Popüler Konu Minimal Yaşam

oyunları silsen mesela sadece haftanın belli günü izinliysen o ara yükleyip tekrar silsen?
üç gün kuralı nedir?
1 tane oyun olur genelde oynarım oynarım ne zman bıkarım o zman silerim oyunu tekrar yenisini yüklerim .3 gün zorunlu konuşma,yazışma vs dışında telefonu almayacağım elime.salı çarşamba perşembe.

kızlar şimdi çamaşırı bayadır hafta içine aldım ben.ama üzerimdeki haftasonu yıkanır baskısını atamıyorum.pazartesi yıkıyorum genelde.pazartesi ve salı.haftasonu yığılı çamaşırı görünce sanki işte işim bitmemiş gibi hissediyorum .bu rutine kafa olarak alışamadım.hafta içi rutininde olanlar el sallasın.napsam
Hafta içi hergun sepet kontrolü yapılmalı sadece 2 gün yetmez haftada min 4 mak çıkar zaten camasir

Hafta içi hergun sepet kontrolü yapılmalı sadece 2 gün yetmez haftada min 4 mak çıkar zaten camasir
2+2 yıkıyorum bende.haftasonları paspaslar ,nevresimler vs oluyor.onları saymıyorum. misal dün akşam 2 posta yıkandı.beyazlar koyu renkliler.bugünde açık renklilerle havlular var

Slmlarrr kontrolden geldim. Herşey yolunda çok şükür 🙏

Veeeee kıza benziyor dedi 🥳 Mikanın da bir kızı olmasın mıydı 🙈😅

1 ay sonra kesinleşecek tabi de ben yine de bu sevinci yaşamak istiyorum 🥰
huhhuuwwww:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

2+2 yıkıyorum bende.haftasonları paspaslar ,nevresimler vs oluyor.onları saymıyorum. misal dün akşam 2 posta yıkandı.beyazlar koyu renkliler.bugünde açık renklilerle havlular var
Her gün 1 makine yıkanması lazım
Kaostan uzak tutar flylady öyle diyor 😊
Havlular kilim kolay oluyor az parçalı şeyler ama camasir 1 kez olmalı
Dene farkı gör 👍

inciitanesi inciitanesi
Hayatın senin elinde biz ne desek olmaz
Mesela bizde küçük bir ilçedeyiz yaşantımız kısıtlı dediğin gibi
Ama arkadaşlarımız var annemler gelebiliyor biz gidebiliyoruz 1 saat uzaktalar
Eşimin işi burda ve iyi gidiyor
Ama işte pek yapılacak aktivite yok
Mesela kızım yüzmeyi çok sever suyun içine at saatlerce durur zor çıkartırız hatta bende severim ama imkan yok
Ve ileride başka ilgi alanları olacak benimde aynı şekilde o zaman merkez de bir yerde yaşamak isterim

2. Cocuk istiyordum bir zamanlar
Eşimle kızımıza birlikte bakıyorduk
Banyosu uykusu oyun oynamak gibi
Sonra market sebze alışverişi eşime aitti
Kızımda sakin bizi zorlamayan bir çocuktu

Sonra eşimin işleri çoğaldı
Nerdeyse bütün sorumluluk bendeydi
Bununla ilgili yapacagim birsey yoktu.

Sonra eşimle konuştum
Eylülü okuldan alamayacağını çünkü bebekle hergun dışarı çıkamam uyku saatleri var soğuk günler de vs.
Çarşı market işlerini 2 çocukla yapamayacağımı
Hatta belli bir dönem yemek bile yapamayacağımı
Bazı durumlarda daha fazla yardım etmesi gerektiğini söyledim.
Ve diğer yaşanılan şeyleri tekrar yaşayacağımızı
Benim hamilelik dönemim zordu defalarca hastanede kaldım

Başta olabileceğini düşündü hatta para bile teklif etti 😅 ama sorumlulukları düşündükçe uzaklaştık bu konudan.

Şuan ki halimden kızımdan annelikten yasamimdan çok mutluyum ve bunu bozmak istemiyorum

Yani 1 ihtimal 2. Cocuk oldu diyelim
Ona göre bir düzen tekrar olustururum imkansız değil zor ama güzel bir duygu

inciitanesi inciitanesi
Mesela kızım yüzmeyi çok sever suyun içine at saatlerce durur zor çıkartırız hatta bende severim ama imkan yok
Ve ileride başka ilgi alanları olacak benimde aynı şekilde o zaman merkez de bir yerde yaşamak isterim

Sonra eşimle konuştum
Eylülü okuldan alamayacağını çünkü bebekle hergun dışarı çıkamam uyku saatleri var soğuk günler de vs.

Başta olabileceğini düşündü hatta para bile teklif etti 😅 ama sorumlulukları düşündükçe uzaklaştık bu konudan.

Şuan ki halimden kızımdan annelikten yasamimdan çok mutluyum ve bunu bozmak istemiyorum

Kendini bilen insan 😍

çamaşır makinası va benim sadece tasarruf yapabileceğim.diğerleri zorunlu.az çamaşır atıyordum birikmesin diye.sayıyı düşüreceğim.
Ben de çamaşır makinesini nasıl azaltırım bilmiyorum şu an için imkansız gibi. Günde 2 kesin çalışıyor bazen 3 bazen 4 bile oluyor :olamaz:

Benimkiler de hep hasta. Cuma gününden beri kusma ateş yerini öksürüğe bıraktı. Şimdi halsizlik öksürük devam ediyoruz derken eşim hastalandı. Şükür ben onlara göre daha iyiyim. İlaç kekik vs vs devam ediyoruz.

Göndermedim okula küçükle ortancayı. Büyüğün de tam yazılı haftası. Hatta rapor falan alalım dedim. İstemedi. Zor oluyor sonra sınavlar dedi. Sınavını bitirince başı ağrımış. Müdür de eve gönderdi. Oğlumun sınıfından 6 kişi yokmuş. Kızım, arkadaşlarım da hasta zaten diyor.
Hepimize geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Çok geçmiş olsun :KK43: bizim de herkese bulaştı maalesef artık:KK43:

bilgisayardan okurum diye düşündüm. daha başladığım bir alışkanlık değil ama genel kültür seviyem çok düşük, onu geliştirmek adına okumayı düşünüyorum. tüm yazıları okuyamayacağıma göre belli yazarları da seçmem gerekiyor, bildiğiniz köşe yazarları varsa yazabilirsiniz:) telefon süre kuralı koydum ama tabii bilgisayar,tabletten de işlerimi görüyorum zaman zaman onlarda süre kısıtlaması nasıl yapılır bilemiyorum.
inciitanesi inciitanesi

Sonra eşimle konuştum

Para mı teklif etti? 😄🤣🤣🤣 Bu çok hoşmuş. Ben bildiğin ucuza gitmişim 3 çocukla.🤪 Gerçi evin o konudaki delisi benim. Ben dedim çocuk çocuk...Hatta arada takılıyorum eşime. Ufaklığı sevme, onu ben istedim, sen istemedin diye. Gülüşüyoruz. ☺
Şükür biz de mümkün mertebe hayatı kolaylaştırmaya çalışıyoruz birbirimize. Yoksa gerçekten tek kişiye ağır yük bence. Küçük insanın sorumluluğu büyük oluyor. Mitolojide Atlas varya, Dünya yı omuzunda taşıyan. Atlas mıyız biz de tüm yükü sırtlanalım? Paylaşmak iyidir. 💞

X