Karnabahara noldu çürümüş müSelam kızlar sabah kızımı okula götürdüm 1 saatmis şimdilik sonrasında markete uğradık
Eve geldiğimde 12 di
Kahvaltı yaptım
Ev çok kötüydü her yeri temizledim
Yemek yaptım
Eylül yıkandı
Yarın usta gelecek son rutuş yapacak duvara
Büyük odayı toplarım birazcık kıyafetler hep orda karıştı iyice
Usta gidince süpürür silerim yine
dolma biber ve mercimek çorba yapılacak
Kiz telefonda tek eglencem burasi ve trendyol sosyal medya hesaplarimiz yok esimle benim hic acmamistik öncesinde de. O yuzden bi fake hesapla instagramdan bazen alisveris yapiom bi de burda takiliom baska eglencem yok ki miam. Icki yok sigara yok. Ot gibi yasiom la ben yazinca farkettimUygulamayı silebilirsin mesela
Favoriye ekleyip vallaha almayanlardanim. Ama kizlar bu ara acayip bi alma hissim doguyor. Bu bazi zamanlarda oluyor niye. Normaldw tabak canak sevmem sunumluk seyler bardaklar falan bakiyorum. Ama eksigim var cidden su kredi kartini toparlayayim sonra diye kendimi kandiriyorum. Umarim bi yerde patlak vermez. Neden aldikca mutlu olan insanlar haline geldik. Kucuklugumuzde hep idare eden ailelerde yetistigimiz için mi acaba. Su an imkanlarim cok farkli ne istesem alabilirim eşim de bi sey demez ama gunahtir fuzuli bak diye diye kendimi durduruyorum. Sizde durumlar nasil. Yani ben istiyorum ki aylik bi miktarim olsun onu gonlumce harcayayım. Bi kac once limit 500 belirledik harcayamaya kiyamadim gene kredi kartina yatirdim. Fazla geldi gozume. Her ay 500 harcamak. Bunda limit belirlemek ve o ay mesela 200 tl limitim olsa bile sonuna kadar harcamak istiyorum. Mesela yatak odamin halılarıni degistirmek istiyorum ama daha 4 yillik yeni deyip sonra vazgecip kıyamıyorum.. Off uzun yazdim kizlar siz beni anlarsinizFavoriye ekleyip fiyatı düştü haberi gelince dayanamayıp alangillerdensen değil
Yves Rocher Evidence benim sevdiğim bir parfüm. :)Kızlar hafif günlük bir parfüm tavsiyesine ihtiyacım varönerilerinizi bekliyorum
Şu sıralar ben de çok gereksiz şeyler alıyorumFavoriye ekleyip vallaha almayanlardanim. Ama kizlar bu ara acayip bi alma hissim doguyor. Bu bazi zamanlarda oluyor niye. Normaldw tabak canak sevmem sunumluk seyler bardaklar falan bakiyorum. Ama eksigim var cidden su kredi kartini toparlayayim sonra diye kendimi kandiriyorum. Umarim bi yerde patlak vermez. Neden aldikca mutlu olan insanlar haline geldik. Kucuklugumuzde hep idare eden ailelerde yetistigimiz için mi acaba. Su an imkanlarim cok farkli ne istesem alabilirim eşim de bi sey demez ama gunahtir fuzuli bak diye diye kendimi durduruyorum. Sizde durumlar nasil. Yani ben istiyorum ki aylik bi miktarim olsun onu gonlumce harcayayım. Bi kac once limit 500 belirledik harcayamaya kiyamadim gene kredi kartina yatirdim. Fazla geldi gozume. Her ay 500 harcamak. Bunda limit belirlemek ve o ay mesela 200 tl limitim olsa bile sonuna kadar harcamak istiyorum. Mesela yatak odamin halılarıni degistirmek istiyorum ama daha 4 yillik yeni deyip sonra vazgecip kıyamıyorum.. Off uzun yazdim kizlar siz beni anlarsiniz
Lindacım bende öyleyim, ama ihtiyacının olduğunu düşünüyorsan onu almak minimalistliği bozmuyor bence, mesela bir misafir ağırlarken ya da evinde yemek yerken sofran güzel olsun istemek bence anormal bi durum değil. Benim de değiştirmek istediğim şeyler vardı ama zaman öyle çabuk geçiyor ki; mesela halıların için az daha sabret bebiş büyüyor nasıl olsa, kirlense de için yanmaz, o zamana kadar bi bakmışsın 7-8 yıl olmuş verirsin bi ihtiyacı olana alırsın istediğini. Ya da şansını dene koy letgo’ya, aşırı pahalı yazmazsan gider bi ihtiyacı olana, sende vicdan yapmazsın en azından.Favoriye ekleyip vallaha almayanlardanim. Ama kizlar bu ara acayip bi alma hissim doguyor. Bu bazi zamanlarda oluyor niye. Normaldw tabak canak sevmem sunumluk seyler bardaklar falan bakiyorum. Ama eksigim var cidden su kredi kartini toparlayayim sonra diye kendimi kandiriyorum. Umarim bi yerde patlak vermez. Neden aldikca mutlu olan insanlar haline geldik. Kucuklugumuzde hep idare eden ailelerde yetistigimiz için mi acaba. Su an imkanlarim cok farkli ne istesem alabilirim eşim de bi sey demez ama gunahtir fuzuli bak diye diye kendimi durduruyorum. Sizde durumlar nasil. Yani ben istiyorum ki aylik bi miktarim olsun onu gonlumce harcayayım. Bi kac once limit 500 belirledik harcayamaya kiyamadim gene kredi kartina yatirdim. Fazla geldi gozume. Her ay 500 harcamak. Bunda limit belirlemek ve o ay mesela 200 tl limitim olsa bile sonuna kadar harcamak istiyorum. Mesela yatak odamin halılarıni degistirmek istiyorum ama daha 4 yillik yeni deyip sonra vazgecip kıyamıyorum.. Off uzun yazdim kizlar siz beni anlarsiniz
senin bebişin beklenen doğum tarihi benim doğum günümUzuuuuun zamandır sabah kahve içmemiştim, malum sıcaklar bana daha da bi sıcak geliyordu, bugün kahvemi aldım elime nasıl mutluyum hava serinlemiş biraz şükür ki
Aaa gerçekten misenin bebişin beklenen doğum tarihi benim doğum günüm
Zaten akrep erkekleri çok zor diyorlarAaa gerçekten mi
O tarih olması çok zor tabi sezaryen olunca
Deme öyle, anne babaya zor değildir belki yaaZaten akrep erkekleri çok zor diyorlar
20 ekimden 20 kasıma akrep değil mi? Her türlü akrep olacak kaçış yok maalesef.Erken olursa akrep olmaz demek istemiştimhayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da takılıyorum ben öyle
Bilmiyorum ki.20 ekimden 20 kasıma akrep değil mi? Her türlü akrep olacak kaçış yok maalesef.
Bakici teyzemiz zaten pek dikkat edemiyor pek temizlikten anladigi soylenemez. Ama kizima cok iyi baktığı icin döküp sactiklarina pek bi sey diyemiyorum. O yuzden sanirim büyüsün az sonra degistiricem sanirim. Onun parasini bi kenara koyarim mesela olmadi altin olarak artar.Lindacım bende öyleyim, ama ihtiyacının olduğunu düşünüyorsan onu almak minimalistliği bozmuyor bence, mesela bir misafir ağırlarken ya da evinde yemek yerken sofran güzel olsun istemek bence anormal bi durum değil. Benim de değiştirmek istediğim şeyler vardı ama zaman öyle çabuk geçiyor ki; mesela halıların için az daha sabret bebiş büyüyor nasıl olsa, kirlense de için yanmaz, o zamana kadar bi bakmışsın 7-8 yıl olmuş verirsin bi ihtiyacı olana alırsın istediğini. Ya da şansını dene koy letgo’ya, aşırı pahalı yazmazsan gider bi ihtiyacı olana, sende vicdan yapmazsın en azından.
dünya küçük demişler pardon kadınlar kulübü küçük karşılaşma ihtimali yüksek.kader ağlarını örüyordu sanırım.SühanElhan abla burada da mı geldi seni buldu. Hayatın garip cilvesi nasilsin görüşmeyeli...
fiyat aralığın nasılKızlar hafif günlük bir parfüm tavsiyesine ihtiyacım varönerilerinizi bekliyorum
ben gün içinde bakma sayımı düşürüp trendyolda geçen zamanı minimal kullanmayı seçtim.günde on bakıyorsam 5 e düştüTrendyola her gun bakip bakip almamak da minimal sevdaya dahil mi
bence ihtiyaç duyulan şey alınmalı.ama fazlası değil.kaç yetiyorsa o.haıların iyi durumdaysa sende sevmiyorsan yükle nete satarsın belki onunda üstüne koyup sevdiğin halıyı alırsın.Favoriye ekleyip vallaha almayanlardanim. Ama kizlar bu ara acayip bi alma hissim doguyor. Bu bazi zamanlarda oluyor niye. Normaldw tabak canak sevmem sunumluk seyler bardaklar falan bakiyorum. Ama eksigim var cidden su kredi kartini toparlayayim sonra diye kendimi kandiriyorum. Umarim bi yerde patlak vermez. Neden aldikca mutlu olan insanlar haline geldik. Kucuklugumuzde hep idare eden ailelerde yetistigimiz için mi acaba. Su an imkanlarim cok farkli ne istesem alabilirim eşim de bi sey demez ama gunahtir fuzuli bak diye diye kendimi durduruyorum. Sizde durumlar nasil. Yani ben istiyorum ki aylik bi miktarim olsun onu gonlumce harcayayım. Bi kac once limit 500 belirledik harcayamaya kiyamadim gene kredi kartina yatirdim. Fazla geldi gozume. Her ay 500 harcamak. Bunda limit belirlemek ve o ay mesela 200 tl limitim olsa bile sonuna kadar harcamak istiyorum. Mesela yatak odamin halılarıni degistirmek istiyorum ama daha 4 yillik yeni deyip sonra vazgecip kıyamıyorum.. Off uzun yazdim kizlar siz beni anlarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?