Yok onu görmedim ankam. Bana supursun silme isi vileda ile yapiyorum zaten kolay.dur daha alamadim kalbim sıkışıyor vallaha fiyatına 😂😂
Canım stres yapma canın saolsun, verdiğin parayı hakettiğini bir çok kişi yazmış, sadece distribütörü olan herhangi bir sıkıntıda muhatap bulabileceğin bi satıcıdan al.

2 poşet cd ayıkladım. Eskiden nasıl bir cd çılgınlığı varmış bizde. :D Bir sürü boş cd de attım biraz ayırdım ne olur ne olmaz diye. Babam diyor ki atmasaydın yazın gelince getirirdin ağaçlara asardım. Güneş ışığı vurunca rengarenk parlıyormuş da :D

2 poşet cd ayıkladım. Eskiden nasıl bir cd çılgınlığı varmış bizde. :D Bir sürü boş cd de attım biraz ayırdım ne olur ne olmaz diye. Babam diyor ki atmasaydın yazın gelince getirirdin ağaçlara asardım. Güneş ışığı vurunca rengarenk parlıyormuş da :D
Çok iyi olmuş artık cd olayı kalmadı

Çalışmayı hiç düşünmüyorum ev işleri yetiyor 😁 eşim beni maaşa bağladı sağolsun daha çok kazanıyorum 😂
Miam ya durumunuz varsa eşin sigortani disardan yatirsin emekli olursun ilerde. Babam anneme yapmadığı icin su an cok pisman. Yillarin ne getirecegi asla belli olmuyor.

Back