Allah ım sana geliyorum inşallahhh benim kız böyle olmaz
O da büyüdükçe minimallesir umarım ama yaşı itibariyle herşey ona anlamlı gerekli görünüyor olabilir
Anlamlı gelmiyor ki sonra kullanılır lazım olur filan diyor babaanneye çekmiş

Ben küçükkende herşeyi atardım annem nişan ,, nikah kıyafetini filan hep atmıştımmmm yer açılsın diye

Annem işten gelince şokkkkk

Benim oğlum 4 yaşında nasıl gördüyse artık benden bi bakıyorum güzel bir oyuncağını çöpe götürüyor ne yapıyorsun oğlum diyorum bununla artık oynamayacağım diyor

Benim oğlum 4 yaşında nasıl gördüyse artık benden bi bakıyorum güzel bir oyuncağını çöpe götürüyor ne yapıyorsun oğlum diyorum bununla artık oynamayacağım diyor
Ayyy yok yok ben kızıma alıştıramadım

Öğlen 2 tane çocuk yastığı var tavşanlı bunu dışarı bırakalım alan olur dedim

Abovvvvvvvv hayır atmayalım ihtiyacımız olur dedi

En son ne zaman kullandın dedim

Hatırlamadı

Kardeşim kullanır diyorrrr

Ben de oğluma kardeşin kullanır diyorum

Ev ve mutfak esyasinda minimalistim... O da sanırım tembel ve üşengeç olduğum için. Ben evlenirken gümüşlük, vitrin takımı flan modaydı onun tozunu kim alacak diye almamıştım...
Ama kılık, kıyafet konusunda ve çocuklar için oyuncak konusunda minimalist olamıyorum. Onları da aşsam hayatım mükemmel olacak.

Gardolabimi yazlık kışlık diye ayırırken ruhum daralıyor, bu kadar kıyafete gerek var mı diyorum ama belki bir gün giyerim diye de bir sürü şeyi saklıyorum.

Çocukların kıyafetlerini atarken hiç sorun yaşamıyorum, kendi kıyafetlerimi atamiyorum. Geçen gün farkettim gardolabimda daha etiketi üzerinde 2 tane kışlık kaban var. 2 sene oluyor herhalde alalı. Ne büyük israf...

Ben bunun çözümünü şöyle buldum;

Yeni bir şey almayıp dolabımdaki şeyleri eskitmeye bakıyorum, eskidikçe ya da gözümden çıkardıkça veriyorum, çok ihtiyacım olan bir şey olmadıkça da yeni bir şey almıyorum.

Böylece israf etmiş hissetmiyorum kendimi, çünkü kullanıyorum. Ee bi süre sonra azalıyorda dolabın içindekiler.

Aynı şeyi size de tavsiye edebilirim. Etiketli ama tarzım değişti giymem diyecekseniz de 2. El sitelere koyabilirsiniz, ben pek oralardan bişi yapabileceğime inanmadığımdan bi süre giyip sonradan ihtiyacı olan kişilere vermekte buldum çözümü.

Ev çok fena ya bugün eylül odası bitti gibi eşyaları taşıdım yatak odasına geçtik boyası oluyo ama heryer dağıldı.
Günlük islere zor fırsat buluyorum
Bitecek inşallah miacım, sonu güzel idare et biraz daha.

Ev çok fena ya bugün eylül odası bitti gibi eşyaları taşıdım yatak odasına geçtik boyası oluyo ama heryer dağıldı.
Günlük islere zor fırsat buluyorum
Kolay geldin canım bitince rahat ediceksin

Aslında öyle. Ne kadar az eşya o kadar huzur. Benim sorunum hayatımdaki boşlukları kıyafet alarak doldurmaya çalışıyorum sanırım.Bir ara mutlu olmak için yaptığım tek şey kıyafet sitelerinde gezip sipariş vermekti. Sonra aklıma yasmak için kuru ekmeğe muhtaç olan insanlar geliyor. Kızıyorum kendime.
Dediginiz şeyi yapmaya çalışacağım.

Günaydın kızlar

Yine dayanamayıp 3 takım kıyafet aldım kendime alt üst

Eşim kızlara tulum göndermiş takım
Patik çoraplarda almış

Kmsl Hnd

buraya bi bak canım. Altlara doğru baharın mesajlarını falan oku işini görür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…