- 23 Eylül 2013
- 23.852
- 48.506
Baya büyük bir eleme olmuş eline sağlıkEvdeki kullanılmayan büyük yüklük sandığını anneme götürdüm
1 büyük battaniye ve 1 hurç şal, çetik, vs de anneme gitti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya büyük bir eleme olmuş eline sağlıkEvdeki kullanılmayan büyük yüklük sandığını anneme götürdüm
1 büyük battaniye ve 1 hurç şal, çetik, vs de anneme gitti.
Ikea yemek tabakları olabilir hem hafif hem sade ama tercihim porselen olurdu.Kızlar meraba.
geçen yaz şimdiki evimize taşındık, tayin durumumuz ve evin kira olması sebebiyle; 12 kişilik yemek takımımı ve bardakları koliden çıkarmadım.
onun dışında 12 kişilik ( annecimin 30 sene önce aldığı tabak seti var- çok seviyorum ancak çukur tabakları 6 ya düştü. ) olanını yayla evine götürme niyetindeyim. Ordaki tabakşar hep yek tek ,çve sayımıza göre az. Annemler abimler biz toplam 9 kişiyiz. Yayla olunca misafir çok fazla geliyor. Yeterli gelmiyor.
Evdekini götürürsem de , buraya yemek takımı alacam. İkeanın beyaz düz tabaklarını düşünüyorum. Öneriniz varsa açığım, kullanıp memnun kaldığınız bi ser varsa da.
*üst rafta duran kupalarında nerdeyse hiç kullanmıyorum. Bikaçını yaylaya götürüp kalanını da hediye edeyim diyorum. Çünkü kahveyi can bardakta içmeyi seviyorum- o sette çok çizildi - 7 yıldır sürekli aynı bardakları kullandık-herşeye..
Sade yaşamı seviyorum. Ancak kıyafette bunu tam olarak sağlyamadım sanırım, aslında az. Ama ben çok fazla lekelendiriyorum, söktürüyorum, yırttıtıyorum kıyafetlerimi. Hemen mahvoluyor. Amway leke çıkarıcı dahi işe yaramadı. Bir de zamansız parçalar alıp, tarzımı oturtmam gerek.
Pantolon ihtiyacım yok, bi ceket, bi eşofman takımı, bi kaç tunik ve üç şal ile tamam olabilirm.
Vayyyyy baya gitmiş eline sağlıkGünaydın bende dün evi temizledim
2 tane stor perde
3 lü sgayy halı
2 tane yolluk
3 tişört
2 tayt
1 peçetelik
3 tane yapay çiçek
2 cam sürqhi
4 tane kahve fincanı
3 tane su bardağı
Bir sürü dondurma kabı
2 tane kızımın ev ayakkabısı 1 tane babet
1 okey takımı
2 sandalye
2 baharatlık
Eledim çok rahatladım
Mutfakta eleyeceklerim var daha parça parça eksilteceğim
Okey takımı saglamsa bana vereydinGünaydın bende dün evi temizledim
2 tane stor perde
3 lü sgayy halı
2 tane yolluk
3 tişört
2 tayt
1 peçetelik
3 tane yapay çiçek
2 cam sürqhi
4 tane kahve fincanı
3 tane su bardağı
Bir sürü dondurma kabı
1 okey takımı
2 sandalye
2 baharatlık
Eledim çok rahatladım
Vayyyyy baya gitmiş eline sağlık
Teşekkür ederim kızlarOkey takımı saglamsa bana vereydin
Eline saglik süper temizlik olmus.
SüpersinGünaydın bende dün evi temizledim
2 tane stor perde
3 lü sgayy halı
2 tane yolluk
3 tişört
2 tayt
1 peçetelik
3 tane yapay çiçek
2 cam sürqhi
4 tane kahve fincanı
3 tane su bardağı
Bir sürü dondurma kabı
1 okey takımı
2 sandalye
2 baharatlık
Eledim çok rahatladım
Eline sağlıkYine deli gibi bütün evi atasım var.
Oyuncak sepetinden kiyafetten ve ayakkabilardan elemeler yaptim. Rahatliyorum.
Tabiki de hosgeldinizMerhaba
Ben de sade yaşamı seven, benimseyen birisiyim.
Sadelik, tasarruf konularında konuşmayı severim.
Ben de katılabilir miyim?
ben buralardayım ama okuyorum sadece yazan olursa.Selam kızlar nerelerdesiniz nasılsınız
sattırmayı teklif etsen.Selam hanımlar;
Ben de memleketime geldim annemin evimdeyim, sadeleştirme yapmak istiyorum izin vermiyor 2 günde bir mutlaka bu konuya giriyoruz.
Çocuklarla yattığım odada eskiden moda olan çekyatlardan var gözlerinde de ıvır zıvır şeyler kaç senedir attırmaya çalışıyorum ikna edemiyorum.
Sırt ağrım çok oluyor rahat edemiyorum.
Odada demir divan, 2 çekyat var biraz orda biraz burda veya sünger serip yerde yatıyorum
Her sene en fazla kalan da benim 1-2 ay onda da rahat edemiyorum idare et diyor
Evin içi sıkış tıkış
Atılacak çok eşya var
Tlc'deki istifçiler gibi. Eskiden kalma elbiseler, ayakkabılar, minderler, yataklar, tabaklar hep bol bol
Kusura bakmayın iç dökme gibi olmuş
Söyledim yok istemiyor. Her sene bu konuyla ilgili takışıyoruz en sonunda kendi haline bırakıyorum.sattırmayı teklif etsen.
Bazen paraya dönünce daha bi ikna edici oluyor.
tahmin ediyorum. eşyayı bir oraya bir buraya çek derken zaten vakit geçiyor, bir bakıyorsun ki daha işin yarısı olmamış.Söyledim yok istemiyor. Her sene bu konuyla ilgili takışıyoruz en sonunda kendi haline bırakıyorum.
Evde yaptığımız temizlikten de bir şey anlamıyoruz iş hiç bitmiyor. Hemen dağılıyor ortalık