- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendine tek bir tatlı belirlesen günde 1 yapsan sonra haftada 1 e düşersen de olurZincir kırma beni kıracak.
Şekersiz günüm geçmeyecek belli oldu
Anlamadığım şu, akşam yemeğinden hemen sonra yani masadan kalkar kalkmaz koltuğa geçer geçmez nasıl acıkmış hissederim!?Kendine tek bir tatlı belirlesen günde 1 yapsan sonra haftada 1 e düşersen de olur
Normalde de yeme alışkanlığında Yemek sonrası atıştırmak varmiydiAnlamadığım şu, akşam yemeğinden hemen sonra yani masadan kalkar kalkmaz koltuğa geçer geçmez nasıl acıkmış hissederim!?
Ve nasıl tatlı ister vücut anlamıyorum. Sağlıklı şeyler yediğinde normal şartlarda şeker yavaş yükselir yavaş düşer. Ve geç acıkmış hissedersin. Peki ben neden böyle hissediyorum.
Vay be!Evde kullanmadığım hiç bişi tutamıyorum zaten, kozmetik ürünü de dahil,
Bakım olarak da sabahları cildimi jelle temizleyip, tonikleyip, güneş kremi sürüyorum, emilene kadar giyiniyorum sonra makyaja geçiyorum
Eve gelir gelmez makyajımı temizliyorum, yatmadan önce de temizleme-tonikleme-serumlama-nemlendirme şeklinde bakımımı yapıyorum,
Her akşam ellerime tırnak diplerime manikür peelingi yapıyorum,
Yatmadan el kremi ve lipbalm sürüyorum
Haftada 1 kil maskesi ve aha bha peeling yapıyorum
15-20 günde bir manikür yapıyorum
Banyodan sonra saçlarıma saç serumu kullanıyorum, sonra da ya fön çekiyorum ya da uçlarına maşa yapıyorum
Her duş sonrası mutlaka vücut kremi kullanıyorum
Haftada 1 kez banyoda topuklarımı ponzalıyorum, krem sürüp çorap giyiyorum
Ojesiz pek gezmiyorum, genelde french, nadiren de bordo kullanıyorum
Ayda bir dip boyamı evde kendim yapıyorum, 5-6 ayda bir röfle ve kesim için kuaföre gidiyorum
Pandemiden önce ayda 1 hamama gidiyodum kese için falan ama artık öyle sık gidemiyorum, en son temmuz gibi gittim, çekiniyorum covid yüzünden
Röfle, kesim dışında kuaföre gitmiyorum ben, evde kendim hallediyorum hepsini, böylesi daha kolayıma geliyo, randevu ayarla, git bekle çocukları anneme bırak vs uğraşmadan, öğretmen olduğum için de zaman konusunda çok sıkıntım olmuyo açıkcası, genelde 2 den sonra bitiyo işim
bir süredir evet,Normalde de yeme alışkanlığında Yemek sonrası atıştırmak varmiydi
Bugün video izledim beyin düz mantıkla calisirmis o gün ne yaptıysak o şekilde sinyal gonderirmis
Onu bırakınca yavaş yavaş hatırlatmayı birakirmis
Cok gecmis olsunGünaydınlar, küçük oğlan üşütmüş bütün gece istifra etti her yer battı, okula geldim şimdi ama sersem gibiyim. Neyseki Özgür şimdi iyi. Biraz ishali var sadece. Uyumak istiyorum
TeşekkürlerCok gecmis olsun
dini okuma derken neleri okumayı planlıyorsun canımİyi akşamlar, hedeflerimi yazdığımı söylemiştim. Sizlerle paylaşıyorum ama daha uygulamaya başlayamadım
Telefon kullanım düzenlemesi:
1-Sabah 9- akşam 6’dan sonra sosyal medyaya girme!
2-Pazarları interneti açma.
3-Telefonu elinden bırakınca en az 1 saat tekrar eline alma.
Kitap:
1- Her gün en az 5 sayfa da olsa oku.
Temizlik:
1- Her hafta 1 odaya odaklan.
2- Süpürme planına uy.
3-Her gün WC-lavabo yıka.
Çocuklarla verimli vakit:
1-Akşamları en az 15 dk oturup çocuklarla oyna.
2-Çocuklarla bitki çayı/meyve saati yap.
Su:
Günde en az 2 lt su iç.
Ayrıca aylık hedefler de belirledim. Bu hafta dini okumalar yapmak hedefim. Başladım bakalım inşallah düzenli bir şekilde ilerlerim. Kitap okuma listemi henüz tamamlamadım. Biraz roman, şiir tarzı yani sanatsal şeyler okumak istiyorum bu sene. Çok fazla psikoloji/ pedagoji yüklendim geçmiş yıllarda, yeter. Yine de 3-4 tane bu tarz var yine de listemde.
Meal okuyorum , elimde başka tür kitaplarda var da adlarını hatırlayamadım şimdidini okuma derken neleri okumayı planlıyorsun canım
Ben tv izlemeye bile üşeniyorum o kaçıncı seviye-Üşengeçlik mi? Mesela 19. kanalı açmak istiyorsam; 1 ve 9 uzak diye 22. kanalı açıp 3 kere geri tuşuna basıyorum. Bütün hayat stratejim bu…
Ben yeni yıldan önce ayarlamıştım ne güzel her şeyi ama hedeflere başlamak nasip olmadı. Hala hastayız. Yarın ben de senle başlayayım en iyisi dürtelim bir birimizi.merhabalarr
evde çok boş ajande defter vardı birini 2022 defterim yapmayı planladım. önce 2021 değerlendirmesi yapayım dedim onu da yapmaya üşennice daha deftere yazmaya geçemedim. buraya yazayım da en geç yarın deftere başlamak hedefim
geçmiş olsun ankacım, Mikan kuzum senin oğlun nasıl oldu? bizimkiler de dökülüyor, nasıl bi hastalık mevsimine denk geldikBen yeni yıldan önce ayarlamıştım ne güzel her şeyi ama hedeflere başlamak nasip olmadı. Hala hastayız. Yarın ben de senle başlayayım en iyisi dürtelim bir birimizi.
geçmiş olsun ankacım, daha ocak başındayız geç değil :))Ben yeni yıldan önce ayarlamıştım ne güzel her şeyi ama hedeflere başlamak nasip olmadı. Hala hastayız. Yarın ben de senle başlayayım en iyisi dürtelim bir birimizi.