Farkinda olmadan boyle yasiyormusum megerkv evime geldigi zaman ‘evinde farkli bir huzur var’ der hep :) huzurluyum evet. Az esyam var ve evim daha az dagiliyor her zaman toplu ve temizdir isime yaramayan bir seye uc ay sure veririm uc ay icinde ihtiyac duymuyorsam yallah cope atarim millet bir hafta bahar ve kis temizligi yapar benim maksimum 3gunumu alir butun evi detaylica temizlemek :) ama esime bu aliskanligi kazandiramadim aldikca alir aldikca alir gardrobunda nefes alacak yer yok, kutu kutu alet cantasi var evde ki tum cekmeceler de onun ivir zivir kablolari filan var aticam atamiyorum icim sisiyor sinir basiyor onlari gordukce
Süper olmuş canımEki Görüntüle 2049567
Bu cekmecelerimin toplanmıs hali öncesini çekemedim.
yatak odasında da 2 cekmece toplandı orayı bugün cekicem.
Farkı görünce daha cok yapasım geliyor.
çekmecelerle uğrasıcam derken ev cok dagıldı.
yarına az paylaşım yapıcam alışmayın :)
Kızlar bence kendi minimal dekorasyonunuzu yaratın bu fotolar yaşam tarzlarımıza biraz uzak herkes bu tarz evlerde yaşamıyor ya da bu tarz mobilyalar sevmiyor farkındaysanız genelde modern ve retro tarzlar var minimal yaşamı bile tarzlaştırıyorlar.
Sana bayıldım
günaydın kızlaarrr :) taamm ilgilendiğim bir konu buldumbu konuyu zaten merak eder ve uygulamak ısterdım hep, şimdi taşınma arefesındeyım ve kafamda çok çok sade bir yerleşim var, tek sorunum alacagımız ev buyuk bır ev, ben bu koca evı o kadar sade yerleştirmeliyim ki , hem boş gıbı durmasın hem de şık olsun, deneyecegım bakalım, fıkırlerınızı takıp edecegım, benım de kendımce düzenlemelerim hep oldu şimdiye kadar, ama konu buyuk bır ev olunca bıraz korkmuyor degılım
Geçmiş sayfalarda örnek resimler eklemiştim.
bende evin sadece koltuk halı ve perde den oluşmasını istemiyorum.
kocaman tablo almak istiyorum büyük odama
avizeler
taş duvarlar
büfenin üstünde birkaç obje
masamda mumluklar.
çiçek seviyorum özellikle kaktüs ve menekşe
oturma odam
köşe koltuk dinlenme koltuğu
kitaplık
tv yanları boş kalmalı
çocuk odası eğlenceli olmalı
yatak odası cok sade olabilir.