Oğlu oldu görmeye gittik annemle uzaktan da akrabaydık. Anneler de tanışıyor yani onun da annesi vardı. Sohbetlerimiz yüzeyseldi son zamanlarda zaten. O gün öyle geçti. Sonra eşim memlekete benden sonra geldi. Eşlerimiz de bizden önce tanışıyor bu arada. İşte ben de bebeği göreyim dedi. Hastaydı o ara sonra iyileşti, sünnet edeceğiz dedi. Bir türlü ayarlayamadı görüşemedik. Tam eve dönüş yolunda msj atmış görüşelim diye. Bu süreçte 40 gün memleketteydim. Biz dönüyoruz sonra görüşürüz dedim. Tabi anladı anladı alındığımı. Bir sürü mazeret Öne sürdü. Bebeğin sünneti vs. Boş zamanlarında temizlik yapıyormuş vs. Ben kendimi şöyle görüyordum. Çok yoğunum temizliğe yardım eder misin diyeceği kadar yakın. Dahası sen oğlumun sünnetinde emrivaki yapıp geldin, kaldın evimde. Sonrasında yolda bir kaç kere aradı açmadım. Sonra aylar sonra hamileliğimi öğrenip tebrik mesajı attı. En son önceki yaz yine emrivaki evime geldi. Bu sefer çok mutlu olmadım. Yine küçük oğlumun sünnetinin 2. Günüydü
Ama misafire davranılması gerektiği gibi davrandım. Çıkarken arıcam açıklıcam dedi aramadı sormadı. Kısa süre sora yine memlekette karşılaştık. Merhabalaştık oturduk biraz teyzemgilde. Evime buyur bile demedi. En son bu yaz karşılaştık bu sefer yüzüne bakmadım. Numarasını sildim. Çok doluyum kızlar kusura bakmayın ya