Popüler Konu Minimal Yaşam

misafir gelir belki ben ödünç aliyorum kaynanamda.n kaynanam alin diyor eşime ben yok istemem diyorum galiba ödünç almasi zoruna gidiyor komşular laf etmesinmişmiş bende niye kafana takıyorsun dedim.evlendiğimden kalan hala tabaklari kullaniyorum almadim bile.
görümcem çok şey aldi. kullanacakmi bilmem hepsi hevesinden :KK70:
varken bi daha almak hiç mantıklı gelmiyor.sonra misafirler gelirse lazim olucak yine alacaksin. bunu vermeden atmadan iyice düşün derim. kullanmayacaksa at gitsin.
Ya zaten çok misafir gelmiyor zaten pandemi var o olmasada en fazla 10 kişi oluyoruz fazlasıyla yetiyor

Ama işte gözüme az geliyordu

Ama şuan acayip fazla geliyor🙄🙄🙄

2 kızım var canım

Aslında hergün bulaşık makinası çalışıyor hiç tabak sıkıntısı çekmiyorum 🥴🥴

Ama 20 tane su bardağım var 12 tane da kadeh bardaklardan zor yetiyor günlük çünkü büyük kızım her su içişine bardak değiştirir

Tencere lerim in çoğunu kullanmıyorum

Çaycı var

Ekstra 2 çaydanlık var hiç kullanılmıyor zaten çay içilmiyor

Ruhum daralıyor inan ki azalatqcağım inşallahhhhh👏👏👏👏
Aynen kullanmadıklarını gönder gitsin dolapta yer açılsın. Allah allah benim aklımda 3 kalmış biri kimin çocuğuydu acaba 🤣🤣

Ya zaten çok misafir gelmiyor zaten pandemi var o olmasada en fazla 10 kişi oluyoruz fazlasıyla yetiyor

Ama işte gözüme az geliyordu

Ama şuan acayip fazla geliyor🙄🙄🙄
Birden fazla varsa kaldır 12 kişilik yeterli diye düşünüyorum yemek takımlarım 12 kişilik daha da almadım eğer biri kırılırsa tüm kırana kadar alırım yenisini 😅

Bugün uzunca dinlendikten sonra buzdolabını kontrol ettim
Süt vardı yoğurt yaptım
Dolmabiberleri temizledim yıkadım buzluga attim
Yufka gelmişti dün börek yaptım birazını pişirdim kalanı buzluğa
Düzenledim sildim dolabi

Simdi dolaptaki sebzeye göre yemek listesi yapacağım

Evet bu duygu nesiller boyu bize aktarılan bir düşünce
Toplumsal olarak bu döngüyü biz yarattık
Aslında dini inanisimiz da ve yaşamsal kültürümüz de kaliplasmis bu fikirlerin yeri yok.
Millet ne der diye harcadığımız paraların haddi hesabı yokol
Bu zamanda bu zinciri

Aynen kullanmadıklarını gönder gitsin dolapta yer açılsın. Allah allah benim aklımda 3 kalmış biri kimin çocuğuydu acaba 🤣🤣
Benim 😁

Selamlar
2 gündür kendime tatil ilan ettim
Günlük işler dışında detaya girmiyorum
Şuan sadece makyaj çekmecesi dağınık
Düzenleyici alamadığım için ne yapsam dağılıyor.
Onun dışında ev istediğim düzende ve sadelikte
Mutfaktan en son 6li güveç kase eledim.

Kızlar meraba.

geçen yaz şimdiki evimize taşındık, tayin durumumuz ve evin kira olması sebebiyle; 12 kişilik yemek takımımı ve bardakları koliden çıkarmadım.
onun dışında 12 kişilik ( annecimin 30 sene önce aldığı tabak seti var- çok seviyorum ancak çukur tabakları 6 ya düştü. ) olanını yayla evine götürme niyetindeyim. Ordaki tabakşar hep yek tek ,çve sayımıza göre az. Annemler abimler biz toplam 9 kişiyiz. Yayla olunca misafir çok fazla geliyor. Yeterli gelmiyor.
Evdekini götürürsem de , buraya yemek takımı alacam. İkeanın beyaz düz tabaklarını düşünüyorum. Öneriniz varsa açığım, kullanıp memnun kaldığınız bi ser varsa da.
*üst rafta duran kupalarında nerdeyse hiç kullanmıyorum. Bikaçını yaylaya götürüp kalanını da hediye edeyim diyorum. Çünkü kahveyi can bardakta içmeyi seviyorum- o sette çok çizildi - 7 yıldır sürekli aynı bardakları kullandık-herşeye..
Sade yaşamı seviyorum. Ancak kıyafette bunu tam olarak sağlyamadım sanırım, aslında az. Ama ben çok fazla lekelendiriyorum, söktürüyorum, yırttıtıyorum kıyafetlerimi. Hemen mahvoluyor. Amway leke çıkarıcı dahi işe yaramadı. Bir de zamansız parçalar alıp, tarzımı oturtmam gerek.
Pantolon ihtiyacım yok, bi ceket, bi eşofman takımı, bi kaç tunik ve üç şal ile tamam olabilirm.

Kızlar meraba.

geçen yaz şimdiki evimize taşındık, tayin durumumuz ve evin kira olması sebebiyle; 12 kişilik yemek takımımı ve bardakları koliden çıkarmadım.
onun dışında 12 kişilik ( annecimin 30 sene önce aldığı tabak seti var- çok seviyorum ancak çukur tabakları 6 ya düştü. ) olanını yayla evine götürme niyetindeyim. Ordaki tabakşar hep yek tek ,çve sayımıza göre az. Annemler abimler biz toplam 9 kişiyiz. Yayla olunca misafir çok fazla geliyor. Yeterli gelmiyor.
Evdekini götürürsem de , buraya yemek takımı alacam. İkeanın beyaz düz tabaklarını düşünüyorum. Öneriniz varsa açığım, kullanıp memnun kaldığınız bi ser varsa da.
*üst rafta duran kupalarında nerdeyse hiç kullanmıyorum. Bikaçını yaylaya götürüp kalanını da hediye edeyim diyorum. Çünkü kahveyi can bardakta içmeyi seviyorum- o sette çok çizildi - 7 yıldır sürekli aynı bardakları kullandık-herşeye..
Sade yaşamı seviyorum. Ancak kıyafette bunu tam olarak sağlyamadım sanırım, aslında az. Ama ben çok fazla lekelendiriyorum, söktürüyorum, yırttıtıyorum kıyafetlerimi. Hemen mahvoluyor. Amway leke çıkarıcı dahi işe yaramadı. Bir de zamansız parçalar alıp, tarzımı oturtmam gerek.
Pantolon ihtiyacım yok, bi ceket, bi eşofman takımı, bi kaç tunik ve üç şal ile tamam olabilirm.
Günlük kullanacaksan a101 e gelen luminarc beyaz tabaklar çok güzel. Hem sade hem de öyle seramik gibi kalın değil kibar duruyor bana göre. Bi incele istersen.

X