omuzunda taşıyan. Atlas mıyız biz de tüm yükü sırtlanalım? Paylaşmak iyidir. 💞
Aynen hayır diyebilmek zor oldu ama 😂
Bi düşünmedim değil 😂

Allah mutluluğunuzu daim etsin
Kalabalık ailenin ayrı güzelliği var ❤

Öğretmen arkadaşlara bir şey soracağım. Çocukların okulunda öğretmene yazılı kağıdına bakabiliyor muyuz desek gösterirler mi. 8. Sınıf. Öyle bir hakkımız var mı acaba?

Eve gelince hemen kahvemi içtim, kırtasiye malzemelerimizi koyduğumuz bi dolap var, oraya giriştim 😂 Çok karışmış, düzenledim, eskiyen fiş ve faturaları elden geçirdim, 3 aydan eski olanları attım, tüm elediklerimle beraber bi poşet malzeme atmış oldum, rahatladım, banyo paspaslarını yıkadım, salondaki kırlentlerin kılıflarını değiştirdim, robot tüm evi süpürdü, ben de kaktüslerimi suladım, buhurdanlığa lavanta ve kekik yağı koydum

selamlar.dün eve geçtikten sonra yemeğe koyuldum.yemek olurken etrafı toparladım.mutfağı koridoru süpürdüm.wcler temizlendi.çamaşır katladım.çocuğun ödevini yaptırdım.duş aldım kremlendim.bulaşık makinasını kurup uyudum.sabah bulaşık makinasını boşaltımm.kahvaltı hazırlayıp çocukları uyandırdım.eşim çocukları uyandırdı.hazırladı okula bıraktı.

Hanımlar dün robotu yatak odasına attım 2 kez süpürttüm garanti olsun diye :KK70:

ben naaptım diye sorarsanız....

..SLIME yaptım. :KK70: Çocuk eğledik :KK70:

akşam yatmadan bulaşıkları yıkadım.

beni bekleyen
-katalanacak çamaşırlarım var.
-girişilecek çekmeceler , beni bekler :KK70:
-hafta sonu sınavlar var :KK43:

İyi akşamlar, hedeflerimi yazdığımı söylemiştim. Sizlerle paylaşıyorum ama daha uygulamaya başlayamadım 🙈

Telefon kullanım düzenlemesi:
1-Sabah 9- akşam 6’dan sonra sosyal medyaya girme!
2-Pazarları interneti açma.
3-Telefonu elinden bırakınca en az 1 saat tekrar eline alma.

Kitap:
1- Her gün en az 5 sayfa da olsa oku.

Temizlik:
1- Her hafta 1 odaya odaklan.
2- Süpürme planına uy.
3-Her gün WC-lavabo yıka.

Çocuklarla verimli vakit:
1-Akşamları en az 15 dk oturup çocuklarla oyna.
2-Çocuklarla bitki çayı/meyve saati yap.

Su:
Günde en az 2 lt su iç.

Ayrıca aylık hedefler de belirledim. Bu hafta dini okumalar yapmak hedefim. Başladım bakalım inşallah düzenli bir şekilde ilerlerim. Kitap okuma listemi henüz tamamlamadım. Biraz roman, şiir tarzı yani sanatsal şeyler okumak istiyorum bu sene. Çok fazla psikoloji/ pedagoji yüklendim geçmiş yıllarda, yeter. Yine de 3-4 tane bu tarz var yine de listemde.

Hanımlar dün robotu yatak odasına attım 2 kez süpürttüm garanti olsun diye :KK70:

ben naaptım diye sorarsanız....

..SLIME yaptım. :KK70: Çocuk eğledik :KK70:

akşam yatmadan bulaşıkları yıkadım.

beni bekleyen
-katalanacak çamaşırlarım var.
-girişilecek çekmeceler , beni bekler :KK70:
-hafta sonu sınavlar var :KK43:
Eline sağlık
Kolay gelsin
Ve başarılar dilerim 😄

İyi akşamlar, hedeflerimi yazdığımı söylemiştim. Sizlerle paylaşıyorum ama daha uygulamaya başlayamadım 🙈

Telefon kullanım düzenlemesi:
1-Sabah 9- akşam 6’dan sonra sosyal medyaya girme!
2-Pazarları interneti açma.
3-Telefonu elinden bırakınca en az 1 saat tekrar eline alma.

Kitap:
1- Her gün en az 5 sayfa da olsa oku.

Temizlik:
1- Her hafta 1 odaya odaklan.
2- Süpürme planına uy.
3-Her gün WC-lavabo yıka.

Çocuklarla verimli vakit:
1-Akşamları en az 15 dk oturup çocuklarla oyna.
2-Çocuklarla bitki çayı/meyve saati yap.

Su:
Günde en az 2 lt su iç.

Ayrıca aylık hedefler de belirledim. Bu hafta dini okumalar yapmak hedefim. Başladım bakalım inşallah düzenli bir şekilde ilerlerim. Kitap okuma listemi henüz tamamlamadım. Biraz roman, şiir tarzı yani sanatsal şeyler okumak istiyorum bu sene. Çok fazla psikoloji/ pedagoji yüklendim geçmiş yıllarda, yeter. Yine de 3-4 tane bu tarz var yine de listemde.
Çok güzel planlar olmuş 😊

Eve gelince hemen kahvemi içtim, kırtasiye malzemelerimizi koyduğumuz bi dolap var, oraya giriştim 😂 Çok karışmış, düzenledim, eskiyen fiş ve faturaları elden geçirdim, 3 aydan eski olanları attım, tüm elediklerimle beraber bi poşet malzeme atmış oldum, rahatladım, banyo paspaslarını yıkadım, salondaki kırlentlerin kılıflarını değiştirdim, robot tüm evi süpürdü, ben de kaktüslerimi suladım, buhurdanlığa lavanta ve kekik yağı koydum
Eline sağlık
Ne güzel enerjin var ❤

İyi akşamlar 👋
Yeni yılla birlikte bir enerji yüklendim psikolojik olarak, yeni kararlar aldım ben de küçük küçük

🌿Gün içinde sürekli yorgun hissettiğim için takviye almaya başladım, d vit ve b12 umarım işe yarar, 3 ay kullanıp tahlille kontrol edeceğim heyecanlıyım

🌿Bu sene her ay bir yazarla tanışma hedefi koydum kendime, daha önce okumadığım ama merak ettiğim kitapları sıraladım, sene bittiğinde en az 12 yeni yazar keşfetmiş olmayı hedefliyorum

🌿Her gün bir çekmece, dolap düzenleme işine geri döndüm, düzenleme yaparken tekrar gözden geçirip eleme yapıyorum

🌿 Bu yıl her gün mutlaka kitabı elime alacağım, benim için zincir kırma hedefi kitap okuma olacak

Şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar, bu sene diğer senelere göre az ama takip edilebilir hedefler koymak istedim, en önemlisi de heyecanla yaparsam daha sürdürülebilir olacağını düşünüyorum 💫

X