- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlıkSlmlar kıyafetleri elden geçirdim 8 parça eledim. 2 elbise 1 etek 1 eşofman altı ve adet tişört. Etek ve elbiseleri satılan koydum ama bi kaç hafta içinde satılmazsa giysi kutusuna atacağım. Tişörtlerden de temizlik bezi ve oğlumun ayıcığına kıyafet yapacağım
ya benim dolabımda giymediğim takım elbiselerim var. birini de çok seviyorum. zayıflarsam diye tuttum tuttum, ama öküz gibi yersen dolap bekler böyle işte.Tabiki de bedeni oluyorsa zaten benim için önemli kriter ama konu geleceğe taşıdığın kıyafetler az ve öz giyinmek zaten
Elediklerimde az giydiğim eşyalar vardı onları satacağım mesela deri ceket eledim
Hemen gidip deri ceket almayacağım
Tarzıma uygun bir model olmalı alternatif mevsimlik mont bıraktım onu daha çok severim giyerim.
Sürekli giydiğim pijama vardı dizleri çıkmaya başlamıştı
Yenisini şuan almayacağım elimdekileri kullanmaya devam
Mesela 2 üst kıyafetim beyaz renk
Çay kahve lekesi olmuş çıkarmayı deneyeceğim leke çıkmazsa elerim.
Dolabimda hala 10 yıllık kıyafetler var giydigimde mutluluk veriyor
Birde kombinleyemedigim bir kıyafet varsa elerim demekki tarzıma gore değil
Umarım anlatabilmişimdir
Yaşadığın yeri izliyoruz sadakasiz dizisinde güzel yer. Şarköy’e ve Marmara Ereğlisi’ne gitmiştim.konudan bi şey anlamadım ama
Tekirdağ'dayım. Seviyorum. Deniz de var, deprem de ama deprem her yerde. alacaksın tek katlı ev bakacaksın rahatına :)
Ölümden kaçış yok. ama deprem ama yolda yürürken kafana kiremit düşmesi.
Ev için hassas davranmak lazım. eski evdense güvenilir kişiden yapılma yeni bir evde yaşamalı diye düşünürüm.
köfteyi gidip de meşhur denilen yerlerde yemeyin.Yaşadığın yeri izliyoruz sadakasiz dizisinde güzel yer. Şarköy’e ve Marmara Ereğlisi’ne gitmiştim.
Hafta sonu yasaklar bitince köfte yemeye geleceğiz
Ben 3.5 ayda 12 kg verme kısmına takıldım. Nasıl verdin bizede söyleSöylediklerine katılıyorum mia
Ama ben şuna da inanıyorum hiç bir deformesi yoksa bedeni vs uygunsa ve kullanıyorsam sadece giyince harika hissetmiyorm diye elemek israftir.Ben zaten senin böyle yapmayacağını tahmin ediyorum ama meselenin daha iyi anlaşılması için yazmak istedim.
Bir de sadeleşme sureciniz uzun sure önce başladıysa artık büyük adımlar atamiyorsnz haliyle ,benm sadelesmeye çalıştığımı bilmeyen arkadaşlarm bile evime geldiğinde ne kadar minimalist bi tavrın ve tarzın var der .Yeni baslarken ben de defalarca tüm kıyafetleri boşaltım eledim durdum ama şuan eskidikce eliyorm çünkü giymediğim iki abiye dışında birşey yok onlarda bi uygulamada satışta
Gerçekten sadelesmek uzun bir surec mesela ben şuan eşya olursa az az eliyorm ama daha çok beslenmede sadelik üzerinde duruyorum yaklaşık 3.5 aydr toplam 12 kilo verdim ve beslenme düzenimi tamamen degistirdm ,dönem dönem odak noktalarımiz değişiyor ama önemli olan hayatımızın her alanında sadelesmeye ,yuklerimizi-kalabaliklarimizi(her anlamda)atmaya devam etmek.
Mesajını favorilere ekliyorum. Teşekkür ederimköfteyi gidip de meşhur denilen yerlerde yemeyin.
en iyi köfte yeni sanayi içinde köfteci selimde (bana göre)
navigasyonla falan bulursunuz illaki
Bunun cevabi sendeya benim dolabımda giymediğim takım elbiselerim var. birini de çok seviyorum. zayıflarsam diye tuttum tuttum, ama öküz gibi yersen dolap bekler böyle işte.
atılacak gibi değil.
satılır mı bilmiyorum
verilecek birilerini bulabilir miyim bilmiyorum.
ay ben bunu kaçırmışımBen 3.5 ayda 12 kg verme kısmına takıldım. Nasıl verdin bizede söyle
çerkezköyde bir iş imkanı var yeni kurulan fabrika ama çoğu kişi pek önermedi benimde kafam karışık o yüzden karar veremedim. havası soğuk yerleşim yeri çerkezköyde havası çok kirli imiş çorlu iyi oda uzakmış vs saydılarkonudan bi şey anlamadım ama
Tekirdağ'dayım. Seviyorum. Deniz de var, deprem de ama deprem her yerde. alacaksın tek katlı ev bakacaksın rahatına :)
Ölümden kaçış yok. ama deprem ama yolda yürürken kafana kiremit düşmesi.
Ev için hassas davranmak lazım. eski evdense güvenilir kişiden yapılma yeni bir evde yaşamalı diye düşünürüm.
ben bir trakyalı olarak şöyle söyleyeyim,çerkezköyde bir iş imkanı var yeni kurulan fabrika ama çoğu kişi pek önermedi benimde kafam karışık o yüzden karar veremedim. havası soğuk yerleşim yeri çerkezköyde havası çok kirli imiş çorlu iyi oda uzakmış vs saydılar
çok teşekkür ederim geri dönüş için sakin bir yer olarak hayal etmiştim çünkü artık burasıda (gaziantep) trafik çok var her ırktan millet var çok fazla yabancı kendi şehrin yabancılaşıyorsun.ben bir trakyalı olarak şöyle söyleyeyim,
çerkezköy ve çorlu = küçük istanbullar.
çok fazla sanayii = kirli hava
çok fazla sanayii = çok çeşitli insan toplulukları - kalabalıklar vs.
burası balkanlara yakın olduğu için kuru soğuğu bir eskişehir ile yarışır.
kar yağmaz ama yağsın da hava yumuşasın diye dua ederiz.
çerkezköy'deki çoğu yere çorlu'dan servis vardır.
Ama Tekirdağ merkezden servis ya yoktur ya da 1-2 yere varsa vardır.
Böyle yani.
trafik konusunu bilmiyorum çünkü hiç çerkezköye gitmedim.çok teşekkür ederim geri dönüş için sakin bir yer olarak hayal etmiştim çünkü artık burasıda (gaziantep) trafik çok var her ırktan millet var çok fazla yabancı kendi şehrin yabancılaşıyorsun.
soğuk ile aram yok orası beni düşündürüyor. ve trafik çok fazla dediler iş çıkışı tıkanıyor imiş.
ama lokasyon olarak ist yakın bu çok güzel
Eline sağlık. Daha ne olsun hamiş halinle :)Herkese selamlar
Oturma odasini supurup sildim
Nevresim takimlarini degistirdim
3 makine camasir attim, astim
Aksam icin etli kurufasulye bulgur pilavi ve sutlac yaptim
Simdi tukendim, oturuyorum
Kiyafet ayirma isini haftasonu gelmeden yapmak istiyorum.
Subat ayi hedeflerimde:
Olabildigince cok kifayet elemek
Ic camasiri ve corap elemek
Bebek alisverisi eksiklerinin onemli kismini tamamlamak
Marie kondo nun iki kitabini da okuyup bitirmek var.
Bakalim, insallah verimli bir ay olur
Bugun icime bir hamarat ev kadini kacti valla cok yoruldum tukendim ama aksam survivor izliycem diye motive ediyorum kendimiEline sağlık. Daha ne olsun hamiş halinle :)
Ayyy sıkılmadın mı yıllardır survivorBugun icime bir hamarat ev kadini kacti valla cok yoruldum tukendim ama aksam survivor izliycem diye motive ediyorum kendimi