Popüler Konu Minimal Yaşam

kıyafet bölümünde sürekli atılacak çıkıyor.kitap bölümünde zorlanmıyacağımı duşunuyorum.ilk elemede baya baya eksilmişti
Kitaplari nasil eliyorsunuz mesela👀 ben kiyamiyorum ya🙁 300 e yakin var ve artik kitapliga da sigmiyo. Yeni kitaplik alsak evde koycak yer yok. Kitap elesem pisman olur muyum🙁 ilerde coluk cocugumuza birakacagimiz en degerli miras diye dusunuyorum kutuphane icin. Zamaninda ipek ongunun kitaolari vardi taa ortaokuldan, o zamanlar kitaplik bilincim olmadigi icin komsunun kizina vermistim. Simdi cok pismanim cunku cogu ilk baskiydi. Simdi arasam da bulamam😥

Kitaplari nasil eliyorsunuz mesela👀 ben kiyamiyorum ya🙁 300 e yakin var ve artik kitapliga da sigmiyo. Yeni kitaplik alsak evde koycak yer yok. Kitap elesem pisman olur muyum🙁 ilerde coluk cocugumuza birakacagimiz en degerli miras diye dusunuyorum kutuphane icin. Zamaninda ipek ongunun kitaolari vardi taa ortaokuldan, o zamanlar kitaplik bilincim olmadigi icin komsunun kizina vermistim. Simdi cok pismanim cunku cogu ilk baskiydi. Simdi arasam da bulamam😥
ben bazı kitapların beklemesinin bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Klasiktir, edebi eserdir, onları tutuyorum. Ama mesela benim bir sonraki sefer okumayacağım ve çocuğumun da edebi anlamda yararlanmayacağı kitapları eleyip, genç kızlara veriyorum.
mesela küçük mucizeler dükkanı gibi kitaplar, her dönem benzerleri bulunabiliyor. Kendi adıma, Sunay Akın kitaplarını verebileceğimi sanmıyorum. Veya evimde bir Nutuk var, onu verebileceğimi sanmıyorum. Evet her dönem yeni basım olabilir, ama aileden kalan gibi değerlendirebilir kızım.
Umarım anlatabilmişimdir :)

20210202_145332.jpg

Kitaplarim geldi😍😍😍 sondaki biraz manidar😆😆

ben bazı kitapların beklemesinin bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Klasiktir, edebi eserdir, onları tutuyorum. Ama mesela benim bir sonraki sefer okumayacağım ve çocuğumun da edebi anlamda yararlanmayacağı kitapları eleyip, genç kızlara veriyorum.
mesela küçük mucizeler dükkanı gibi kitaplar, her dönem benzerleri bulunabiliyor. Kendi adıma, Sunay Akın kitaplarını verebileceğimi sanmıyorum. Veya evimde bir Nutuk var, onu verebileceğimi sanmıyorum. Evet her dönem yeni basım olabilir, ama aileden kalan gibi değerlendirebilir kızım.
Umarım anlatabilmişimdir :)
Insallah basarabilirim😁😁

Bugun ayıklama işine ara verip gidecekler,
Çöpler ve yuvası olmayan eşyaları ayirdim
Yatak odasından çıkarttım
Yüzey göründü sonunda
Biraz toz aldim süpürdüm
Markete gittim geldim bu arada çok bunalmıştım eşime sipariş versem de olurdu ama hava almak iyi geldi.
Yatak odasında bakmadığım 3 çekmece kaldı 2 si eşimin 1 tanesi nevresimler
Düzenleyici siparişlerim geldiğinde ilgileneceğim

Akşam belki devam ederim islere... belki...

Evinde kitaplık olması seni mutlu ediyorsa kalmalı tabikide

Ben okuduğum kitapları 2. Kez okumuyorum çoğu roman aldiklarim sadece 1 yazarın kitaplarını görmekten mutluluk duyuyorum bir kaç tane kişisel gelişim kitabım var bazen rasgele bir sayfa açıp bakıyorum.

Kızım ileride ne tarz kitaplar sever bilemiyorum küçük yaşta klasik romanlar okudum ve macera tarzı kitaplar okurdum
Ve dükkana gidip kitap seçmeyi çok severdim 😊

Ilk okuduğum kişisel gelişim kitabım adabı muaşeret 😁
Bulursam alacağım yine 😄

Evdeki durumlara göre kararını verirsin diyecektimki annenle de aynı şehirde yaşıyormuşsun. Onlardan da uzaklaşırsan kendini epey yalnız hissedebilirsin.
evet yalnız yaşıyor oda belki oda gelir belki burada kalır o kısımda kafamda oturmuyor tam iyi hissettin

hoşuna gitmeyen begenmediği kitaplari kütüphanenize bagişlayabilirsin .
benimde çok vardi öle yaptım hoşuma giden begendiğimi tekrar okurum diye vermedim sıkıldığım sevmediğim yarida biraktığım kitaplarimi bagişladim.;
bence kitaplari azaltinca yükü hafifleşiyor.
40 kitap eledim hepsi de sinavi kazanma gibi kişisel gelişimle ilgiliydi verdim.

X