Üst modeli istiyoruz falan deyince sesleri çıkmaz gibime geldiDirek iade ettik canim. Esime söyledim firmayı arayalim diye. Aramadi dur bakalim nolcak. Ayni firmadan alirim zaten yine üst modelini alsınlar da bi ilk basta.
TeşekkürlerHakkınızda hayırlısı olsun mikancım, öyle kalabalık bir siteyi tercih etmediğiniz çok iyi olmuş, TOKİ’yi de keşke yapılırken farketseymişsiniz, kısmetinizde varsa haberi gelir
Biraz ürün yorumlarına baktım, mendil olduğu halde boyadı yazanlar olmuşta o yüzden tedirgin olmuştum bende, rossmanın ürününden herkes çok memnun, sanırım onu tercih edeceğim, aklımda olsun bende çift atayım ilk yıkamaya olmazsa.
Hepsini birlikte atıp hızlı programda yıkıyorum 30 derece 30 dakika.Kızlar bu arada büyük peluş oyuncakları nasıl yıkıyorsunuz büyük ayı ve arı maya var nasıl yıkasam acaba
Allah gönlünüze göre versin canım. Ev almaya niyet etmişsiniz artık illaki bulursunuz gönlünüze göre bir yer.Teşekkürlerevler yeni değil ama estetik ferah konumu güzel. Kısmet artık hayırlıysa olur inşallah
Büyük ayı canım makinaya sığmıyorHepsini birlikte atıp hızlı programda yıkıyorum 30 derece 30 dakika.
Teşekkür ederimAllah gönlünüze göre versin canım. Ev almaya niyet etmişsiniz artık illaki bulursunuz gönlünüze göre bir yer.
Ben 1 sene önce aldım karacadan çok memnunum çok büyük rahatlık. Ekmeklerimi hep onda yoğuruyorum tavsiye ederim.Yok ya hamur yoğuruyor benim dediğim
Valla yemek pişirmek için araştırdım ben de aynı malzemeleri sen katıyorsun yine ha tencereye katmışsın ha makineye bana çok mantıklı gelmedi
Ben zaten yarım saatte ana yemek çorba pilav çıkarabiliyorum ayıptır söylemesi
Hayırlı olsun ileride alacaklarımın arasına ekliyorum ☺Kizlar supurge geldi
Sevinç cigliklari atabilirim vallaha. Alın aldirin daha da bi sey demiyorum. Bir odayi supurttum haftasonu supurmustum yuhh yani dedim gozle görünür bi halt yoktu ama iyi iş cikartti. Haritalama olayini anlayamadim bi. Parasi olan s5 max alsin bence. Bu bile super çünkü. Bunda git mutfagi süpür yok sanirim. Daha çözemedim pek zaten.
Favori üçlüm 1 kurutma makinasi 2 dyson sarjli 3 robot supurge.
Hatta simdiden bunlar icin ufak para koyacagim kenara ki bozuldugunda 3 5 sene sonra çat diye alabileyim
BEN oğlumun pelüş aslanını kuru temizlemeye vermiştim :)Büyük ayı canım makinaya sığmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?