- 19 Kasım 2018
- 4.090
- 6.959
Ben gec baslayanlardanim bi gecen sene izlemistim,pandemiye denk gelmisti evlerdeydik. Bi de bu sene izliyorum survivor benim icin yeni basliyorAyyy sıkılmadın mı yıllardır survivor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gec baslayanlardanim bi gecen sene izlemistim,pandemiye denk gelmisti evlerdeydik. Bi de bu sene izliyorum survivor benim icin yeni basliyorAyyy sıkılmadın mı yıllardır survivor
acun ve ekibine para kazandırmak bende hiç istemedim ve izlemiyorum yılardır hoş yıllardır tv izlemiyorumAyyy sıkılmadın mı yıllardır survivor
Evdeki durumlara göre kararını verirsin diyecektimki annenle de aynı şehirde yaşıyormuşsun. Onlardan da uzaklaşırsan kendini epey yalnız hissedebilirsin.haftasonu annemin robot süpürgesini getirdim evi süpürdüm çok rahat oldu hazirana kadar bir tane edinmem lazım.
evi topla temizle klasik hafta sonu. bir pantolun ve bluz anneme gitti biri gelmiyordu diğeri de giyince kendimi kötü hissediyordum o yüzden verdim.
elden çıkacak bir kaç parça daha var. ayırdım eğer 15 gün içinde içimden giymek gelmiyor ise onları da vereceğim.
şehir değişikliği kafamı çok kurcalıyor hata yapmak istemiyorum. ama yıllardır aynı yerde kalmanın verdiği durağanlıktan da vazgeçiyorum.
galiba hayatım ile kesin ve köşeli kararlar alma yılı olacak benim için bu yıl
Zor zamanlar geçiriyorsun, inşallah tüm belirsizliklerin geçer ve huzurlu mutlu olursun, şubat annelerinden biliyorum seni her görüşümde mutlu olmam için dua ediyorum arkandan.haftasonu annemin robot süpürgesini getirdim evi süpürdüm çok rahat oldu hazirana kadar bir tane edinmem lazım.
evi topla temizle klasik hafta sonu. bir pantolun ve bluz anneme gitti biri gelmiyordu diğeri de giyince kendimi kötü hissediyordum o yüzden verdim.
elden çıkacak bir kaç parça daha var. ayırdım eğer 15 gün içinde içimden giymek gelmiyor ise onları da vereceğim.
şehir değişikliği kafamı çok kurcalıyor hata yapmak istemiyorum. ama yıllardır aynı yerde kalmanın verdiği durağanlıktan da vazgeçiyorum.
galiba hayatım ile kesin ve köşeli kararlar alma yılı olacak benim için bu yıl
Bende senin durumundayım hemen hemen. Üç çocuk var şükür. Ona göre de kitap/defter/kalem/giysi vs...Ehh işe de başladıysam ufak ufak eve de el atayım dimi? 3 çocuk olunca evde her şey gerekli oluyomuş ya, neye elimi atsam 3 numara da büyüsün öyle diyip vazgeçiyorum
türkiyenin en sakin yeri Bilecik. istanbullular bilecige kaçiyorçok teşekkür ederim geri dönüş için sakin bir yer olarak hayal etmiştim çünkü artık burasıda (gaziantep) trafik çok var her ırktan millet var çok fazla yabancı kendi şehrin yabancılaşıyorsun.
soğuk ile aram yok orası beni düşündürüyor. ve trafik çok fazla dediler iş çıkışı tıkanıyor imiş.
ama lokasyon olarak ist yakın bu çok güzel
?çerkezköyde bir iş imkanı var yeni kurulan fabrika ama çoğu kişi pek önermedi benimde kafam karışık o yüzden karar veremedim. havası soğuk yerleşim yeri çerkezköyde havası çok kirli imiş çorlu iyi oda uzakmış vs saydılar
maşallah çok hızlısın biz daha karar alana kadar sen bütün listeyi tik yaptın bilemilimalistlerin kraliçesiSelam kızlar Bugün görevlerim bitti Exra kitap ve kağıt bölümü de bitti
Ama günlük işler çok aksadı
Her yer dağınık mental olarak kendimi iyi hissetmiyorum.
Çekmecelere elimdeki duzenleyicileri kullanıyorum gözle görülür bir fark oluyor
Beni motive eden kısmı bu
Eksikliğim duzenleyicilermis
Sadece sade olmak yetmiyormuş
Yine bir poşet kadar eşya elendi ama sayamadım.
Artık geniş bir yelpaze olan karmaşık nesnelere geçtim.
Eline sağlık yoğun zamanda bu isler çok daha zor olur acele etme*KIYAFETLER*/1
1 eşofman
3 çamaşır
5 çorap (teklerini bulamıyorum)
1 tayt
bir büyük poşette çocukların vardı.ağzını iyice bağlamıştım.eşim dün çocuklarla karıştırmış bunlar ne diye.sevdiklerini çıkarmışlar vs vs.tekrar bakıp tekrar yazacağım.buhafta yoğun olacağım çok bakamıyacak gibiyim.haftaya devam edicek elden çıkarma işlerim
maşallah çok hızlısın biz daha karar alana kadar sen bütün listeyi tik yaptın bilemilimalistlerin kraliçesi
Eline sağlıkHerkese selamlar
Oturma odasini supurup sildim
Nevresim takimlarini degistirdim
3 makine camasir attim, astim
Aksam icin etli kurufasulye bulgur pilavi ve sutlac yaptim
Simdi tukendim, oturuyorum
Kiyafet ayirma isini haftasonu gelmeden yapmak istiyorum.
Subat ayi hedeflerimde:
Olabildigince cok kifayet elemek
Ic camasiri ve corap elemek
Bebek alisverisi eksiklerinin onemli kismini tamamlamak
Marie kondo nun iki kitabini da okuyup bitirmek var.
Bakalim, insallah verimli bir ay olur
benim günlük kullandığım porselenlerin sayısı azalınca cama geçtim.siyah cam aldım.parça parça tamamlamaya çalıştım.yemek tabağında eksikleirm var. 4 adet mevcutBim e lav ın saklama kapları gelmiş. Bu sefer @Mikan değil, arkadaşım beni yoldan çıkardı. Kahvaltılığa ihtiyacım vardı. Uzun zamandır istiyordum. Gidip aldım. Bakalım derleyip, toplayıp, rahatlayabilecek miyim?
Ayrıca sağlık açısından cam ürünlere geçiş yapmak istiyorum. Porselendense cam iyi olacak gibi. Onda da birinin beni yoldan çıkarmasını bekliyorum. Var mı gönüllü hayırsever bir arkadaş?