- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Daha iyisi en üst modeli senin olsun insallah canım. 1 senedir bunla yatıp bunla kalkiom ancak sira geldi.Şuan kıskançlıktan çat diye çatlamak üzereyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iyisi en üst modeli senin olsun insallah canım. 1 senedir bunla yatıp bunla kalkiom ancak sira geldi.Şuan kıskançlıktan çat diye çatlamak üzereyim![]()
Evet doğru v7V7 senin sanki
Arçelik iyi değil mi wendy. Ben olmazsa Arçelik al diyecektim son çare eşimeAaa ben senin dyson aldığını bilmiyordum, şimdi Arçelik falan da o tipe dönmeye başlamış. Geçen sene beyaz eşyaları alınca bize hediye verdiler süpürgeyi vermeselerdi bende yetebilirsem dyson olmadı xiomi alırdım kısmet bakalım.
Kalitesini bilmiyorum ankacım ama reklamları dönmeye başlamış ya tip olarak hepsi dysona dönüyor demek istedim, xiomi’den de memnunlar, dyson gerçekten almış gitmiş başını.Arçelik iyi değil mi wendy. Ben olmazsa Arçelik al diyecektim son çare eşime![]()
Canım cımmmmmmm hoşgeldinnnnnMinimalciler günaydın
Arada bir okuyorum mesajlarınızı . Misafir olarak geldiğim bu güzel sayfaya aktif olarak katılmak istedim.Hafiflemek gibisi yok. Öncelikle fazla yaglarimi atmaya çalışıyorum bir süredir. Evde de kullanmadığım her ne varsa eşime bunları satabilirsin dedim. Ayırdım bir odaya. Geçen hafta çamaşırlık kullandığım eliptik bisikletimle vedalastim mutlu olsun gittiği yerde..
Bu yıl kıyafet almamaya karar verdim bir de...
Güzel bir pazar günü diliyorum hepinize.
Tanımak isterseniz sorularınıza açığım.![]()
Hoş buldum Handecim.Canım cımmmmmmm hoşgeldinnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
Aynen evet. Hayırlısı bakalım doğum günümde bi sürpriz olursa olur olmazsa anneler gününe kısmetKalitesini bilmiyorum ankacım ama reklamları dönmeye başlamış ya tip olarak hepsi dysona dönüyor demek istedim, xiomi’den de memnunlar, dyson gerçekten almış gitmiş başını.
Ayy ayyy topiğimiz bi aydınlanmış bi şenlenmiş kimler gelmiş kimler gelmişMinimalciler günaydın
Arada bir okuyorum mesajlarınızı . Misafir olarak geldiğim bu güzel sayfaya aktif olarak katılmak istedim.Hafiflemek gibisi yok. Öncelikle fazla yaglarimi atmaya çalışıyorum bir süredir. Evde de kullanmadığım her ne varsa eşime bunları satabilirsin dedim. Ayırdım bir odaya. Geçen hafta çamaşırlık kullandığım eliptik bisikletimle vedalastim mutlu olsun gittiği yerde..
Bu yıl kıyafet almamaya karar verdim bir de...
Güzel bir pazar günü diliyorum hepinize.
Tanımak isterseniz sorularınıza açığım.![]()
Ayyyyy ben hem minimalistim ama yeni şeyler almaktan da kendimi alamıyorumHoş buldum Handecim.![]()
![]()
Seni görmek çok güzel.
Seni gizli minimalci![]()
Afiyet olsunAnneme geldik dün burda kaldık
Akşama ablamlarda gelecek mangal yapcaz![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun![]()
AnkacimAyy ayyy topiğimiz bi aydınlanmış bi şenlenmiş kimler gelmiş kimler gelmiş![]()
![]()
Aynen minimal yaşam sade yaşam candırAnkacim
Artık çok gezenti olduguma inandım.
Allah'ım diyet takım arkadaşım
Topiginiz her daim neşeyle dolu olsun. Estağfurullah utandım sen böyle yazınca. Çok zarifsin kuzum teşekkür ederim. O senin aydınlığın . Minimal yaşama felsefesi çok hoşuma gidiyor aynı dusuncede dostlarla da yolların kesişmesi ayrı bir güzel...ohhh iyi ki gelmişim valla![]()
Aynen evet. Hayırlısı bakalım doğum günümde bi sürpriz olursa olur olmazsa anneler gününe kısmet![]()
Merhabalar hosgeldin kendini tanıtır misin bizlere.Hoş buldum Handecim.![]()
![]()
Seni görmek çok güzel.
Seni gizli minimalci![]()
Aslında benim aklımda bi de mutfak şefi var. Ekmek makinesinde yoğuruyordum hamurları ama artık güzel olmuyor. Elimde yoğurmayı da sevmiyorum. Hani ilk baştaki hamur toparlanana kadarki kısım var ya beni benden alıyorİnşallah anneler gününe kadar bekletmez de bir an önce gelir
Bende yardımcımdan pek memnun değilim, son zamanlarda pek iyi yapmıyor zaten benim kontrol etme durumum pek olamıyor ama çocukların çorapları kirleniyor hemen, değiştirsem kimi güvenip alıcam şimdi şu ortamda, kendisini uyardım ama pek işe yaramadı sanki![]()
Aslında benim aklımda bi de mutfak şefi var. Ekmek makinesinde yoğuruyordum hamurları ama artık güzel olmuyor. Elimde yoğurmayı da sevmiyorum. Hani ilk baştaki hamur toparlanana kadarki kısım var ya beni benden alıyorvalla bazen diyorum kendime nasıp minimalsin sen durmadan bişeyler istiyorsun diye bi yandan hazır gıda almamak için mecbur diyorum öyle işte
konuyu bağlayamadım bi yere
![]()
Yok ya hamur yoğuruyor benim dediğimMutfak şefi dediğin hangisi? Bi cihaz varmış aynı anda 3-4 yemeği pişiriyomuş geçen bizim arkadaşlar anlatmıştı, o mu yoksaayy çorba pilav ana yemek aynı anda hazır ne güzel olur dimi ya
![]()