Aldim cabim vallaha. Dur bi gelsin güzelse alin sizin. Ben yandim siz yanmayin. Kasim indirimini bekleyemedim vallaha. Insallah guzel. Bi indirim olur ya
Benim büyük oğlum bursluluk sınavını kazanmış anne sana robot süpürge alıcam biriktirip diyor dedim Allah razı olsun oğlum da yazık o robot bizim evde helak olur

Benim büyük oğlum bursluluk sınavını kazanmış anne sana robot süpürge alıcam biriktirip diyor dedim Allah razı olsun oğlum da yazık o robot bizim evde helak olur
Tebrikler yaa maşallah kuzucuga,ben de onun güzel kalbinden öpmek isterim

Konuş o zaman canım tam gün mü geliyor her hafta. Çok zor işi olmaz her hafta zaten yaptığını da tam yapsın.
Yok kuzum tüm günlük Bi iş yok, camları alırsa tüm gün geliyor onu da ayda 1 işte, yarım günden 1 saat fazla geliyor saat hesabı zaten, Bi daha ki sefere gerekirse 2 kere silmesini söyleyeceğim baktım yine aynı başkasına geçerim napim. Bulabilirsem inşallah

Çok duygulandım, Maşallah. Allah bozmasın.
Aslında onun için hem sevindim, hem üzüldüm.. Bu kadar güzel, hassas bir yürek... kötülerle karşılaşmasın inşallah.

Selam kızlar sabah kızımı okula götürdüm 1 saatmis şimdilik sonrasında markete uğradık
Eve geldiğimde 12 di
Kahvaltı yaptım
Ev çok kötüydü her yeri temizledim
Yemek yaptım
Eylül yıkandı

Yarın usta gelecek son rutuş yapacak duvara
Büyük odayı toplarım birazcık kıyafetler hep orda karıştı iyice
Usta gidince süpürür silerim yine
dolma biber ve mercimek çorba yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…