Lindaaaa sen de bendensin o zaman,hiç bir sosyal medya hesabım yok fake bile yok
Lindaaa yemin ederim kendim yazdım sandım.
Hep idare eden ailerde yetişmiş olmak...
Yatak odası halılarını değiştirmek istemek....
Limit ayırıp kıyamama...
Bunlar benim de mevzularim.Bunu detaylı bir şekilde konuşmak isterim.
Ben de şuan alma imkanına sahibim karışan da yok ama hem kalabalığı sevmem hem israfı ama bugunlerde aklımda çılgın fikirler dönüp duruyor
Yves Rocher Evidence benim sevdiğim bir parfüm. :)
Bakacağım ilk fırsatta çok teşekkür ederim

Kızların bahsettiği noa ve yves rocher evidence ikisi de güzel ve hafif parfümler
Ben 212 vip rose kullanıyorum beğeniliyor genelde deneyebilirsin.
Hepsini not ettim bakıp koklamak istiyorm ama bu dönemde tester da denenmez herhalde ,çok teşekkür ederim.

Bugün kıyafetleri kabaca düzenledim kendimden kıyafet ayirdim biraz tekrar kontrol edip gideceklere eklerim

Ev işleri çok yoğun geçiyor yarın daha da yoğun olacak boya temizlik vs hafta sonu gelirim buralara
Kolay gelsin miaa işler nasıl biraz daha kolaylamissndr umarım

Mikannnn ne güzel şeyler okuyor bu gözler

İnşallah gönlünüze göre bı ev çıkar biran evvel boşalır

Ben ne kadar evdeki şeyleri verme taraftarı olsam da büyük kızım biraz tutmayı seviyor
Küçükken ben de öyleydim, hatta küçüğü geçtim üniversite bitti arkadaşın hediye ettiği çikolatanın paketini bile saklıyordum buraya takılmaya başlayana kadar ortaokuldan kalma din kültürü kitapları(sanki atarsam günah olur gibi ), İngilizce defterleri, parçalanmaya yüz tutmuş sözlükler, Atlas’lar, karnelerim, vs. Önceki yaz atabildim anca bunları

Lise hazırlık setim ve lisedeki İngilizce defterlerim annemde duruyor hala, liseye geçersem lazım olur ya da çocuklarıma kullanırım diye. Evde de defterim var ama her zaman 1. Kaynaktır benim için.
Veee burda Fransızca defterlerim ve kitaplarım da Hala duruyor çalışıp geliştirecekmişim kendimi,

Son olarak lise felsefe kitabım duruyor onu da yeni bir gözle okuyacakmışım
Hatta keşke psikoloji kitabını da atmasaydım diye kızıyorum bazen kendime

Mikandan şok itiraflar bitti, taşlayın beni

Terligimi atayım bari taş yok
Yaaa ben küçükken de hiç biriktrmezdm öyle şeylerihatta bazen kendime kizardm ben niye böyleyim diye hiç anısı olan bir şeyim yok.esimle sevgiliyken ilk kez birşeyler sakladım anı diyeonlar da toplasan küçük bı kutu kadar gerisini atmışım yine

Sen ne diyorsun İlk hoşlandığım çocuğun (ki o zaman ortaokuldaydım) öylesine verdiği kolyeyi bile yıllarca sakladım ben ilkokulda ve hatta okul öncesinden kalma tokam hala duruyor, kızım olunca takacakmışım bu yaz oğluma takmaya çalıştım içimin yağları erisin diye hatıra defterlerim duruyor
Ben yerinde olsam gidip dışardan taş bulurdum

Benim karnelerim duruyorrrrrr
Takdir teşekkür belgelerim vs.

Internet kopsaydı da bunları görmeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…