Popüler Konu Minimal Yaşam

20210131_133022.jpg
Toplam 34 parca
1 tanesi eşimin kazağı o sadece 1 tane eledi dolabından 😅

Bazılarını satmayı deneyeceğim 🤔

Kıyafet elerken
Üstler altlar
Dış giyim ve ev giyimi birden değerlendirdim
Sizin çok fazlaysa bunları sadece üstler sadece altlar olarak yapabilirsiniz

Birde her kıyafet ev kıyafeti kategorisine koymak yanlışmış sadece pamuklu üstler dahil edilebilirmiş ev kıyafetiniz özel olsun diyor maria kondo

Gelecekte kendinizi hayal edin ve hangi kıyafetleri geleceğimize götürmek isterseniz onlar kalmalı

Karar veremediklerinizi de sona saklayın diyor dokunun size enerji veriyor mu düşünün 😊

Ne kadar çok elemişsin, zaten minimalist bir dolabın yok muydu senin? Dolapta kalanların da fotosunu koy bence😅
Koyacağım 👍
Yaza doğru eleyeceklerim vardı ama 10 parca çıkar demistim
Sonra giymekten artik hoşlanmadığım şeyleri farkettim kalıpları bana uymayan şeyler tabi para verdim yeni vs diye tutmuşum hep

20210131_161918.jpg
20210131_161827.jpg

Dolapta çekmece olsa daha güzel bir yerleşme olacaktı
Bu yaz 4 çekmece alacağım
Şimdilik böyle geçici düzen oldu.
Kapsül dolap bana uymamıştı
Diğer kıyafetleri saklayacak alan bulmak zordu.
Şimdi bütün kıyafetler bir yerde

Evin tam anlamıyla düzene geçmesi 6 ayı buluyormuş kitaba gore 🤔

Birde önce eleme sonra yerleştirme işi yapılmalı ikisini aynı anda yapılırsa nasıl olsa yer var diye gereksiz eşyaları da tutabilirmişiz dip not olsun 😊

Kızlar merhaba telefon degistirdm bir beğeni için bile beni baya bekletiyor ,begenemeden geçtim herşeyi ama sizi çok beğeniyorm biliyosnz❤️

Mia- Mia- Eskişehir yeni bir ankette dünyanın en güvenilir 7. şehrin olmuş,esim de gidelim demişti👀

Lizz Lizz izmiri eledim ya eşimin ailesi orda o kadar yakın olmayı göze alamadım😂

Mia- Mia- ellerine sağlık işlere koyulmussn benim şuan gardopta eleyecek birşey yok mutfakta da yok😂benim şuan evde eleyecek birşey kalmadı galiba dolabim da ancak seninki kadardır😂

Çünkü eskidikce eledim veya sevmediğim şeyleri elden çıkardım,sadece bu kış sonunda tüm kışlık ev kıyafetlerimo değiştirmeyi düşünüyorum,hepsi evden gidecek gibi görünüyor.

Kızlar merhaba telefon degistirdm bir beğeni için bile beni baya bekletiyor ,begenemeden geçtim herşeyi ama sizi çok beğeniyorm biliyosnz❤️

Mia- Mia- Eskişehir yeni bir ankette dünyanın en güvenilir 7. şehrin olmuş,esim de gidelim demişti👀

Lizz Lizz izmiri eledim ya eşimin ailesi orda o kadar yakın olmayı göze alamadım😂

Mia- Mia- ellerine sağlık işlere koyulmussn benim şuan gardopta eleyecek birşey yok mutfakta da yok😂benim şuan evde eleyecek birşey kalmadı galiba dolabim da ancak seninki kadardır😂

Çünkü eskidikce eledim veya sevmediğim şeyleri elden çıkardım,sadece bu kış sonunda tüm kışlık ev kıyafetlerimo değiştirmeyi düşünüyorum,hepsi evden gidecek gibi görünüyor.

Önemli olan eşyaların verdiği enerji
33 kıyafeti elemeden öncede sadeydim şimdi de sadeyim
Fazlada olabilirdi.
Sayıların önemi yok sevmek önemli
Giydiğinde iyi hissetmek.

Ama bu deneyimi yasamak benim ne istediğimi hatırlattı kim olduğumu

Fırsat bulduğunda denemeni tavsiye ederim 😊 resmin tamamını görmek önemli

Fazlada olabilirdi.

Ben ilk bu işe giriştiğimde aynı böyle yığmıştım ama koskocaman bir dağ olmuştu, ne yaptım ben dedim burayı toparlayamayacağım. O gün baya poşet poşet kıyafeti kayınvalideme gönderdim ihtiyacı olanlara ulaştırdı. Mevsim geçişlerinde yatağın altına kaldırırdım. Battal boy bir hurç kışlıkları zor sığardı. Şimdi hepsi Gardropta. Sadece montlar ve elbiselerim diğer gardroba taşıdım bu bahar.

Ben ilk bu işe giriştiğimde aynı böyle yığmıştım ama koskocaman bir dağ olmuştu, ne yaptım ben dedim burayı toparlayamayacağım. O gün baya poşet poşet kıyafeti kayınvalideme gönderdim ihtiyacı olanlara ulaştırdı. Mevsim geçişlerinde yatağın altına kaldırırdım. Battal boy bir hurç kışlıkları zor sığardı. Şimdi hepsi Gardropta. Sadece montlar ve elbiselerim diğer gardroba taşıdım bu bahar.
Bende böyle bir kaç defa yapmıştım
Ama o zamanlar çalışıyordum kıyafet seçimlerimde ona göreydi

Şimdi son defa yığdım ve daha dikkatli seçtim

Artık önümüzdeki yıllar eskiyeni veya giymedigimi elemek daha kolay olacak.

Bende böyle bir kaç defa yapmıştım
Ama o zamanlar çalışıyordum kıyafet seçimlerimde ona göreydi

Şimdi son defa yığdım ve daha dikkatli seçtim

Artık önümüzdeki yıllar eskiyeni veya giymedigimi elemek daha kolay olacak.
Ben de bir daha yığacağım yarın inşallah, bir şey çıkmaz gibi geliyor ama kesin çıkar

Mia- Mia- Ne guzel eleme yapmissin😍 ben de bu hafta dolaba el aticam bakalim nasil olacak. En son 1 ay once yapmistim ama toplamda 10 parca falan eleyebilmistim. Bir de bir kiyafetin enerji vermesi kismini sevdim. Hic oyle dusunmemistim elerken,o yuzden de kiyamiyodum. Demek ki bakicam, beni mutli ediyor mu etmiyor mu. Ama bazi kiyafetler mutlu etmedigi halde cok ise yaradigi icin veremiyorum. O zaman ne yapmak lazim🙄

Maşallah ne yiyip içiyorsun CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer e de tavsiye edelim🤩🤪
Marastayiz canım bursa İzmir arasında kalmıştık ama ikiside bizi korkutuyor şuan daha tatlı şirin nispeten küçük bir yer mi olsa diyoruz
konudan bi şey anlamadım ama :KK70:
Tekirdağ'dayım. Seviyorum. Deniz de var, deprem de ama deprem her yerde. alacaksın tek katlı ev bakacaksın rahatına :)
Ölümden kaçış yok. ama deprem ama yolda yürürken kafana kiremit düşmesi.
Ev için hassas davranmak lazım. eski evdense güvenilir kişiden yapılma yeni bir evde yaşamalı diye düşünürüm.

Fazlada olabilirdi.

Söylediklerine katılıyorum mia😍😘
Ama ben şuna da inanıyorum hiç bir deformesi yoksa bedeni vs uygunsa ve kullanıyorsam sadece giyince harika hissetmiyorm diye elemek israftir.Ben zaten senin böyle yapmayacağını tahmin ediyorum ama meselenin daha iyi anlaşılması için yazmak istedim.
Bir de sadeleşme sureciniz uzun sure önce başladıysa artık büyük adımlar atamiyorsnz haliyle ,benm sadelesmeye çalıştığımı bilmeyen arkadaşlarm bile evime geldiğinde ne kadar minimalist bi tavrın ve tarzın var der .Yeni baslarken ben de defalarca tüm kıyafetleri boşaltım eledim durdum ama şuan eskidikce eliyorm çünkü giymediğim iki abiye dışında birşey yok onlarda bi uygulamada satışta😁
Gerçekten sadelesmek uzun bir surec mesela ben şuan eşya olursa az az eliyorm ama daha çok beslenmede sadelik üzerinde duruyorum yaklaşık 3.5 aydr toplam 12 kilo verdim ve beslenme düzenimi tamamen degistirdm ,dönem dönem odak noktalarımiz değişiyor ama önemli olan hayatımızın her alanında sadelesmeye ,yuklerimizi-kalabaliklarimizi(her anlamda)atmaya devam etmek.

Son düzenleme:
konudan bi şey anlamadım ama :KK70:
Tekirdağ'dayım. Seviyorum. Deniz de var, deprem de ama deprem her yerde. alacaksın tek katlı ev bakacaksın rahatına :)
Ölümden kaçış yok. ama deprem ama yolda yürürken kafana kiremit düşmesi.
Ev için hassas davranmak lazım. eski evdense güvenilir kişiden yapılma yeni bir evde yaşamalı diye düşünürüm.
Bellezza daha önce yazdığım bir şeyi çok iyi hatrladi diye seni etiketledim ,b12 sohbetimiz olmuştu diye.

Bilgiler için teşekkür ederim canım biz uzun yıllardır iki öğretmen birikim yapamıyoruz sebebi ise konforumuzu her zaman onemseriz ,seçilen ev çok önemli bizim için de .Bakalım hakkımızda hayırlısı.

Mia- Mia- Ne guzel eleme yapmissin😍 ben de bu hafta dolaba el aticam bakalim nasil olacak. En son 1 ay once yapmistim ama toplamda 10 parca falan eleyebilmistim. Bir de bir kiyafetin enerji vermesi kismini sevdim. Hic oyle dusunmemistim elerken,o yuzden de kiyamiyodum. Demek ki bakicam, beni mutli ediyor mu etmiyor mu. Ama bazi kiyafetler mutlu etmedigi halde cok ise yaradigi icin veremiyorum. O zaman ne yapmak lazim🙄
Hamilelik döneminde olduğun için bu işlevsel olan eşyaları doğum sonrası değerlendirebilirsin ve bu eşyalar neden mutsuz ediyor bunu öğrenip sonraki seçimlerinde daha dikkat edebilirsin 😊

Söylediklerine katılıyorum mia😍😘
Ama ben şuna da inanıyorum hiç bir deformesi yoksa bedeni vs uygunsa ve kullanıyorsam sadece giyince harika hissetmiyorm diye elemek israftir.Ben zaten senin böyle yapmayacağını tahmin ediyorum ama meselenin daha iyi anlaşılması için yazmak istedim.
Bir de sadeleşme sureciniz uzun sure önce başladıysa artık büyük adımlar atamiyorsnz haliyle ,benm sadelesmeye çalıştığımı bilmeyen arkadaşlarm bile evime geldiğinde ne kadar minimalist bi tavrın ve tarzın var der .Yeni baslarken ben de defalarca tüm kıyafetleri boşaltım eledim durdum ama şuan eskidikce eliyorm çünkü giymediğim iki abiye dışında birşey yok onlarda bi uygulamada satışta😁
Gerçekten sadelesmek uzun bir surec mesela ben şuan eşya olursa az az eliyorm ama daha çok beslenmede sadelik üzerinde duruyorum yaklaşık 3.5 aydr toplam 12 kilo verdim ve beslenme düzenimi tamamen degistirdm ,dönem dönem odak noktalarımiz değişiyor ama önemli olan hayatımızın her alanında sadelesmeye ,yuklerimizi-kalabaliklarimizi(her anlamda)atmaya devam etmek.

Tabiki de bedeni oluyorsa zaten benim için önemli kriter ama konu geleceğe taşıdığın kıyafetler az ve öz giyinmek zaten

Elediklerimde az giydiğim eşyalar vardı onları satacağım mesela deri ceket eledim
Hemen gidip deri ceket almayacağım
Tarzıma uygun bir model olmalı alternatif mevsimlik mont bıraktım onu daha çok severim giyerim.

Sürekli giydiğim pijama vardı dizleri çıkmaya başlamıştı
Yenisini şuan almayacağım elimdekileri kullanmaya devam

Mesela 2 üst kıyafetim beyaz renk
Çay kahve lekesi olmuş çıkarmayı deneyeceğim leke çıkmazsa elerim.

Dolabimda hala 10 yıllık kıyafetler var giydigimde mutluluk veriyor

Birde kombinleyemedigim bir kıyafet varsa elerim demekki tarzıma gore değil

Umarım anlatabilmişimdir 😊

Tabiki de bedeni oluyorsa zaten benim için önemli kriter ama konu geleceğe taşıdığın kıyafetler az ve öz giyinmek zaten

Elediklerimde az giydiğim eşyalar vardı onları satacağım mesela deri ceket eledim
Hemen gidip deri ceket almayacağım
Tarzıma uygun bir model olmalı alternatif mevsimlik mont bıraktım onu daha çok severim giyerim.

Sürekli giydiğim pijama vardı dizleri çıkmaya başlamıştı
Yenisini şuan almayacağım elimdekileri kullanmaya devam

Mesela 2 üst kıyafetim beyaz renk
Çay kahve lekesi olmuş çıkarmayı deneyeceğim leke çıkmazsa elerim.

Dolabimda hala 10 yıllık kıyafetler var giydigimde mutluluk veriyor

Birde kombinleyemedigim bir kıyafet varsa elerim demekki tarzıma gore değil

Umarım anlatabilmişimdir 😊
Evet mia sen bilinçli elemeler yapıyorsun 😍bence birbirimizi gayet iyi anlıyoruz👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍💋‍👩💕

X