Popüler Konu Minimal Yaşam

Mikan Mikan Mia- Mia- Anka Anka çok geçmiş olsun
evdeki hasta olmayanları korumak adına maske mi taksasınız acaba evde? tüm evin hasta olması da çok zor
Pek mümkün değil bizde yemek çay meyve derken maske tak çıkar yapmak gerek
Eşimden biraz uzak oturuyoruz sonra ilacını içip uyumaya gidiyor
Yani bulaşma ihtimali hep var 3 gündür böyle henüz bana birsey olmadı 😄

Selamlar bizdede eşim hasta o hali en kötüsü ki ölecekmiş gibi davranır 😅
Umarım bize de bulaşmaz

Bugün evi topladim
Camasir işi yok
Birazdan supursem yeter

Alışverişe çıksam mı bilemiyorum
Dün acil olanları aldım.

Şimdi 1 bölüm dizi izleyip kahvaltı yapayım.
Geçmiş olsun

slamlar.
bir kaç aksama dışında rutinlerim güzel ilerliyor.eş kişisininde katkısı büyük.biraz daha zaman ayırır oldu.birikim konusunda ayrıca arayıştayım.bozukluk vs biriktirmek istiyorum kumbaraya.maaşımdaki birikimim ayrı.
ctsi temizlik vs olur belki akşam çıkarız bi yerlere.pazar günüde tiyatroya götüreceğim miniklerimi
bu hafta odak noktam yatak odasıydı çekmecelere maalsesef giremedim.
pazar yemek listesi yapıp alışveşi ona göre yapacaım.buzluktakiler önceliğim.onları bi boşaltayım diyorum.karnıyarıklık patlıcanım,fasulyem imonata için limon ve portakal dilimlerim var..hafta içi patlıcan ve fasulye değerlendirilecek.yine buzlukta balığım var onuda ctesi yaparım.konserve domatesim vardı bu sene çok gitmiyor gibi.
refikanın bir videosunu izledim özellikle çalışanlar için güzel pratik önerileri var tavsiye ederim.

Ben de "no sugar day"ime bir + daha koydum.

akşamki yemeğim patates püreliydi ama onu basit şekerden saymıyorum.

akşam yemek sonrası, kıza sorunsuz şekilde ödevini yaptırdım. Çok şükür, bin şükür, Allah'ım bismillah (Hürrem repliği) :KK70:

kızla birazcık kitap okuduk, onu yatırdım, kendim dinlendim.
sonra kalktım bulaşıkları elimde yıkadım, lanet Arçelik gelip parça takacak makineye :sinirli: kaç hafta oldu.
sonra dolapta kardığım kıyma vardı, izmir köfte gibi yapıp dondurucuya gönderdim. gece 12'de :63:

bu akşam kuru fasulye var, yanına pilav yaparım.

geçen yatak odasında bir çekmeceye bakmıştım. makyaj malzemelerini ayırdım, 15 ruj-10 oje (napıcaksam bu kadar şeyi) ama elden çıkaramadım henüz. onları dayı kızlarına götüreceğim.

geçen yatak odasında bir çekmeceye bakmıştım. makyaj malzemelerini ayırdım, 15 ruj-10 oje (napıcaksam bu kadar şeyi) ama elden çıkaramadım henüz. onları dayı kızlarına götüreceğim.

Ben ki süsümdem ölücem, 15 rujum 10 ojem yok yazıklar olsun bana😂😂😂 sadece nude/şampanya ton ruj kullanırım, ondan da 3-4 farklı tonu var başka da rujum yokk😭😂

Bugün dersim yoktu benim, geç kalktım❤️ Annem geldi sonra, onunla kahve içtim, çamaşır katlayacaktım, annem katladı sağolsun, bi de çocuklara çorba yaptı gitti, çamaşır makinemin üstündeki dolaba el atasım var benim de ama onun yerine banyo yapıp cilt bakımı/manikür falan mı yapsam🤔

Ben ki süsümdem ölücem, 15 rujum 10 ojem yok yazıklar olsun bana😂😂😂 sadece nude/şampanya ton ruj kullanırım, ondan da 3-4 farklı tonu var başka da rujum yokk😭😂
ben ki, süs nedir bilmem bende niye o kadar var bilmiyorum.
40-50 oje de vermişliğim var zamanında :olamaz:

bana hediye de verildi. Bi ablamız vardı sağolsun, CK bu sana yakışırı, bak bunu sana aldım diyip getirdiği çoktur.

Benimkiler tam kadro okula gittiler çok çok şükür bugün ama kızım öğlenden sonra gitmedi. Banyo yaptı. Hemen yattı. Annem bende. Onun çorbasını sever. Çorba yaptı annem. İçti biraz. Bizde evi toparlayalım dedik. Dün bugün bölüm bölüm başladık.

Arkadaşla konuştuk. O da iki gündür çocuğun ateşini düşüremedim diye okula göndermiyorum dedi. Allah tüm çocuklarımıza şifa versin.

Ajandam bugün geldi. Heyecanlıyım. Şu evi toparlayıp düzene sokunca başlamayı düşünüyorum. Ufaktan yazmaya başlarım inşaallah.

40-50 oje de vermişliğim var zamanında :olamaz:

bana hediye de verildi. Bi ablamız vardı sağolsun, CK bu sana yakışırı, bak bunu sana aldım diyip getirdiği çoktur.

Oje fiyatlarından haberin var demi😂 artık 1-2 liraya oje yok, 10-12 lira tanesi😭 Ben hep french yaparım, ara sıra da bordo sürüyorum ama değdiği yeri çiziyo bordo oje, mutfak dolaplarım beyaz lake, değdiği yeri boyuyo sürmeye korkar oldum, bi de hemen uçlarından gidiyo ömrü çok kısa, 3-4 şişe oje işimi görüyo neyse ki

O hediye eden abladan ben de istiyorum😭

Oje fiyatlarından haberin var demi😂 artık 1-2 liraya oje yok, 10-12 lira tanesi😭 Ben hep french yaparım, ara sıra da bordo sürüyorum ama değdiği yeri çiziyo bordo oje, mutfak dolaplarım beyaz lake, değdiği yeri boyuyo sürmeye korkar oldum, bi de hemen uçlarından gidiyo ömrü çok kısa, 3-4 şişe oje işimi görüyo neyse ki

O hediye eden abladan ben de istiyorum😭
Aynen çok çiziyor acaba üzerine seffaf oje yapsak yine boyarmi acaba dolapları 🤔

Aynen çok çiziyor acaba üzerine seffaf oje yapsak yine boyarmi acaba dolapları 🤔
Sırf dolaplarımı (banyo dolaplarım da beyaz) boyuyo diye bordo süremez oldum🥺 üstelik ciflemeden de çıkmıyo öyle ıslak mendille falan
Şeffaf oje engeller mi biraz bilemedim, denemek lazım aslında👍🏻

Selam kızlar
Benim de eşim covid oldu. Karantinaya aldı kendini epey halsiz tüm gün yatıyor wc leri falan ayırdık. Odasına girmem gerekirse maske takıyorum, el yıkama, kolonyalama vs. Ama test sonucu 1,5 gün sonra çıktı bu süreçte aynı masada yemek yedik. Ben şimdilik iyiyim hafif bir baş ağrım ve burnumda yanma hissi var. Kızım da hasta boğaz ağrısıyla başladı burun akıntısı var.. Salgın çok fazla artmış durumda tüm hastalara şifa diliyorum😞

Son düzenleme:
Selam kızlar
Benim de eşim covid oldu. Karantinaya aldı kendini epey halsiz tüm gün yatıyor wc leri falan ayırdık. Odasına girmem gerekirse maske takıyorum, el yıkama, kolonyalama vs. Ama test sonucu 1,5 gün sonra çıktı bu süreçte aynı masada yemek yedik. Ben şimdilik iyiyim hafif bir baş ağrım ve burnumda yanma hissi var. Kızım da hasta boğaz ağrısıyla başladı burun akıntısı var.. Salgın çok fazla artmış durumda tüm hastalara şifa diliyorum😞
Geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatirsiniz

X