Beceriklisin canım yoksa 4 çocuğu doğuramazdın zaten

Aaa öyleyse ne gerek hakkaten, maşallah sana bence O mutfak şefleri gerçekten işe yarayan bi alet, geçen bi arkadaş erişte falan yaptı mis gibi.

Bak kizlar beni gaza getirmeyin yemek pisiren makina mi varmis daha yeni adamin ocagina incir acagi diktim. Diyor ki biz supurmucez demi hiç
Yok dedim askin supurme işi bitti monika gel süpür dicez adam da gaza geldi
Simdi yemek pisiren makina varmış desem kalpten gider yeminle artikin. Ben 1 sene baska bi sey alamam artik

Selamlar,
Bugün dinlenme günü ilan ettim, yarın okul var.
Lavabo WC yıkandı.
Bi mak çamaşır katlanıp yerleştirildi.
1 sepet daha bekliyor katlanmak için 1 mak yıkanmak için.
Çocukların nevresimleri değiştirildi.
Yemek var.

Yatak odasını değiştirirken komidin yaptırmamıştık. Ama illaki kitap telefon vs. İçin bir şey gerekiyor. Tabure sehpa alacaktım ama düz yuvarla sehpa aldım dün geldiler. Kurduk güzel durdu hoşuma gitti yani.

Lindacım bi kullan bakalım makineyi ama kapı arkaları koltuklar için falan arada açmamız gerekecek sanırım, bende aşırı istiyorum ama hamilelik durumu benim elimi ayağımı bağlıyor ah. Aa elecda epeydir kullanıyor almıştı sanırım, tecrübelerini paylaşsa keşke bizimle, o benim istediğim s5 max almıştı sanki.

Mikancım senin evde de el atmadığın sadeleştirmediğin yer kalmadı sanırım, var mı hala içine sinmeyen bi yer?

Böyle de bişey anlaşılmıyor ki insan bi resim neyin istiyor

Mikancım senin evde de el atmadığın sadeleştirmediğin yer kalmadı sanırım, var mı hala içine sinmeyen bi yer?
Oturma odası ve salon ayrı şu an. Oturma grubundan kurtulup odayı çocuk odası yapacağım. Bi de mutfaktaki masa takımı değiştirmek istiyorum. Çalışma odasına çalışma masası düşünüyorum, balkonu kapattırmak istiyorum ( ev alma durumu olmazsa). Bitmiyor bitmiyor

Zamanla hepsi hallolur inşallah, hiç bi zaman tamam yeter diyemiyoruz ki işte, hep bi şeyleri değiştirmek istiyoruz

Evet canim elecda s5 max aldi ve memnun o gayet. O silme islemi de yapiyor. Dur bakalik ben bi kullanayim hepinizi batiracam

Çocuklar bizim odada yatıyor. Park beşik ve yerde yatak var yani oda kendini göstermiyor. Kendi yatağımız istediğim gibi ortalanmamış odaya şu an ondan erteliyorum fotoyu
Tamam canım

Ayyy bende taşınırsam ve sadeliğimi korursam atarım buraya da foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…