bunu yapmayan herkes pişmanMiam ya durumunuz varsa eşin sigortani disardan yatirsin emekli olursun ilerde. Babam anneme yapmadığı icin su an cok pisman. Yillarin ne getirecegi asla belli olmuyor.
Amin canim daha iyileri sizlerin olsun insallah. Gelsin bi degerlendirme yapacagim dysonda da sonucta ben öncü olmustum cok şükür mia valla acayip memnunGüle güle kullan
Aaa ben senin dyson aldığını bilmiyordum, şimdi Arçelik falan da o tipe dönmeye başlamış. Geçen sene beyaz eşyaları alınca bize hediye verdiler süpürgeyi vermeselerdi bende yetebilirsem dyson olmadı xiomi alırdım kısmet bakalım.Evet ya günlük tüm evi süpürüyorum 30 dk sürmüyor
Robot 3 yıl gündem de yok
Tesekkur ederim canim saolasin daha iyisini alin insallah.
Güle güle kullan bu arada miacım asıl yazacağım şeyi yazmamışımAaa ben senin dyson aldığını bilmiyordum, şimdi Arçelik falan da o tipe dönmeye başlamış. Geçen sene beyaz eşyaları alınca bize hediye verdiler süpürgeyi vermeselerdi bende yetebilirsem dyson olmadı xiomi alırdım kısmet bakalım.
güle güle kullan canım arada gezsin dursun artık ismini düşündün mü bi isim lazım kaç bin teleee sonuçtaAnkam simdi o kadinin aldığı 3 bin tl lik olana baktim onunkisi pro olani. Evet farki silme yapiyor ama bataryasi 3200 amper benim aldigim silme yapmiyor ama batarya 5200 amper. Benim icin batarya önemli bi koni çünkü zirt pirt sarji bitsin istemem. Umarim pisman olmam silmesi yok diye. Hayirlisi aldik vallaha.
Ahahaha doğru söylüyorsun, isimsiz olmuyo lindacımgüle güle kullan canım arada gezsin dursun artık ismini düşündün mü bi isim lazım kaç bin teleee sonuçta
Ooo hayırlı olsun lindamAldim canim cok şükür pazartesi kargoda
Evet eşim yatıracak önümüzdeki yıl sigortamı inşallah durumumuz çok şükür iyiMiam ya durumunuz varsa eşin sigortani disardan yatirsin emekli olursun ilerde. Babam anneme yapmadığı icin su an cok pisman. Yillarin ne getirecegi asla belli olmuyor.
Ya benim kız biraz cadı yanımda yatıyorPark yatağı kaldırmak için oğlumun 2 yaşına gelmesini bekliyorım ben de. Odasını ayıracağım abisiyle birlikte inşallah
Offff deli yatmayı söyleme maşallah ayakları kafamda yatıyoz2 yaşında odasını ayirmistim ama hastalanınca aramızda uyumaya alıştı bu yaz yine ayirdik bazen yanımıza geliyor da baya deli uyuyor
Büyüyebilen yatağı var
Evet canım küçücük kalıyor ama bile gözüme batıyor dediğin gibi de yapabilirm bakalımKmsl Hnd
Park yatak katlanınca küçük bişi kalmıyor mu ya? Olmazsa götür baktın 3-4 ay hiç ihtiyaç hissetmedin o zaman verirsin.
1 mi aman Allah ım nasıl dayanıyorsun ben 8.30 da yatırıyorumYok diğer 11 e kadar uyuyan çocuğu merak ettim
Benim sıpalar 1 den önce uyumuyor. Bebeği düzene sokmuştum emzirmenin bitmesiyle o da kaosa döndü
Ayyyyy çok sevindim hayırlı olsun canım güle güle kullanKizlar bir seneden beri istediğim icin süpürgeyi aldim ama heyecan sıfır
Araştırırken daha bi heyecanlıydım yeminletüm büyüsü bozuldu
Eşim geçen reklamı gördü v11 olanı aa bizim süpürge diyoAmin canim daha iyileri sizlerin olsun insallah. Gelsin bi degerlendirme yapacagim dysonda da sonucta ben öncü olmustum cok şükür mia valla acayip memnun
Katyagüle güle kullan canım arada gezsin dursun artık ismini düşündün mü bi isim lazım kaç bin teleee sonuçta
Sağol canım 6 ay oldu alalı kablosuz çok rahat oluyo süpürmek benimki v6 pembe olanı tavsiye ederimGüle güle kullan bu arada miacım asıl yazacağım şeyi yazmamışım
Hayırlı olsun canım güle güle kullanAnkam simdi o kadinin aldığı 3 bin tl lik olana baktim onunkisi pro olani. Evet farki silme yapiyor ama bataryasi 3200 amper benim aldigim silme yapmiyor ama batarya 5200 amper. Benim icin batarya önemli bi koni çünkü zirt pirt sarji bitsin istemem. Umarim pisman olmam silmesi yok diye. Hayirlisi aldik vallaha.
V7 senin sankiSağol canım 6 ay oldu alalı kablosuz çok rahat oluyo süpürmek benimki v6 pembe olanı tavsiye ederim
Şuan kıskançlıktan çat diye çatlamak üzereyimYa ucuz olanindan alicam canim. 2700 luk olanindan. Baktim guzel 2 3 sene kullanip otekinden aliirm şimdi 4500 tl vermek istemedim. Benimki silmeyeninden sadece supurecek ay ben silmeye raziyim yeterki duzgun supursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?