+1Lindacım bende öyleyim, ama ihtiyacının olduğunu düşünüyorsan onu almak minimalistliği bozmuyor bence, mesela bir misafir ağırlarken ya da evinde yemek yerken sofran güzel olsun istemek bence anormal bi durum değil. Benim de değiştirmek istediğim şeyler vardı ama zaman öyle çabuk geçiyor ki; mesela halıların için az daha sabret bebiş büyüyor nasıl olsa, kirlense de için yanmaz, o zamana kadar bi bakmışsın 7-8 yıl olmuş verirsin bi ihtiyacı olana alırsın istediğini. Ya da şansını dene koy letgo’ya, aşırı pahalı yazmazsan gider bi ihtiyacı olana, sende vicdan yapmazsın en azından.
afiyet olsunUzuuuuun zamandır sabah kahve içmemiştim, malum sıcaklar bana daha da bi sıcak geliyordu, bugün kahvemi aldım elime nasıl mutluyum hava serinlemiş biraz şükür ki
İyi olmana sevindim Sühan.dünya küçük demişler pardon kadınlar kulübü küçük karşılaşma ihtimali yüksek.kader ağlarını örüyordu sanırım.
teşekkür ederim iyiyim ben.sen nasılsın
Kızların bahsettiği noa ve yves rocher evidence ikisi de güzel ve hafif parfümlerKızlar hafif günlük bir parfüm tavsiyesine ihtiyacım varönerilerinizi bekliyorum
Ankara’da oyuncak kütüphanesi diye bir yer var. Oraya bağışlayabilirsin ya da Lösev’e kargo ile gönderebilirsin. Her ikisinin de web sayfalarında bilgi vardı.2 poşet oyuncak ayırdım ne yapsam bilemiyorum. İnstagramda atmaprojesi diye bir sayfa var kargo ile Bursa adresine gönderiliyor. Belki oraya yollayabilirim. Bunun dışında fikri olan var mı?
Çok sevindim canım güle güle kullan benimde alacak listemde robot süpğrge var inşallahhhhh alabilirimKizlar supurge geldi
Sevinç cigliklari atabilirim vallaha. Alın aldirin daha da bi sey demiyorum. Bir odayi supurttum haftasonu supurmustum yuhh yani dedim gozle görünür bi halt yoktu ama iyi iş cikartti. Haritalama olayini anlayamadim bi. Parasi olan s5 max alsin bence. Bu bile super çünkü. Bunda git mutfagi süpür yok sanirim. Daha çözemedim pek zaten.
Favori üçlüm 1 kurutma makinasi 2 dyson sarjli 3 robot supurge.
Hatta simdiden bunlar icin ufak para koyacagim kenara ki bozuldugunda 3 5 sene sonra çat diye alabileyim
Kizlar supurge geldi
Sevinç cigliklari atabilirim vallaha. Alın aldirin daha da bi sey demiyorum. Bir odayi supurttum haftasonu supurmustum yuhh yani dedim gozle görünür bi halt yoktu ama iyi iş cikartti. Haritalama olayini anlayamadim bi. Parasi olan s5 max alsin bence. Bu bile super çünkü. Bunda git mutfagi süpür yok sanirim. Daha çözemedim pek zaten.
Favori üçlüm 1 kurutma makinasi 2 dyson sarjli 3 robot supurge.
Hatta simdiden bunlar icin ufak para koyacagim kenara ki bozuldugunda 3 5 sene sonra çat diye alabileyim
Ayyy bu cümleyi bende bu son bir aydır sürekli kullanıyorumAyy lindacım çok heveslendirdin yaaa, bi arkadaşım daha tertemiz evden nasıl öyle toz çıktı inanamadım demişti, evde dolanırken keşke robot olsaydı bak şuralarda hiç bişi olmazdı diyerek geziyorum bu ara yaa.
Ayyy bu cümleyi bende bu son bir aydır sürekli kullanıyorum
Olumlu enerjiyi çağırıyorumdur inşalalhhhhh
O sorunu bi arkadaşım daha yaşadı, girişe al kolay bulunan üstü yanı açık bi yere demiştim, üstü kapalıysa yuvanın ondan bulamıyordur belki de.Saolun kizlar daha iyisi sizlerin olsun. Yalniz bi problem var sarj yuvasini kendisi bulamadi baya ugrasti salondan giyinme odasina gidemedi bi turlu. Wife de mi bi problem var bizim eevin anlamadim. 2 oda supurttum oha diyorum. Valla bundan sonra bunsuz yapamam. Alin aldirin tüm kadinlarin hakki
Teşekkür ederim canim dur bakalim eşim hafyasonu ayrintili bakacagiz merak etme dedi. Süpürme olayini o da cok begendi. Testten gecti yani. Ama silmelisi nasil olurdu bilmiyorum. Bana göre simdilik bu yetti cok şükür.O sorunu bi arkadaşım daha yaşadı, girişe al kolay bulunan üstü yanı açık bi yere demiştim, üstü kapalıysa yuvanın ondan bulamıyordur belki de.
SüpersinBu arada 3 eşofman 4 tişört anneme gönderdim
Yok 2 günlük sebze birşey olmadı yaptım süper olduKarnabahara noldu çürümüş mü
Tabi alışveriş yapacaksın lindam ama ürünler sürekli göz önünde olunca ihtiyaçmış gibi geliyorKiz telefonda tek eglencem burasi ve trendyol sosyal medya hesaplarimiz yok esimle benim hic acmamistik öncesinde de. O yuzden bi fake hesapla instagramdan bazen alisveris yapiom bi de burda takiliom baska eglencem yok ki miam. Icki yok sigara yok. Ot gibi yasiom la ben yazinca farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?