Her şerde vardır bir hayır. İnşallah sorun çıkarmadan iade alırlarda biran önce yenisine kavuşursun :)Direk iade ettik canim. Esime söyledim firmayı arayalim diye. Aramadi dur bakalim nolcak. Ayni firmadan alirim zaten yine üst modelini alsınlar da bi ilk basta.
Bende öyle yapayım o zaman3 tane var bendeBEN oğlumun pelüş aslanını kuru temizlemeye vermiştim :)
Lindaaaa sen de bendensin o zaman,hiç bir sosyal medya hesabım yok fake bile yokKiz telefonda tek eglencem burasi ve trendyol sosyal medya hesaplarimiz yok esimle benim hic acmamistik öncesinde de. O yuzden bi fake hesapla instagramdan bazen alisveris yapiom bi de burda takiliom baska eglencem yok ki miam. Icki yok sigara yok. Ot gibi yasiom la ben yazinca farkettim
Lindaaa yemin ederim kendim yazdım sandım.Favoriye ekleyip vallaha almayanlardanim. Ama kizlar bu ara acayip bi alma hissim doguyor. Bu bazi zamanlarda oluyor niye. Normaldw tabak canak sevmem sunumluk seyler bardaklar falan bakiyorum. Ama eksigim var cidden su kredi kartini toparlayayim sonra diye kendimi kandiriyorum. Umarim bi yerde patlak vermez. Neden aldikca mutlu olan insanlar haline geldik. Kucuklugumuzde hep idare eden ailelerde yetistigimiz için mi acaba. Su an imkanlarim cok farkli ne istesem alabilirim eşim de bi sey demez ama gunahtir fuzuli bak diye diye kendimi durduruyorum. Sizde durumlar nasil. Yani ben istiyorum ki aylik bi miktarim olsun onu gonlumce harcayayım. Bi kac once limit 500 belirledik harcayamaya kiyamadim gene kredi kartina yatirdim. Fazla geldi gozume. Her ay 500 harcamak. Bunda limit belirlemek ve o ay mesela 200 tl limitim olsa bile sonuna kadar harcamak istiyorum. Mesela yatak odamin halılarıni degistirmek istiyorum ama daha 4 yillik yeni deyip sonra vazgecip kıyamıyorum.. Off uzun yazdim kizlar siz beni anlarsiniz
Bakacağım ilk fırsatta çok teşekkür ederimYves Rocher Evidence benim sevdiğim bir parfüm. :)
Bence 3 tane fazla birini hediye edebilirsinBende öyle yapayım o zaman3 tane var bende
Hepsini not ettim bakıp koklamak istiyorm ama bu dönemde tester da denenmez herhalde ,çok teşekkür ederim.Kızların bahsettiği noa ve yves rocher evidence ikisi de güzel ve hafif parfümler
Ben 212 vip rose kullanıyorum beğeniliyor genelde deneyebilirsin.
Kolay gelsin miaa işler nasıl biraz daha kolaylamissndr umarımBugün kıyafetleri kabaca düzenledim kendimden kıyafet ayirdim biraz tekrar kontrol edip gideceklere eklerim
Ev işleri çok yoğun geçiyor yarın daha da yoğun olacak boya temizlik vs hafta sonu gelirim buralara
Mikannnn ne güzel şeyler okuyor bu gözlerSlm kızlar, bugün şu bahsettiğim eve bakmaya gittik. İçine girmedik ama küçük bir alana sürü ev sığdırmışlar, bitişik villa tarzıydı hadi ona eyvallah dedik ama site 2 tane de apartman var diğer evlerde çok dipdibe düzensiz hiç ferah bir görüntüsü yok eledim evi. Bir ev daha baktık müstakil tek katlı ama baya köy gibi bir yerde ona da kalsın dedik.
Sonra eşimin en baştan söylediği yere baktık. Tokilerin dubleks evlerine tepeden denize bakıyor hava püfür püfür esiyor balkonu bahçesi sitenin düzeni her şeyine bayıldım. Lakin küçük bir sorun var boş ev yokneyse pusuya yattık ilk boşalan eve( boşalırsa tabi) çökeceğiz inşallah
Makinaya atıyorum ben ama sığmayacak kadar büyükse kuru temizleme çok mantıklıKızlar bu arada büyük peluş oyuncakları nasıl yıkıyorsunuz büyük ayı ve arı maya var nasıl yıkasam acaba
SüpersinYeni bir aya başlıyoruz, herkese şans getirir umarım.
Hemen hedef listemi oluşturayım:
-2 kitap bitir
-spora başla
-evle ilgili eksik işleri tamamla
-halıları yıkamaya gönder ve ser
-evden 20 parça ayır
Ben ne kadar evdeki şeyleri verme taraftarı olsam da büyük kızım biraz tutmayı seviyorBence 3 tane fazla birini hediye edebilirsinBu aralar su fazlası zarar programına bakıyorum da
Küçükken ben de öyleydim, hatta küçüğü geçtim üniversite bitti arkadaşın hediye ettiği çikolatanın paketini bile saklıyordum buraya takılmaya başlayana kadarBen ne kadar evdeki şeyleri verme taraftarı olsam da büyük kızım biraz tutmayı seviyor
Ben ne kadar evdeki şeyleri verme taraftarı olsam da büyük kızım biraz tutmayı seviyor
Terligimi atayım bari taş yokLise hazırlık setim ve lisedeki İngilizce defterlerim annemde duruyor hala, liseye geçersem lazım olur ya da çocuklarıma kullanırım diye. Evde de defterim var ama her zaman 1. Kaynaktır benim için.
Veee burda Fransızca defterlerim ve kitaplarım da Hala duruyor çalışıp geliştirecekmişim kendimi,
Son olarak lise felsefe kitabım duruyor onu da yeni bir gözle okuyacakmışım
Hatta keşke psikoloji kitabını da atmasaydım diye kızıyorum bazen kendime
Mikandan şok itiraflar bitti, taşlayın beni
Sen ne diyorsun İlk hoşlandığım çocuğun (ki o zaman ortaokuldaydım) öylesine verdiği kolyeyi bile yıllarca sakladım benTerligimi atayım bari taş yok
Yaaa ben küçükken de hiç biriktrmezdm öyle şeylerihatta bazen kendime kizardm ben niye böyleyim diye hiç anısı olan bir şeyim yok.esimle sevgiliyken ilk kez birşeyler sakladım anı diye onlar da toplasan küçük bı kutu kadar gerisini atmışım yine
Benim karnelerim duruyorrrrrrKüçükken ben de öyleydim, hatta küçüğü geçtim üniversite bitti arkadaşın hediye ettiği çikolatanın paketini bile saklıyordum buraya takılmaya başlayana kadarortaokuldan kalma din kültürü kitapları(sanki atarsam günah olur gibi ), İngilizce defterleri, parçalanmaya yüz tutmuş sözlükler, Atlas’lar, karnelerim, vs. Önceki yaz atabildim anca bunları
Internet kopsaydı da bunları görmeseydimSen ne diyorsun İlk hoşlandığım çocuğun (ki o zaman ortaokuldaydım) öylesine verdiği kolyeyi bile yıllarca sakladım benilkokulda ve hatta okul öncesinden kalma tokam hala duruyor, kızım olunca takacakmışım bu yaz oğluma takmaya çalıştım içimin yağları erisin diye hatıra defterlerim duruyor
Ben yerinde olsam gidip dışardan taş bulurdum
İşte benim de duruyordu 2 yaz öncesine kadar onur belgem hala duvarda asılıydı son gidişimde attırdım annemeBenim karnelerim duruyorrrrrr
Takdir teşekkür belgelerim vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?