evet bende kafamda planladım ama kağıda dökmek için asıl başlangıç noktası sanırım ...Aynen.
Ben ütüden nefret ediyorum.
Bide havalar sıcakken yapmam :)
Eve gidince yapılacaklar listesi oluşturuyorum ben.
nerden başlasam acaba diye kalmıyorum.
peki sana birşey danışacağım 2 şer tane baş havlusu 4 tane misafir havlusu 4 tane de kendimize günlük el yüz havlusu az mı sence yoksa yine abartıyormuyum ??
nevresimlerde işim kolay 2 pike 2 nevresim 2 tane de battaniye yeterli bence ?
kıyamam benim banyom oldukça büyük ve maşallah büyükte bir dolabım varSana bağlı durum aslında.
Benim ilk zamanlar
2 takım bornoz seti
2 tk misafir havlusu
2 çeyizde gelen büyük havlu
15 tane el yüz havlusu vardı.
bornoz setinin 1 takımını verdim.
misafir havlusunuda verdim.
hadi misafir geldi duş vs aldı diyelim :)
bornoz takımının büyük havluları kullanmıyorum. onları veririm.
el yüz havlusu yine var 10 tane. çocugumdan dolayı ben çok kullanıyorum onları.
Nevresim bence önemli.
benim 3 tane var
2 takım daha olsa hayır demem :)
pikelerim çok ben kullanmıyorum.
bazen yatak örtüsü niyetine seriyorum.
yatak örtümüde satmıştım :)
canım ben kipadan büyükçe bir kutu almıştım eşiminde anlamadığım bir dünya kablosu var hepsini ona koyuyorum hem düzenli duruyor hem ortada kablo vs kalmıyorFarkinda olmadan boyle yasiyormusum megerkv evime geldigi zaman ‘evinde farkli bir huzur var’ der hep :) huzurluyum evet. Az esyam var ve evim daha az dagiliyor her zaman toplu ve temizdir isime yaramayan bir seye uc ay sure veririm uc ay icinde ihtiyac duymuyorsam yallah cope atarim millet bir hafta bahar ve kis temizligi yapar benim maksimum 3gunumu alir butun evi detaylica temizlemek :) ama esime bu aliskanligi kazandiramadim aldikca alir aldikca alir gardrobunda nefes alacak yer yok, kutu kutu alet cantasi var evde ki tum cekmeceler de onun ivir zivir kablolari filan var aticam atamiyorum icim sisiyor sinir basiyor onlari gordukce
Farkinda olmadan boyle yasiyormusum megerkv evime geldigi zaman ‘evinde farkli bir huzur var’ der hep :) huzurluyum evet. Az esyam var ve evim daha az dagiliyor her zaman toplu ve temizdir isime yaramayan bir seye uc ay sure veririm uc ay icinde ihtiyac duymuyorsam yallah cope atarim millet bir hafta bahar ve kis temizligi yapar benim maksimum 3gunumu alir butun evi detaylica temizlemek :) ama esime bu aliskanligi kazandiramadim aldikca alir aldikca alir gardrobunda nefes alacak yer yok, kutu kutu alet cantasi var evde ki tum cekmeceler de onun ivir zivir kablolari filan var aticam atamiyorum icim sisiyor sinir basiyor onlari gordukce
kıyamam benim banyom oldukça büyük ve maşallah büyükte bir dolabım var
banyoma ayrıca duvarına kağıt havluluk taktırdıydım genelde kağıt havlu kullanıyoruz biz oğlum da dahil zaten akşamdan akşama evdeyiz
kurutma makinası kullandığım için kurutma problemim yok çok sevdiğim iki nevresimim var ama 1 tanede yedekte misafir için kalsa fena olmaz hani
kıyamam kaç yaşında kızın Allah bağışlasın bu arada :)benim kızım kagıt havluyu yediği için :)
normal havlu daha iyi oluyor.
kıyamam kaç yaşında kızın Allah bağışlasın bu arada :)
oğlum 3,5 yaşında kreşe gidiyor orda da kağıt havlu kullanıyor oradan alıştı çok şükür :)
oyyy küçük kuzu maşallah en stresli ama en özlediğim dönem o aylar ...Sagol canım amin cümlemize
13 aylık daha her yeri karıştırıyor,inceliyor.
herseyin tadına bakmak istiyor :)
oyyy küçük kuzu maşallah en stresli ama en özlediğim dönem o aylar ...
canım ben kipadan büyükçe bir kutu almıştım eşiminde anlamadığım bir dünya kablosu var hepsini ona koyuyorum hem düzenli duruyor hem ortada kablo vs kalmıyor
Depo olarak kapali bir balkonum var orayi kullaniyorum ama orasi da esimin hakimiyeti altin da oraya ayrica bi el aticam :) kutu fikri guzel buyuk bi kutu bizede sart oldu :)Ayyy hayalimdeki ev
sade ferah az ve öz
Benimde eşyam cok yoktur ama ev üstüme üstüme geliyor değişik.
evi temizleyesim plan vs yapmak gelmiyor içimden.
Ben eşimin eşyalarını depoya kaldırıyorum.
tamiratla ilgili seyler.
kaplolarada kutu ayarlıcam bende görmek istemiyorum onları.
günaydınn..Gunaydın kızlar
bende yaptım elemeler
mutfaktan başladım
plastik salata kaşıklarını attım.
çaydanlığın o kullanılmayan alt kapaklarını attım.
deterjan kutularıma baktım dibinde kalanları birleştirdim değişik oldu dolap silicem o karışımla.
dogum gününden kalan plastik bıcakları attım.
fotoğraf atarım birazdan :)