Favoriye ekleyip vallaha almayanlardanim. Ama kizlar bu ara acayip bi alma hissim doguyor. Bu bazi zamanlarda oluyor niye. Normaldw tabak canak sevmem sunumluk seyler bardaklar falan bakiyorum. Ama eksigim var cidden su kredi kartini toparlayayim sonra diye kendimi kandiriyorum. Umarim bi yerde patlak vermez. Neden aldikca mutlu olan insanlar haline geldik. Kucuklugumuzde hep idare eden ailelerde yetistigimiz için mi acaba. Su an imkanlarim cok farkli ne istesem alabilirim eşim de bi sey demez ama gunahtir fuzuli bak diye diye kendimi durduruyorum. Sizde durumlar nasil. Yani ben istiyorum ki aylik bi miktarim olsun onu gonlumce harcayayım. Bi kac once limit 500 belirledik harcayamaya kiyamadim gene kredi kartina yatirdim. Fazla geldi gozume. Her ay 500 harcamak. Bunda limit belirlemek ve o ay mesela 200 tl limitim olsa bile sonuna kadar harcamak istiyorum. Mesela yatak odamin halılarıni degistirmek istiyorum ama daha 4 yillik yeni deyip sonra vazgecip kıyamıyorum.. Off uzun yazdim kizlar siz beni anlarsiniz🤦‍♀️
Alışveriş sevenler için bahar ayları tetikleyici oluyormuş. Mesela eşim öyle Eylül’le birlikte neredeyse hergün eve kargo gelmeye başladı ve ilkbaharda da aynı şey oluyor🤦🏻‍♀️ Neyseki evin eksiklerini ve stok yapılacak şeyleri alıyor ya da çocuklara bir şeyler alıyor.

Aylık bir miktar belirlemek mantıklı o ay harcayamasan bile diğer aya devret. Bu salgından sonra içimde azıcık olan alışveriş isteği de uçtu gitti. Hiç bir şey almadığım için yazlıkların baya yıprandı bu yıl.

lindalinda lindalinda güle güle kullan canım

Dün eşim de bana görselini atıp sana bundan alayım mı dedi baktım robot süpürge ben şok :) Şimdilik kalsın dedim ama YouTubeda kullanım videosunu izledim gerçekten çok iyi. Hem süpürüyor hem siliyor. Koltuk çekme derdine son, girsin her yere süpürsün silsin oh valla :)

Bugün biraz erken uyandım. İşlere de erken başladım. Çok iyi oldu. Birkaç gündür üzerimde tembellik vardı bugün toparlandım diyebilirim.

Yerler süpürüldü silindi toz alındı. Lavabo wc temizlendi. Kızım kek istedi birlikte kek yaptık. Akşama yeşil mercimek yemeği yapacağım, dünden makarna var. Yanına salata yaparım. Çamaşırlar yıkanıyor, ütü yapılacak. Balkon yıkanacak.

Arada kendime bir kahve ısmarlar, biraz kitap okurum :kahve:

Kızlar renk koruyucu mendil kullananlar hangi markayı tavsiye edersiniz? Şimdi miniğin kıyafetler renkli, boyamasın bari alayım diyorum, belki sonrasında da devam ederim kullanışlı gibi baya.

Kızlar renk koruyucu mendil kullananlar hangi markayı tavsiye edersiniz? Şimdi miniğin kıyafetler renkli, boyamasın bari alayım diyorum, belki sonrasında da devam ederim kullanışlı gibi baya.
Wendy ben hiç renk koruyucu mendil kullanmadim. Kizim 9 aylik hepsini genelde e bebek ve lwc den aldim. Ben kızımın tüm kiyafetlerini bir atıyorum ve renk bulaşma yasamadim. Ama aletlerini de bir atarim dersen lazim..

Kızlar robotu geri gonderdik bugun😭
Harita cikartmamasi cidden önemliymiş. Malum site n.. Den aldim. Umarim geri iade alirlar.harita kaydetmeli olanini alacagim sanirim. Cidden ise yariyor supurmesini cok begendim ama git sadece salonu süpür demek istiyorum ben. Eger kabul etmezlerse napicam bilmiyorum. Offf işler karıştı. 🤦‍♀️

Harita cikartmamasi cidden önemliymiş. Malum site n.. Den aldim. Umarim geri iade alirlar.harita kaydetmeli olanini alacagim sanirim. Cidden ise yariyor supurmesini cok begendim ama git sadece salonu süpür demek istiyorum ben. Eger kabul etmezlerse napicam bilmiyorum. Offf işler karıştı. 🤦‍♀️
Yaaaaaa harita çıkarmasa be olurdu ki acaba🤔🤔🤔

Wendy ben hiç renk koruyucu mendil kullanmadim. Kizim 9 aylik hepsini genelde e bebek ve lwc den aldim. Ben kızımın tüm kiyafetlerini bir atıyorum ve renk bulaşma yasamadim. Ama aletlerini de bir atarim dersen lazim..

Lindacım bu bebişin kıyafetleri lacivertli falan, ee bi minik tulum için makineyi tek çalıştıramam, elimde de yıkayamam, e malum çabuk büyüyünce öyle makineyi doldurana kadar bekleyim de diyemiyorum. Mendil mantıklı gelmişti baktım hep bebeğimin kıyafeti için kullandım yazan çok olmuş, kızıma kırmızı bi takım almıştım tek onu yıkamama rağmen boyamıştı çokta severek almama rağmen kullanamamıştık.

Kızlardan kullanan vardır inşallah.

İade etmeden önce satıcı ile iletişime geçmedin mi? Direkt iade mi ettiniz? Ben demiştim ya alırken dikkat ette distiribütör bi firmadan al diye, onlar hem ilgileniyor hemde sıkıntıyı çözüyorlar, inşallah iaden kabul olur.

Slm kızlar, bugün şu bahsettiğim eve bakmaya gittik. İçine girmedik ama küçük bir alana sürü ev sığdırmışlar, bitişik villa tarzıydı hadi ona eyvallah dedik ama site 2 tane de apartman var diğer evlerde çok dipdibe düzensiz hiç ferah bir görüntüsü yok eledim evi. Bir ev daha baktık müstakil tek katlı ama baya köy gibi bir yerde ona da kalsın dedik.
Sonra eşimin en baştan söylediği yere baktık. Tokilerin dubleks evlerine tepeden denize bakıyor hava püfür püfür esiyor balkonu bahçesi sitenin düzeni her şeyine bayıldım. Lakin küçük bir sorun var boş ev yok:mad: neyse pusuya yattık ilk boşalan eve( boşalırsa tabi) çökeceğiz inşallah🙈😂

Colour catcher kullanıyorum. Migros’tan almıştım. Kızların kıyafetlerine atıyorum ben de. Rossman’nınki de gayet başarılı. Fazla lacivert, kırmızı kıyafet olursa veya yeni aldığım kıyafet varsa 2 tane atıyorum makinaya.

Harita işi gerçekten önemli. Odaları sıraya koyabiliyorsun, sırayı değiştirip sadece istediğin yerleri de tanımlayabiliyorsun.

Slm kızlar, bugün şu bahsettiğim eve bakmaya gittik. İçine girmedik ama küçük bir alana sürü ev sığdırmışlar, bitişik villa tarzıydı hadi ona eyvallah dedik ama site 2 tane de apartman var diğer evlerde çok dipdibe düzensiz hiç ferah bir görüntüsü yok eledim evi. Bir ev daha baktık müstakil tek katlı ama baya köy gibi bir yerde ona da kalsın dedik.
Sonra eşimin en baştan söylediği yere baktık. Tokilerin dubleks evlerine tepeden denize bakıyor hava püfür püfür esiyor balkonu bahçesi sitenin düzeni her şeyine bayıldım. Lakin küçük bir sorun var boş ev yok:mad: neyse pusuya yattık ilk boşalan eve( boşalırsa tabi) çökeceğiz inşallah🙈😂
Hakkınızda hayırlısı olsun mikancım, öyle kalabalık bir siteyi tercih etmediğiniz çok iyi olmuş, TOKİ’yi de keşke yapılırken farketseymişsiniz, kısmetinizde varsa haberi gelir 😍
Colour catcher kullanıyorum. Migros’tan almıştım. Kızların kıyafetlerine atıyorum ben de. Rossman’nınki de gayet başarılı. Fazla lacivert, kırmızı kıyafet olursa veya yeni aldığım kıyafet varsa 2 tane atıyorum makinaya.
Biraz ürün yorumlarına baktım, mendil olduğu halde boyadı yazanlar olmuşta o yüzden tedirgin olmuştum bende, rossmanın ürününden herkes çok memnun, sanırım onu tercih edeceğim, aklımda olsun bende çift atayım ilk yıkamaya olmazsa.

Lindacım bu bebişin kıyafetleri lacivertli falan, ee bi minik tulum için makineyi tek çalıştıramam, elimde de yıkayamam, e malum çabuk büyüyünce öyle makineyi doldurana kadar bekleyim de diyemiyorum. Mendil mantıklı gelmişti baktım hep bebeğimin kıyafeti için kullandım yazan çok olmuş, kızıma kırmızı bi takım almıştım tek onu yıkamama rağmen boyamıştı çokta severek almama rağmen kullanamamıştık.

Kızlardan kullanan vardır inşallah.

İade etmeden önce satıcı ile iletişime geçmedin mi? Direkt iade mi ettiniz? Ben demiştim ya alırken dikkat ette distiribütör bi firmadan al diye, onlar hem ilgileniyor hemde sıkıntıyı çözüyorlar, inşallah iaden kabul olur.
Direk iade ettik canim. Esime söyledim firmayı arayalim diye. Aramadi dur bakalim nolcak. Ayni firmadan alirim zaten yine üst modelini alsınlar da bi ilk basta.

Back