Tüm gelenler aynı galiba başta çok özenip sonradan sallıyorlar

Of olabilir, yani onun yaptığından daha kısa sürede yapıyorum aslında bende, doğum sonrası sadece camlara alırım büyük ihtimalle, bebekleri idare edebildiğim yere kadar tabi. Öncelikle şu süpürgeyi alırım ama hem süpüren hem silen modelden. Yatak odalarını silse kar bana, oralar aşırı kirlenmiyor.

Of olabilir, yani onun yaptığından daha kısa sürede yapıyorum aslında bende, doğum sonrası sadece camlara alırım büyük ihtimalle, bebekleri idare edebildiğim yere kadar tabi. Öncelikle şu süpürgeyi alırım ama hem süpüren hem silen modelden. Yatak odalarını silse kar bana, oralar aşırı kirlenmiyor.
Doğumdan sonra duruma göre karar verirsin. 3 çocukla ev işini hayal bile edemiyorum şu an 🙈 işini kolaylaştıracak hangisiyse onu alırsın

Minimalciler günaydın :KK200:
Arada bir okuyorum mesajlarınızı . Misafir olarak geldiğim bu güzel sayfaya aktif olarak katılmak istedim. :KK74:Hafiflemek gibisi yok. Öncelikle fazla yaglarimi atmaya çalışıyorum bir süredir. Evde de kullanmadığım her ne varsa eşime bunları satabilirsin dedim. Ayırdım bir odaya. Geçen hafta çamaşırlık kullandığım eliptik bisikletimle vedalastim mutlu olsun gittiği yerde.. :KK14:Bu yıl kıyafet almamaya karar verdim bir de...
Güzel bir pazar günü diliyorum hepinize. :KK25:
Tanımak isterseniz sorularınıza açığım. :KK74:
Hoşgeldiniz minimal yasama 😊

Selam kızlar Bugün yoğun değildim ama evde yapacak birşey de yoktu usta olunca ev de dağınık halde anca bulaşık çay işleri oldu
Köye gittik geldik

Yarın eylülün okuluyla görüşeceğim
Baya çocuk bunaldı evde arkadaş istiyor oynayacak
Birde yarın usta gelmeyecek yerleri süpürür silerim
Eylülün yatağını oturma odasına getirdik görseniz evde bütün denge bozuldu 😅

Evet canım, haftada 1 alıyorum ama o gittikten 1-2 gün sonra bile kirli gibi geliyor ev ki evde tek ben varım gibi bişi hemen kirlenmiyodu, bu ara bi baştan savma yapıyor sanki.
Konuş o zaman canım tam gün mü geliyor her hafta. Çok zor işi olmaz her hafta zaten yaptığını da tam yapsın.

Aynen minimal yaşam sade yaşam candır:KK36: iyi ki geldin gerçekten senin buram buram huzur kokan yorumlarına çok ihtiyacım vardı :KK36:
Sadelik her şeydir... :halay: Huzuru iç dünyamızda tutup bırakmayalım. Enerjimiz dolsun taşsın inşallah. Boşuna değilmiş buraya ilgim aslında buram buram buraya sinen siz güzel dostların kokulariymis...içime cekmeye geldim ohhhh misss...:KK74:beyaz sabun kokusuna bayılırım kimileri domestos sever ben sabuncuyum Ankacim. :KK76:Niyet ettim mis kokulu bu ortamda sade sapsade bir hayat tarzını yaşamaya ...:dua::dua::dua:

günaydınlar..
sonbahar mevsimi için ayıklama dönemi başlamış oluyor benim içim.özellikle çocukların baya atılacağı çıkacak gibi.1 alt bir üst ayrıldı şimdilik derinlemesine başlamadım.çünkü işler değişik ilerliyor evde şuara.kanepeler hala evde. ustayla eşim görüşmüştü bu hafta sonuna anca alabilecek.renk konusunda kararsızlıkta zirve yaptım.iki takımım var biri gri aslında füme yoksa kesin gri yaptırırdım.bakalım ne çıkacak.bir delilik yapıp bohememi kaçsam diyorum.iskandınav seviyorum esasen.
birikim konusu şu aşamada iyi gidiyor yakınlarda düğün var. ikisinede 250 çıkacak gibi.bu ara ev masrafı olmasa birine 500 bile çıkarımda şuan çıks.
bide diyorumki kafa boş olacak araba alım satımı yapacaksın nasıl güzel kar bırakıyor son 6 aydır.bikaç sene önece eşimle denedikte eşim yoğun olunca hiç uğraşamadı.
işyeride şuan sakin çalışıyorum .keyfim iyi durumda

Son düzenleme:
Merhaba lindacim. Hoş buldum kuzum. İsmim Meryem. Bursa/. Gemlik'te yaşıyorum orada bir devlet okulunda Edebiyat öğretmeniyim. 51 yaşındayım. Gaziantepliyim. :KK68:İki erkek evladım var.
Hoşgeldiniz tekrardan. Sizlerin yaşam deneyimlerini dinlemek eminim cok keyifli olacaktir. Burdaki arkadaslardan cok sey ogrendim ben. Umarim keyifle takilirsiniz hocam 🥰🤗

Açık mutfak konusunda bende arada kalmıştım sonra cesaret edip yaptırdım hiç pişman değilim çok güzel oluyor servis kolay çocuk içerde oynarken yemek yapmak gibi kolaylıkları var
Mutfağa bulaşık taşımakta kolay önceden useniyordum bardak çerez den kalanları

Misafir varken servis hazırlamak kötü oluyor diye eleştiri duydum ama tam tersi muhabbetten kopmuyorsun bazen bulaşıkları bile mak atıyorum çok ortam samimiyse geriye birşey kalmıyor
Göz önünde sürekli temiz tutuluyor
Şu ara zor temiz kaliyo tabi 😂
yazın başında tv falan koymuştum mutfağa ama yinede oturma odasına kaçıyorlardı arada.hepsi gözümün önünde:KK53:. çok çok iyi bişey bence ya açık mutfak hiç olmazsa dağınık bırakmamak için insan kendini zorlar.

Hoşgeldiniz tekrardan. Sizlerin yaşam deneyimlerini dinlemek eminim cok keyifli olacaktir. Burdaki arkadaslardan cok sey ogrendim ben. Umarim keyifle takilirsiniz hocam 🥰🤗
Teşekkür ederim canım. :KK68:
Zaman insana hayatın ne kadar değerli olduğunu öğretiyor. Benim için de sizlerle olmak keyifli olacak. Birbirimize iyi geleceğimizi hissediyorum. :KK68:Lindacim genç bir anne misin? Çalışıyor musun?

Bak kizlar beni gaza getirmeyin yemek pisiren makina mi varmis daha yeni adamin ocagina incir acagi diktim. Diyor ki biz supurmucez demi hiç🤭😂
Yok dedim askin supurme işi bitti monika gel süpür dicez adam da gaza geldi😂😂
Simdi yemek pisiren makina varmış desem kalpten gider yeminle artikin. Ben 1 sene baska bi sey alamam artik🤦‍♀️
lindaaaaaa nasıl yani aldınmı.yaa bende istiyorum.benimde olsun.benimde etrafımda dönsün.:110:
hayırlı olsun valla çok iyi ettin bence.şuan benimde ilk sıralarımda yer alıyor alacaklar arasında.lümeaya nasıl pişman olmadıysam alsam buna da pişman olmam gibide.bakalım kasım indiriminde ne kadar düşecekler büyük bi düşüş olursa alırım gibi.

günaydınlar..
sonbahar mevsimi için ayıklama dönemi başlamış oluyor benim içim.özellikle çocukların baya atılacağı çıkacak gibi.1 alt bir üst ayrıldı şimdilik derinlemesine başlamadım.çünkü işler değişik ilerliyor evde şuara.kanepeler hala evde ustayla eşim görüşmüştü bu hafta sonuna anca alabilecek.renk konusunda kararsızlıkta zirve yaptım.iki takımım var biri gri aslında füme yoksa kesin gri yaptırırdım.bakalım ne çıkacak.bir delilik yapıp bohememi kaçsam diyorum.iskandınav seviyorum esasen.
birikim konusu şu aşamada iyi gidiyor yakınlarda düğün var. ikisinede 250 çıkacak gibi.bu ara ev masrafı olmasa birine 500 bile çıkarımda şuan çıks.
bide diyorumki kafa boş olacak araba alım satımı yapacaksın nasıl güzel kar bırakıyor son 6 aydır.bikaç sene önece dönem eşimle denedikte eşim yoğun olunca hiç uğraşamadı.
işyeride şuan sakin çalışıyorum .keyfim iyi durumda
Sühan o_OElhan abla burada da mı geldi seni buldu. Hayatın garip cilvesi :eek:nasilsin görüşmeyeli...

Teşekkür ederim canım. :KK68:
Zaman insana hayatın ne kadar değerli olduğunu öğretiyor. Benim için de sizlerle olmak keyifli olacak. Birbirimize iyi geleceğimizi hissediyorum. :KK68:Lindacim genç bir anne misin? Çalışıyor musun?
33 yasindayim ben. 9 aylik kiz evladim var. Çalışıyorum kamuda memurum bende. 5 yillik evliyim. Hayattaki dinginligi huzuru seviyorum. Az tembelim ama her sey mukemmel olsun diyenlerdenim bende.
Bu basliktaki arkadaslari seviyorum. Cok sey ogreniyorum gercekten.

lindaaaaaa nasıl yani aldınmı.yaa bende istiyorum.benimde olsun.benimde etrafımda dönsün.:110:
hayırlı olsun valla çok iyi ettin bence.şuan benimde ilk sıralarımda yer alıyor alacaklar arasında.lümeaya nasıl pişman olmadıysam alsam buna da pişman olmam gibide.bakalım kasım indiriminde ne kadar düşecekler büyük bi düşüş olursa alırım gibi.
Aldim cabim vallaha. Dur bi gelsin güzelse alin sizin. Ben yandim siz yanmayin. 😂😂Kasim indirimini bekleyemedim vallaha. Insallah guzel. Bi indirim olur ya

Back